به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :دکتر شریف خانی در نشستی که امروز شنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۱به منظور بررسی راهکارهای توسعه راهبردی در مخابرات منطقه خوزستان با حضور عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مخابرات، معاونین ستادی، و مدیران مخابرات مناطق و شهرهای مختلف استان خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: در تلاش هستیم تا در آینده با استفاده از روشهای جدید سرعتهای بسیار بالاتر و ارائه کامل SLA کسب درآمد کرده و همگام با فن آوریهای روز، نیاز مشتریان را مرتفع و به کسب درآمد از راههای جدید برسد.
وی افزود: کشور و دولت و در زیرمجموعه آن، شرکت مخابرات ایران دچار محدودیتهایی است که نباید مانع تلاش برای دستیابی به فناوری روز شود.
شریف خانی با اشاره به لزوم مهاجرت به منابع درآمدی متنوع و متفاوت اذعان داشت: شرکت مخابرات میتواند در آینده با استفاده از روشهای جدید سرعتهای بسیار بالاتر و ارائه کامل SLA کسب درآمد کرده و همگام با فن آوریهای روز، نیاز مشتریان را مرتفع و به کسب درآمد از راههای جدید برسد.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در نشست هم اندیشی توسعه کسب و کار شرکت مخابرات در منطقه خوزستان، با اشاره به موانع اساسی توسعه راهبردی مخابرات در یک دهه گذشته اظهار داشت: با توجه به دگرگونیهای صورت گرفته و حمایتهای دولت فعلی، مدیران کارکنان و بدنه کارشناسی مخابرات نیز لازم است با پیاده سازی روشهای ابتکاری و ایجاد خلاقیت در مخابرات مناطق در اجرای راهبرد تجاری و توسعه کسب و کار سازمانی کوشاتر از گذشته باشند.
دکتر شریف خانی عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در این نشست با اشاره به پیشنهادهای مطروحه و همچنین محدودیتهای موجود در کشور گفت: کشور و دولت و در زیرمجموعه آن، شرکت مخابرات ایران دچار محدودیتهایی است که نباید مانع تلاش برای دستیابی به فناوری روز شود.
وی افزود: حضور مهندس سلطانی در هشت منطقه به عنوان کلان شهر برای حل مشکلات، سیاست برنامه ریزی شدهای است که امکان ملاقات چهره به چهره و رویارویی با مشکلات و شنیدن انتقادات و پیشنهادات را فراهم میآورد.
دکتر شریف خانی با اشاره به ویژگیهای منحصر به فرد هر کدام از این ۸ منطقه عنوان کرد: هرکدام از این ویژگیها میتواند وجه تمایز و همچنین انتظاراتی متفاوتی برای توسعه و رشد صنعت مخابرات در آن منطقه داشته باشد.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات خاطر نشان کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیتهای موجود در منطقه خوزستان که یکی از این هشت منطقه است به عنوان شهری که به دریا، صنایع و بنادر و پتروشیمی دسترسی دارد و همه اینها نیازمند اتصال به شبکه مخابراتی و بهره برداری از خدمات مخابرات هستند، میتوان با صدور مجوز به مراکز به جذب مشتریان جدید کمک کرد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت اولویت بندی و ارزش گذاری در کارها گفت: اگر بین دو اولویت مهم سازمان یعنی کاهش هزینهها و افزایش درامد هستیم، میتوانیم با اولویت قراردادن افزایش درآمد به بهره وری و توسعهای همگام با نیازهای مشتریان رسیده و با تحولی اساسی نیازهای رو به تزاید مشتریان را در اقتصاد دیجیتالی شده امروز، برآورده سازیم.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات همچنین گفت: تمام نظرات و دادههای حاصل از این دیده بانی باید تبدیل به شهود رقومی شود یعنی تصمیم گیری بر اساس دادههای رقومی انجام شده و اساس تصمیم سازیهای مدیران رده بالا قرار گیرد.