کد خبر: ۱۱۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷
در مسیر تحقق اهداف شهر هوشمند؛

شهرداری زنجان و هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

تفاهم‌نامه مشترک شهرداری زنجان و هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر در راستای تحقق اهداف کلان استقرار نقشه راه حمایت و توسعه زیست بوم پرداخت هوشمند شهروندی در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۲ با حضور شهرداران کلان شهر‌ها با بانک شهر امضا شد.
شهرداری زنجان و هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

شهرداری زنجان و هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر :هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر، پس از امضای قرارداد کیف پول شهروندی و بلیت افزار شهرداری شیراز جهت مهاجرت زیرساخت فعلی به بستر کیف پول پرداخت هوشمند شهروندی، فرایند انعقاد دومین قرارداد مذکور با شهرداری زنجان با امضای تفاهم نامه مشترک با موضوع تامین، نصب، استقرار و پشتیبانی پروژه کیف پول شهروندی و شهر هوشمند میان شهردار زنجان و مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر منعقد شد تا عاملی برای گسترش طرح یکپارچگی خدمات پرداخت هوشمند شهروندی در حوزه خدمات شهری باشد.


در این جلسه شهردار زنجان ضمن ابراز خرسندی از این همکاری مشترک، به اهمیت تسریع اجرای فرایند و به روزرسانی زیرساخت موجود برای یکپارچه‌سازی پرداخت در شهر زنجان در فاز نخست و اتصال به پرداخت یکپارچه کشوری تاکید کرد. او همچنین استقرار پلتفرم هوشمند شهری را پیش زمینه تحقق اهداف کلان شهر هوشمند در کلان شهر زنجان معرفی کرد.


حسام حبیب‌اله معاون فناوری اطلاعات و مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر نیز با تشکر از تلاش‌های شهردار زنجان، به اهمیت تعاملات میان ظرفیت‌های موجود بانک شهر و هلدینگ فناوری اطلاعات این بانک برای استقرار شهر هوشمند در کلان شهر‌ها و پرداخت یکپارچه شهروندی اشاره کرد.


در این جلسه همچنین توضیحات تکمیلی از فرایند‌های عملیاتی و مالی پیش‌بینی شده در مسیر تحقق شهر هوشمند به شهردار و اعضای شورای شهر ارائه و مقرر شد تا روال اجرایی به منظور به‌روزرسانی زیرساخت موجود در بستر پلتفرم پرداخت شهروندی تحقق پیدا کند.


معاون فناوری اطلاعات بانک شهر در این نشست وعده داد تا به زودی بستر پرداخت هوشمند در حوزه تاکسی‌رانی با استفاده از نرم‌افزار‌های پرکاربرد در شهر زنجان فراهم شود و در فاز نخست تاکسی‌های شهر زنجان به بارکد دوبعدی یکپارچه با فرمت رپسا مجهز شوند تا شهروندان بتوانند از ظرفیت‌های به روز جهت تسریع در فرایند پرداخت بهره‌مند شوند.


همچنین جلسه مشترک دیگری میان استاندار زنجان و مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر درباره جزئیات و نتایج حاصله از تفاهم نامه و همچنین روال اجرایی قرارداد برگزار شد. محسن افشارچی، استاندار زنجان با تأکید بر گسترش خدمات و امکانات اپلیکیشن زنجان من، اتصال آن به پلتفرم کیف پول شهروندی بانک شهر را مبنای اساسی گسترش فضا در شهر اعلام کرد. این مهم مورد استقبال مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک شهر قرار گرفت و راهکار‌های فنی کلان پیرامون تحقق این موضوع توسط حبیب‌اله به استاندار زنجان ارائه شد.

 
برچسب ها: بانک شهر
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.