کد خبر: ۱۰۷۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۵
در راستای توجه به حوزه مسئولیت‌های اجتماعی؛

بانک شهر با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تفاهمنامه همکاری امضاء کرد

در راستای توجه به حوزه مسئولیت اجتماعی و کمک به جامعه پزشکی کشور، بانک شهر با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تفاهمنامه همکاری مشترک امضاء کرد.
بانک شهر با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تفاهمنامه همکاری امضاء کرد

بانک شهر با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تفاهمنامه همکاری امضاء کرد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر :در مراسم امضای این تفاهمنامه که با حضور دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر و دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، دو طرف بر استفاده جامعه پزشکی و کادر درمان کشور از خدمات برتر بانکی در حوزه‌های مختلف به ویژه بهره مندی از تسهیلات بانک شهر تفاهم کردند.


دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر در ابتدای این مراسم با تبریک فرارسیدن ولادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر، گفت: انشاالله در همه حال الگو‌های رفتاری حضرت زهرا (س) سرلوحه زندگی ما قرار بگیرد.


دکتر احمدی در ادامه با بیان اینکه در زمان شیوع و همه گیری ویروس کرونا کادر درمان کشور با فداکاری کم نظیر به مقابله با این ویروس و درمان هموطنان پرداختند، افزود: تمامی آحاد جامعه همواره قدردان زحمات مدافعان سلامت بوده و خواهند بود.


مدیرعامل بانک شهر با تاکید بر اینکه ارتباط موثر با جامعه پزشکان را در سال جاری به صورت جدی پیگیری و در دستور کار خود قرار دادیم، تصریح کرد: در همین راستا تلاش کردیم با طراحی بسته‌های تسهیلاتی متفاوت باتوجه به شرایط اقتصادی کشور بخشی از نیاز‌های این عزیزان را برطرف کنیم.


وی با اشاره به توجه این بانک به دانشجویان پزشکی و ارائه تسهیلات مناسب به آنان، خاطرنشان ساخت: طی سال‌های اخیر نیز با ابلاغ بسته سلامت برای تمامی فعالان و خدمتگزاران این عرصه، حمایت‌های ویژه‌ای را از آنان داشته ایم.


دکتر احمدی با بیان اینکه امروز ایران اسلامی برترین پزشکان دنیا را در اختیار دارد، افزود: آماده همکاری برای گسترش گردشگری سلامت در کشور هستیم. این مهم می‌تواند نقش بسیار موثری در اقتصاد حوزه بهداشت و درمان ایفا کند.


مدیرعامل بانک شهر تصریح کرد: این بانک همچنین می‌تواند با واگذاری املاک مازاد خود با شرایط مناسب، دغدغه فعالان سلامت در حوزه خرید ملک را نیز به صورت کامل رفع کند.


دکتر احمدی در پایان با تاکید بر اینکه حمایت از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌های فعال در حوزه درمان را نیز در برنامه داریم، گفت: این تفاهمنامه همکاری می‌بایست در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی شود تا همگان تاثیرات آن بر حوزه بهداشت ودرمان کشور را مشاهده کنند.


دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این مراسم با بیان اینکه شاهد فصل نوینی از ارتباطات میان بانک شهر و جامعه پزشکی کشور هستم، گفت: تلاش‌های این بانک برای رفع نیاز‌های پزشکان شایسته تقدیر است.


وی با تاکید بر اینکه عزم جدی میان دوطرف برای گسترش همکاری‌ها وجود دارد، تصریح کرد: موفقیت‌های روز افزون بانک شهر در شبکه بانکی وخدمات ممتاز آن به اقشار مختلف، موجبات افزایش همکاری‌ها میان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و این بانک را فراهم آورده است.


دکتر زالی افزود: با توجه به مسئولیت پذیری بانک شهر و نگاه مثبت و حرفه‌ای این بانک به پزشکان، امیدواریم در آینده سطح همکاری‌های طرفین روز به روز افزایش یابد.

 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم
جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های پیشرفته چین در رژه روز پیروزی با مانورهای نمایشی بر فراز آسمان پکن، قدرت هوایی ارتش این کشور را به رخ جهانیان کشیدند.
رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم
ارتش چین در رژه نظامی پکن با نمایش سامانه‌های پدافندی و ضد موشکی مدرن، توان دفاعی و فناوری پیشرفته خود را در برابر تهدیدات آشکار کرد.
حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم
واحدهای مکانیزه و زرهی ارتش چین در مراسم رژه نظامی پکن با نمایش تجهیزات پیشرفته، قدرت نظامی این کشور را به نمایش گذاشتند.
رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد
چین در مراسمی باشکوه با حضور رهبران جهان از جدیدترین توانمندی‌های نظامی خود، شامل موشک‌های قاره‌پیما و سه‌گانه هسته‌ای، در پکن رونمایی کرد.
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر