کد خبر: ۱۰۵۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
با صدور مجوز از سوی بانک مرکزی؛

فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات بانک شهر آغاز خواهد شد

صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات بانک شهر با صدور مجوز از سوی بانک مرکزی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات بانک شهر آغاز خواهد شد

فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات بانک شهر آغاز خواهد شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک شهر :باتوجه به صدور مجوز از بانک مرکزی فعالیت صندوق املاک و مستغلات بانک شهر طی روز‌های آینده به صورت رسمی آغاز خواهد شد.


صندوق املاک و مستغلات بانک شهر به سرمایه گذاران کمک می‌کند تا بتوانند واحد‌های سرمایه گذاری این صندوق را خریداری کرده و به جای خرید یک ملک به صورت مستقل، به صورت مشارکتی در بخش املاک فعالیت و سود دریافت کنند.


سرمایه گذاری در صندوق های املاک و مستغلات بانک شهر علاوه بر بازدهی مناسب ریسک کمتری را متوجه دارندگان واحد‌های سرمایه گذار می‌کند.


این گزارش می‌افزاید، واگذاری املاک مازاد بانک شهر یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های راه‌اندازی این صندوق برای بانک است. استفاده از ظرفیت نهاد‌ها و ابزار‌های بازار سرمایه جهت واگذاری بهینه املاک بانک، ایجاد ارزش افزوده اقتصادی و تحقق سود مناسب نیز از مزایای تأسیس صندوق املاک و مستغلات بانک شهر است.


شایان ذکر است، تحقق آثار مالی این موضوع برای بانک شهر منوط به تأسیس و فعالیت صندوق مذکور می‌باشد که مراحل متعاقب آن در جریان پیگیری می‌باشد که به محض تحقق به استحضار سهامداران محترم خواهد رسید.

 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم
جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های پیشرفته چین در رژه روز پیروزی با مانورهای نمایشی بر فراز آسمان پکن، قدرت هوایی ارتش این کشور را به رخ جهانیان کشیدند.
رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم
ارتش چین در رژه نظامی پکن با نمایش سامانه‌های پدافندی و ضد موشکی مدرن، توان دفاعی و فناوری پیشرفته خود را در برابر تهدیدات آشکار کرد.
حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم
واحدهای مکانیزه و زرهی ارتش چین در مراسم رژه نظامی پکن با نمایش تجهیزات پیشرفته، قدرت نظامی این کشور را به نمایش گذاشتند.
رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد
چین در مراسمی باشکوه با حضور رهبران جهان از جدیدترین توانمندی‌های نظامی خود، شامل موشک‌های قاره‌پیما و سه‌گانه هسته‌ای، در پکن رونمایی کرد.
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر