کد خبر: ۱۰۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۵

بیمه تعاون، میزبان شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت بیمه

شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت بیمه به میزبانی شرکت بیمه تعاون و در محل هتل سیمرغ تهران برگزار شد.
بیمه تعاون، میزبان شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت بیمه

بیمه تعاون، میزبان شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت بیمه با حضور مدیرعامل بیمه تعاون، مدیرکل روابط عمومی بیمه مرکزی، پژوهشکده بیمه، صندوق خسارت‌های بدنی و نیز شرکت‌های بیمه به میزبانی شرکت بیمه تعاون و در محل هتل سیمرغ تهران برگزار شد.


در این نشست که به بررسی مسائل مربوط به صنعت و نیز تبیین رویکرد‌های آتی و اتخاذ سیاست‌های مطلوب عملکردی برای برنامه ریزی در موضوعات گوناگون و برگزاری رویداد‌های اثربخش پرداخته میشد، یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون نیز نقطه نظراتی را در خصوص نحوه عملکرد روابط عمومی‌ها مطرح کرد و به بیان دیدگاه‌های خود پرداخت.

ضرورت اتخاذ رویکرد تبیین گری در نهاد روابط عمومی
بر این اساس، یونس مظلومی در این دیدار مطرح کرد: «کاری که ما انجام می‌دهیم، از سایر کسب و کار‌ها متفاوت بوده و ما در صنعت بیمه، «خدمت» ارائه می‌کنیم و با توجه به آنکه جنس خدمتمان «مالی» است، جزو پیچیده‌ترین خدمات محسوب می‌شود».


مدیرعامل بیمه تعاون همچنین بیان داشت: «در همه جای دنیا، خرید بیمه نامه را به عنوان یک تکلیف اجباری می‌دانند و نسبت به خرید آن هیجانی وجود ندارد و حتی این خرید با اکراه صورت می‌پذیرد؛ از همین رو ضرورت دارد تا روابط عمومی‌ها برای تبیین ضرورت‌های این خرید بیشتر تلاش کنند».


وی اضافه کرد: «باید توجه داشت که حتی اگر یک روز فعالیت صنعت بیمه متوقف شود، تمام کشور و صنایع از فعالیت باز خواهند ایستاد؛ در نتیجه روابط عمومی‌ها باید این ضرورت و جایگاه را برای مردم به نحو مطلوبی تشریح کنند».


مظلومی در بعد دیگری از سخنان خود تأکید کرد: «با عنایت به آنکه در صنعت بیمه ما «قول» می‌فروشیم، نیاز است تا نقش نهاد نظارت کننده بیش از پیش تقویت شود تا از این نظر این فروخته‌ها تضمین مطلوبی را نیز داشته باشند».


مدیرعامل بیمه تعاون همچنین بر ضرورت توسعه نهاد روابط عمومی از طریق بخش‌های هنری اشاره کرد و اظهار داشت: «همراهی با هنر و علی الخصوص سینما، می‌تواند این توسعه جایگاه را در ذهن مخاطبین به صورت ویژه‌ای به ارمغان آورد».


وی در بخش دیگر سخنان خود نیز ابراز کرد: «سنجش رضایت بیمه گذاران اقدام دیگری است که ضرورت دارد انجام پذیرفته و این کار باید توسط نهاد‌های مستقل و برای تمام صنعت بیمه انجام پذیرد تا مخاطب بیمه بتواند بهترین بیمه گذار برای دریافت خود را شناسایی و انتخاب کند؛ این مهم سبب خواهد شد تا جایگاه بیمه در بین بیمه گران نیز به رشد و تعالی قابل توجه برسد».

روابط عمومی یاریگر مدیریت ریسک و مدیریت برند سازمان
مظلومی اضافه کرد: «روابط عمومی‌ها نیز نقش قابل توجهی در مدیریت ریسک نیز دارند و عملکرد آن‌ها می‌تواند سبب شود تا به برند و جایگاه یک شرکت آسیبی وارد نشود؛ این بخش همچنین باید برای تأثیرگذاری بر نظرات قانون گذاران نیز اثربخشی خود را به نمایش بگذارند».


مدیرعامل بیمه تعاون ادامه داد: «همچنین روابط عمومی‌ها می‌توانند نقش قابل توجهی در کاهش خسارت‌ها داشته باشند؛ با عنایت به اینکه سالانه ۱۷ هزار کشته و ۳۵۰ هزار نفر مصدوم در حوادث جاده‌ای داریم و این تعداد نه تنها خسارت مالی را با خود همراه می‌سازند بلکه به خسارت‌های معنوی نیز منجر می‌شوند؛ روابط عمومی باید به آن‌ها توجه داشته باشد».


وی توضیح داد: «این خسارت دیدگان بعضاً نان آور خانواده هستند و فقدان و یا آسیب آن‌ها با افزایش فشار‌ها و آسیب‌های روحی به نهاد خانواده شان منجر شده و بر این اساس می‌توان تلاش کرد تا با آگاهی بخشی، به کاهش این دسته از خسارات منجر شود».

مصطفی رئوفی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی نیز در این نشست مطرح کرد: استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای ارتقای جایگاه صنعت بیمه ضروری است و باید برای تقویت آن اقدامات قابل توجهی نظیر برگزاری جشنواره‌های تخصصی صورت پذیرد.

وی همچنین به ضرورت توجه به ساختار‌های نظرسنجی پیرامون عملکرد بیمه‌ای و نیز توجه به بستر هنر و بهره مندی از ساختار سریال‌های تلویزیونی برای گسترش فرهنگ بیمه تأکید کرد.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی همچنین مطرح ساخت: برای توسعه و پیشبرد هرچه مطلوب‌تر اهداف نیاز است تا کمیته‌های تخصصی تشکیل و مباحث به صورت کاربردی و راهبردی در آنجا مطرح و عملیاتی شود.

در ادامه این نشست، سمیه محمدی، مدیر روابط عمومی و امور مشتریان شرکت بیمه تعاون با دعوت مدیرکل روابط عمومی بیمه مرکزی به تشریح دومین دوره مسابقات اینشورتاک یا سخنوری صنعت بیمه پرداخت و مطرح کرد: با عنایت به اینکه این مسابقه، فراشرکتی بوده و به توسعه و اعتلای صنعت بیمه کمک خواهد کرد، اهتمام به حضور تمامی شرکت‌های بیمه‌ای می‌تواند در تقویت نقش و عملکرد آن کمک کرده و از این رو دعوت می‌شود تا با تقویت نظام اطلاع رسانی به غنای هرچه بیشتر این مسابقه فراشرکتی صنعت بیمه کمک کنند.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر