کد خبر: ۱۰۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵

نکاتی برای رانندگی در زمستان

معمولا رانندگی در برف و شرایط یخبندان برای افراد دشوار می باشد، به همین دلیل باید نکات طلایی رانندگی در برف و یخبندان زمستان را به خوبی رعایت کرد.

نکاتی برای رانندگی در زمستان

مخاطب۲۴: یکی از چالش‌های بزرگی که همه رانندگان با آن مواجه می‌شوند عبور از جاده‌ها و مسیر‌های صعب العبور یا لغزنده است. اگرچه زیبایی‌های زمستان و سرگرمی هایش مثل برف بازی و اسکیت روی یخ بسیار جذاب و دلچسب است، اما مشکلات و محدودیت‌هایی که این فصل برای همه، مخصوصآ رانندگان ایجاد می‌کند بر هیچ کس قابل انکار نیست.

بسیاری از جاده‌ها در فصل زمستان، از لحاظ عبور و مرور با محدودیت‌های بسیار زیادی روبرو می‌شوند و خطرات بسیار زیادی متوجه رانندگان می‌شود. به همین منظور در این مطلب کاربردی از بخش دانستنی‌های خودرو در نمناک قصد داریم نکات بسیار مهمی را با شما کاربران گرامی به اشتراک گذاشته تا با رعایت آن‌ها بتوانید امنیت خود و سرنشینان خودروی تان را در روز‌های سرد و برفی فصل زمستان ارتقاء دهید. شما در ادامه این مطلب روش‌های صحیح رانندگی در جاده لغزنده ملاحظه خواهید کرد.

نکات طلایی رانندگی در فصل زمستان
قبل از اینکه نکات مهم را ذکر کنیم باید بدانید که تمام رانندگان بایستی خودرو خود را برای روز‌های برفی آماده کنند. آمادگی خودرو شامل اقداماتی همچون خرید لاستیک مناسب زمستانی، بررسی عملکرد صحیح باتری، درز پنجره ها، برف پاک کن، ترمزها، آینه‌های جانبی، جلو و بسیاری موارد دیگر می‌باشد که در ادامه با جزئیات کامل در اختیارتان قرار خواهیم داد.

اطمینان از سلامت لاستیک‌ها
یکی از ضروری‌ترین اجزای خودرو لاستیک‌های آن می‌باشد که سالم و استاندارد بودن شان برای افزایش امنیت رانندگان در جاده‌های لغزنده بسیار اهمیت دارد. یک لاستیک استاندارد باید از ۳ مولفه که شامل عمق آج، فشار و آسیب خارجی می‌باشد مورد بررسی قرار گیرد.

فشار مناسب لاستیک‌های خودرو از اهمیت بالایی برخوردار است و رانندگان برای اطمینان از این کار بایستی با مراجعه به دفترچه راهنمای خودرو از مناسبترین فشار لاستیک‌های خودرو خود اطلاعات کسب کنند، زمانی که ترمز می‌گیرید استاندارد بودن آج لاستیک نیز از ضرورت‌های اساسی می‌باشد چرا که چسبندگی زمین و لاستیک با همین مولفه مورد سنجش قرار می‌گیرد، ولی حتماً باید توجه داشته باشید که آج مناسب لاستیک ۳ میلیمتر می‌باشد.

مورد بعدی که از اهمیت بالایی در مورد لاستیک خودرو برخوردار می‌باشد این است که قبل از هر چیزی باید از سالم بودن لاستیک، از هرگونه آسیب خارجی همچون فرو رفتگی یا برآمدگی‌های غیر متعارف، بریدگی اطمینان حاصل کرده باشید. بهترین راه تشخیص این آسیب‌ها دیدن و بررسی لاستیک‌ها می‌باشد و چنانچه متوجه هر گونه آسیبی در لاستیک‌ها شدید بایستی توسط یک متخصص مورد بررسی قرار گیرد.
تمیز کردن خودرو
برخی افراد در فصل زمستان خودرو خود را تمیز نمی‌کنند و تمیز کردن خودرو را تنها مختص فصل تابستان می‌دانند، اما تمیز نگه داشتن خودرو در زمستان از تابستان مهم‌تر است، زیرا:

۱. تمیز کردن خودرو در زمستان مانع از زنگ زدن بدنه خودرو می‌شود.

۲. تمیز کردن شیشه‌ها و زدون برف از روی آن‌ها و تمیز کردن چراغ‌های خودرو افزایش ایمنی در رانندگی را به همراه دارد، زیرا یخ قرار گرفته روی خودرو و به خصوص شیشه‌ها می‌تواند خطرناک باشد و مانع از دید راننده شود.

۳. شرکت‌های راهسازی از نمک برای آب کردن یخ‌های روی جاده استفاده می‌کنند و این نمک می‌تواند روی سطوح فولادی، آلومینومی و پلاستیکی خودرو اثر بگذارد پس تمیز نمودن خودرو سبب می‌شود آسیبی به خودروی شما وارد نشود.

 


بررسی نور چراغ‌ها
قبل از اینکه در زمستان به دل جاده بزنید، نور چراغ‌های خودرو، چه جلو و چه عقب، را چک کنید تا مطمئن شوید که هیچ نقصی در آن‌ها وجود ندارد. نور پایین، نور بالا و چراغ مه شکن خودرو را به دقت چک کنید. شدت زیاد نور در شرایط برف سنگین می‌تواند بازتابی از نور را در چشم ایجاد کند بنابراین دید راننده نسبت به شرایط اطراف در زمستان و شرایط برفی به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. به جز بررسی نور چراغ‌ها وسایلی مانند لباس شبرنگ و چراغ قوه را نیز به همراه خود ببرید.


سریع و ناگهانی ترمز نکنید
در زمستان که جاده لغزنده است و جاده بارانی و برفی است، سریع و ناگهانی ترمز نکنید و پدال ترمز را محکم فشار ندهید و زمان و مسافت بیش تری را برای متوقف کردن خودرو در نظر بگیرید یعنی ۱۰ ثانیه قبل از روی پدال گاز پای خود را بردارید و به آرامی پدال ترمز را فشار دهید.

از خودرو‌های جلویی فاصله‌ی بیشتری بگیرید
رانندگی در زمستان و لیز بودن زمین ممکن است فرآیند ترمز کردن را مختل کند و خلاصه نتوانید مثل همیشه در کمترین مسافت ترمز بگیرید پس هنگام رانندگی در هوای بارانی و برفی باید از خودرو خود فاصله بگیرید. اگر می‌خواهید رانندگی امن تری داشته باشید، باید فاصله‌ای مناسب از خودروی جلویی داشته باشید، فاصله‌ی کمتر به معنای ایمنی کمتر است.

برچسب ها: رانندگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر