کد خبر: ۴۳۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸

ماجرای ویدیوی مالیدن سیب زمینی به ماشین در اینستاگرام چیست؟

ویدیویی پربازدید در اینستاگرام از فواید مالیدن سیب زمینی به ماشین حکایت می‌کند؛ ولی این ترفند واقعاً اثرگذار است یا چیزی جز یک دروغ اینستاگرامی نیست؟
ماجرای ویدیوی مالیدن سیب زمینی به ماشین در اینستاگرام چیست؟

مخاطب ۲۴- روزانه انبوهی از ویدیو‌های وایرل با ایده‌های عجیب و غریب در اینستاگرام منتشر می‌شوند. اخیراً هم کاربری با هندل chequanxiaoqiao@ که بیش از ۴.۱ میلیون دنبال‌کننده دارد و به آموزش نکات مربوط به خودرو می‌پردازد، ویدیویی جالب با موضوع فواید سیب زمینی برای خودرو به اشتراک گذاشت. او در این ویدیو که حداقل در زمان نگارش این مطلب ۲.۶ میلیون بار دیده شده است چهار فایده سیب زمینی برای نگهداری بهتر از ماشین را مطرح می‌کند. در ادامه به صحت ادعای او می‌پردازیم.

آیا مالیدن سیب زمینی به ماشین واقعاً تاثیری دارد؟
اولین نکته‌ای که این کاربر در ویدیو وایرال خود بیان می‌کند، تاثیر مالیدن سیب زمینی روی آینه ماشین برای جلوگیری از باقی ماندن قطرات آب است. او ابتدا روی آینه بغل ماشین خود سیب زمینی می‌مالد و سپس همانجا آب می‌ریزد تا نشان بدهد که بر خلاف قبل، حالا دیگر قطرات آب روی آینه باقی نمی‌مانند. این ترفند به نوعی تاثیرگذار است، ولی نباید از این نکته چشم‌پوشی کرد که اثر آن حتی اگر قابل مشاهده باشد، برای مدت طولانی باقی نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید

این کاربر در این ویدیو همچنین از بین بردن زنگ‌زدگی اجزای فلزی خودرو با سیب زمینی را آموزش می‌دهد. درباره این ترفند هم باید اشاره کرد که سیب زمینی به دلیل برخورداری از اگزالیک اسید شاید در از بین بردن زنگ‌زدگی سطحی موثر ظاهر شود، ولی اگر زنگ‌زدگی از حد مشخصی بیشتر باشد، استفاده از سیب زمینی ایده خنده‌داری است. اگزالیک اسید در خیلی از محصولات شوینده از جمله شوینده‌های لباس هم پیدا می‌شود. با توجه به همین ویدیو، همچنین می‌توان با استفاده از سیب زمینی لکه‌های قهوه داخل تراول ماگ یا هر ظرف دیگری را تمیز کرد. این هم به خاصیت پاک‌کنندگی سیب زمینی به‌خاطر وجود اگزالیک اسید در ترکیبات آن بر می‌گردد و احتمال داده می‌شود شستن ظرف با ترکیب آب و سیب زمینی نتیجه نسبتاً محسوسی داشته باشد.

در نهایت این کاربر استفاده از سیب زمینی را برای پاک کردن لایه‌های روغن روی شیشه جلو و شیشه‌های کناری خودرو توصیه می‌کند. دست کم در ویدیو می‌توان دید که این ترفند باعث شفاف‌تر شدن شیشه می‌شود، اما به‌صورت کلی باید گفت که به هیچ وجه مالیدن سیب زمینی به شیشه ماشین اثر چشمگیری نخواهد داشت. در نتیجه بهتر است از شیشه‌پاک‌کن‌های مخصوص برای تمیز کردن شیشه‌های ماشین خود استفاده کنید.

برچسب ها: سیب زمینی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر