کد خبر: ۴۹۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵

هر روز جاده‌ها ۴۰ نفر از ما را می‌بلعند!

جانشین پلیس راهور گفت: جاده‌ها هر روز جان بیش از ۴۰ نفر را می‌گیرند و این زنگ خطر برای همه است.
هر روز جاده‌ها ۴۰ نفر از ما را می‌بلعند!

مخاطب ۲۴- سردار مومنی جانشین پلیس راهور اظهار کرد: حوادث ترافیکی یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در سطح جهانی و به ویژه در کشور‌هایی با زیرساخت‌های ضعیف و فرهنگ رانندگی ناکافی است. در ایران، بر اساس آمار رسمی، روزانه تعداد زیادی از هموطنان جان خود را در این حوادث از دست می‌دهند. تخمین زده می‌شود که به طور متوسط هر روز بیش از ۴۰ نفر در جاده‌های کشور به دلیل تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند.

او ادامه داد: عوامل متعددی در بروز این حوادث دخیل هستند. یکی از مهم‌ترین آنها، سرعت غیرمجاز و بی‌توجهی به قوانین رانندگی است. بسیاری از رانندگان به دلایل مختلف از جمله عجله، عدم آگاهی یا بی‌توجهی به علائم راهنمایی و رانندگی، سرعت بالایی را در جاده‌ها انتخاب می‌کنند که منجر به تصادفات شدید و مرگبار می‌شود. علاوه بر این، وضعیت نامناسب جاده‌ها، کمبود نور در شب، و همچنین نبود علائم کافی در برخی از نقاط کشور، از دیگر عواملی هستند که خطر تصادفات را افزایش می‌دهند.

سردار مومنی بیان کرد: یکی دیگر از عوامل مهم، خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان است. بسیاری از رانندگان، به خصوص رانندگان حمل‌ونقل عمومی و کامیون‌ها، ساعت‌های طولانی را بدون استراحت کافی پشت فرمان سپری می‌کنند که این امر منجر به کاهش واکنش‌های آنها در مواقع بحرانی و افزایش احتمال وقوع حوادث می‌شود.

او گفت: از سوی دیگر، استفاده نکردن از کمربند ایمنی و همچنین رعایت نکردن قوانین مربوط به استفاده از کلاه ایمنی در موتورسیکلت‌سواران نیز از دلایل اصلی مرگ‌ومیر در حوادث جاده‌ای به شمار می‌رود. مطالعات نشان می‌دهد که استفاده از کمربند ایمنی می‌تواند خطر مرگ در تصادفات را تا ۴۵ درصد کاهش دهد.

سردار مومنی تصریح کرد: برای کاهش این آمار نگران‌کننده، نیاز به اقدامات جدی و هماهنگ از سوی دولت، ارگان‌های مسئول و همچنین مردم است. ارتقاء فرهنگ رانندگی، آموزش‌های گسترده‌تر در زمینه ایمنی جاده‌ای، بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای، و نظارت‌های بیشتر پلیس بر اجرای قوانین می‌تواند نقش مهمی در کاهش تعداد مرگ‌ومیر‌های جاده‌ای داشته باشد. علاوه بر این، تاکید بر استفاده از تجهیزات ایمنی مانند کمربند و کلاه ایمنی و همچنین اجرای قوانین سخت‌گیرانه‌تر در برخورد با تخلفات رانندگی، می‌تواند به کاهش آمار این حوادث کمک کند.

او گفت: در نهایت، توجه به این نکته ضروری است که هر زندگی از دست رفته در جاده‌ها نه تنها یک آمار، بلکه یک فاجعه انسانی و از دست رفتن سرمایه‌ای گران‌بها برای جامعه است که تأثیرات عمیق و ماندگاری بر خانواده‌ها و اجتماع خواهد داشت.

برچسب ها: رانندگی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.