کد خبر: ۱۰۴۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴

تاثیر اقدام جدید بانک‌ها بر بورس

بازار سرمایه در اوج ارزندگی قرار دارد، بنابراین تثبیت نرخ سود بانکی سرمایه‌ها را جذب بازار سهام خواهد کرد.

تاثیر اقدام جدید بانک‌ها بر بورس

مخاطب ۲۴ به نقل از ایبنا: شورای هماهنگی بانک‌ها و کانون بانک‌های خصوصی در اطلاعیه‌ای مشترک بر لزوم رعایت نرخ سود قانونی از روز شنبه ۱۷ دی ماه تاکید کردند. در اطلاعیه مشترک بانک‌ها تاکید شده است که نرخ سود سپرده‌های سرمایه‌گذاری ۳ ماهه و ۶ ماهه طبق نرخ‌های اعلامی در بخشنامه‌های قبلی بانک مرکزی است و سپرده‌های بلند مدت، طبق دستورالعمل‌های بانک مرکزی باید حداقل یک ساله افتتاح شود. با توجه به اهمیت این موضوع، تاثیر رعایت نرخ سود قانونی بر بازار سرمایه را در گفتگو با یک کارشناس بازار سرمایه بررسی کرده‌ایم.

محمد علی احمدزاد اصل، گفت: بازار سرمایه در هفته گذشته با شایعه افزایش نرخ سود بانکی موجب شد تا هفته قرمزی برای اهالی بازار سهام رقم بخورد، اما در پایان هفته گذشته اعلام خبر توافق بانک‌ها برای تثبیت نرخ سود در رقم‌های گذشته، موجب شد تا بازار سهام جذاب‌تر شود.

 

این کارشناس بازار سهام گفت: در گذشته شفاف‌سازی نرخ سود بانک‌ها در حداقل خود قرار داشت، اما در پایان هفته گذشته با اعلام خبر توافق بانک‌ها، شفافیت در نرخ سود به اوج رسید و این امر کاملا پسندیده است و شفافیت اقتصادی را تقویت می‌کند.

این تحلیلگر بازارهای مالی تاکید کرد: بازارسرمایه ارزندگی بسیار بالایی که دارد و همچنین به دلیل این که شرکت‌های بورسی در سودسازی عملکرد بسیار قابل قبولی دارند، در کنار افزایش شفافیت و تثبیت نرخ سود بانکی، موجب شده است تا ورود نقدینگی به بازار سهام تقویت شود.

این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: بازارهای موازی بازار سرمایه، مانند بازار ارز و بازار طلا دچار تلاطم‌های زیادی شده اند و قیمت این بازارها به شدت افزایش یافته است، اما بازار سرمایه در سال‌های اخیر نه تنها رشدی نکرده است، بلکه بیشتر از دو سال است که در رکود گیر کرده است؛ بنابراین بازار سهام بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: جذب پول توسط بازار سرمایه، رونق اشتغال و رونق تولید را در پی دارد و سود آوری شرکت‌ها را در آینده افزایش خواهد داد.

این کارشناس بازار سهام تصریح کرد: با ورود منابع به بازار سهام، شاخص کل خود را نشان خواهد داد و تا نقطه‌ای که لازم است رشد خواهد کرد.

احمدزاد اصل در پایان تاکید کرد: مدیریت خوب بانک مرکزی برای تثبیت نرخ سود بانکی و همچنین مانع شدن برای ورود نقدینگی به بازار ارز موجب خواهد شد تا نقدینگی به سمت بازار سهام کوچ کند، که در نهایت رونق بخشی به بازار سهام را در پی خواهد داشت.

برچسب ها: بورس بانک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر