کد خبر: ۱۰۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۷

میوه‌ های لاکچری ایران را بشناسید / کیلو چند میلیون؟!

میوه های استوایی آنقدر قیمت بالایی دارند که یا دانه ای فروخته می شوند و در بهترین حالت در بسته های ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمی عرضه می شوند.
میوه‌ های لاکچری ایران را بشناسید / کیلو چند میلیون؟!

مخاطب ۲۴- به نقل از اقتصاد ۱۰۰؛ میوه‌ های استوایی آنقدر قیمت بالایی دارند که یا دانه‌ای فروخته می‌شوند و در بهترین حالت در بسته‌های ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمی عرضه می‌شوند. چرا که قیمت‌های میلیونی شان موجب شده تا کمتر کسی توان خرید کیلویی این میوه‌ها را داشته باشد.

این روز‌ها میوه‌های لوکس در بازار شمال پایتخت بیشتر از قبل به چشم می‌خورد. میوه‌های عجیب و غریبی که زادگاه اصلی‌شان کشور‌های آسیای جنوب‌شرقی و آفریقایی است و با وجود قیمت‌های فضایی و باورنکردنی پیشخوان بسیاری از مغازه‌های لوکس را به خود اختصاص داده اند و توانسته اند مشتریان پر و پا قرص خوبی هم برای خود دست و پا کنند.

میوه‌های استوایی آنقدر قیمت بالایی دارند که یا دانه‌ای فروخته یا در بهترین حالت در بسته‌های ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمی عرضه می‌شوند. چرا که قیمت‌های میلیونی شان موجب شده تا کمتر کسی توان خرید کیلویی این میوه‌ها را داشته باشد. به عنوان مثال برای خرید میوه‌های استوایی که گاه تلفظ شان را هم بلد نیستید باید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هزینه کنید. برای خرید یک دانه گواوا یا یک دانه شوگر اپل (سیب کاستارد) باید ۲۵۰ هزار تومان از جیب تان پول بدهید. البته این‌ها در صورتی است که فروشنده موجودی داشته باشد.

 

البته درصد بالایی از مردم به دلیل گران بودن قیمت این میوه‌های متنوع و خوش آب و رنگ، حتی فرصت یک بار چشیدن طعم آن را نیز به خود نداده اند و بسیاری نیز حتی نام این میوه‌ها را نشنیده اند.

میوه‌های استوایی را در همه مغازه و فروشگاه‌های عرضه کننده میوه نمی‌توان یافت. از آنجا که این میوه مشتریان خاص دارد بیشتر در محله‌های شمال شهر تهران عرضه می‌شود.
گرچه برخی از این میوه‌های وارداتی هم اکنون در داخل کشور و در نواحی، چون جنوب خوزستان، جنوب فارس، بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، خراسان جنوبی (طبس)، سمنان و اصفهان، گیلان و مازندران کشت می‌شود، اما این موضوع موجب کاهش قیمت این میوه‌های لوکس و هوس برانگیز نشده است.

اتحادیه در خصوص قیمت میوه‌های لوکس ورود نمی‌کند

اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار تهران در خصوص ورود به بحث میوه‌های وارداتی گران قیمت و لوکس گفت: فقط واردات ۴ نوع میوه موز، نارگیل، انبه و آناناس مجاز است و واردات مابقی میوه‌های لوکس ممنوع است و به صورت قاچاق وارد می‌شوند. از آنجا که این میوه‌ها به صورت غیر قانونی وارد می‌شود ما روی بحث قیمت آن ورود نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: این میوه‌های لوکس را قشر خاصی می‌خرند که معمولا در مجالس و مهمانی‌های تشریفاتی به عنوان میوه‌های تزیینی از آن‌ها استفاده می‌کنند. این قشر خاص فارغ از پولی که بابت میوه می‌دهند به دنبال خاص‌ترین‌ها هستند. به عنوان مثال ما در کشور ۲۰۰ نوع انگور داریم، اما این قشر به دنبال خرید انگور شیلی هستند. ما نمی‌توانیم به این قشر بگوییم نخرند، این‌ها می‌خواهند تشریفات داشته باشند و مختارند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار گفت: خرید و فروش هر نوع میوه‌ای که مشابه داخلی ندارد و اختلالی در بازار میوه داخل ایجاد نمی‌کند، اشکالی ندارد. معتقدم واردات کالایی که مشابه داخلی ندارد نباید ممنوع باشد. علت گرانی این میوه‌ها هم عرضه محدود آن است در صورتی که اگر به تولید انبوه برسند یا به وفور وارد شوند کاهش قیمت خواهند داشت.

مانگوستین

این میوه بومی اندونزی است که به صورت گسترده‌ای در نواحی جنوب شرقی آسیا و برخی مناطق آفریقا وجود دارد. به دلیل قیمت بالا در ایران به صورت گرمی فروخته می‌شود. قیمت یک کیلوگرم از این میوه یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان است.

مانگوستین

رزبری

یک میوه مینیاتوری برای برآوردن تمام نیاز‌های تغذیه‌ای روزانۀ بدن و پیشگیری و درمان سخت‌ترین بیماری ها، یک میوه با طعمی بی نظیر که از بار‌ها چشیدن آن سیر نمی‌شوید. بهای بالای این میوه نیز موجب شده تا روی ترازوی طلافروشی وزن شود و گرمی فروخته شود. چرا که خرید یک کیلوگرم این میوه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان آب می‌خورد.

رزبری

شوگر اپل

شوگر اپل

کسانی که با نامش آشنا نیستند در ابتدا فکر می‌کنند یک مدل از گوشی اپل است، اما شوگر اپل (سیب کاستارد) یک میوه بسیار خوشمزه و مفید است که ظاهر جالبی هم دارد و میوه بومی مناطق گرمسیری آمریکاست. البته نام شوگر بر روی آن به این علت است که این درخت بازده بالایی دارد و میوه‌های زیادی تولید می‌کند. این میوه که شبیه سیب است دانه‌ای فروخته می‌شود و قیمت هر دانه آن ۲۵۰ هزار تومان است که مشتریان خاص خود را دارد.

میوه‌ های لاکچری ایران را بشناسید / کیلو چند میلیون؟!

برچسب ها: میوه لوکس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر