کد خبر: ۹۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۵

پژوهش و نوآوري زمينه ساز تحول نوين

محمّدسجاد میرزاخانی، مدیر آموزش و پژوهش شرکت بیمه کوثر به مناسبت هفته پژوهش به بیان اقدامات و طرح‌هاي شرکت در حوزه پژوهش پرداخت.
پژوهش و نوآوري زمينه ساز تحول نوين

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر و اعلام مدیر آموزش و پژوهش، این شرکت به منظور ارتقای سطح کیفیت خدمات نیازمند حرکت تحولی به وسیله پژوهش و نوآوری و با استفاده از راه‌کار‌های نوین برای تحقق اهداف از پیش طراحی شده است. در همین راستا با توسعه تحقیق و پژوهش در مسیر فرهنگ سازی و افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور می‌توان به دو هدف کلان شرکت یعنی سودآوری و رضایت مشتریان دست یافت.
محمّدسجاد میرزاخانی ضمن تبریک هفته پژوهش و نوآوری با بیان اینکه نقشه راه حوزه پژوهش شرکت در ده سرفصل کلی در قالب یک برنامه سه ساله ترسیم شده است گفت: در گام نخست خط مشی آموزش و پژوهش شرکت تدوین گردید و سپس اقدام به شناسایی و تدوین اولویت­های پژوهشی شرکت در ۹ محور اصلی و ۴۴ زیرمحور تخصصی شد و همچنین تدوین آیین ­نامه حمایت از طرح ­های پژوهشی از دیگر اقدامات کلیدی این مدیریت در سال جاری بوده است.
محمّدسجاد میرزاخانی عنوان نمود با توجه به هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی صورت گرفته سه طرح پژوهشی "ارتقای جایگاه مولفه‌های کلیدی اقتصاد دانش بنیان در توسعه صنعت بیمه کشور"، " RPA کردن فرآیند‌ها در صنعت بیمه" و "ارائه مدل آموزش مبتنی بر شایستگی کارکنان و ارائه شایستگی‌های کلیدی" در دستور کار تیم مدیریت آموزش و پژوهش به جهت بهره‌مندی شرکت از فضای علمی پژوهش و نوآوری قرار گرفته است.
ایشان در ادامه گفت: به منظور تجلیل از پژوهشگران برتر با توجه به لزوم ارج نهادن به این امر مهم، در ابتدای سال دستورالعمل انتخاب پژوهشگر و میز برتر پژوهشی در شرکت بیمه کوثر با هدف تشویق رقابت سالم و برقراری نشاط علمی در بین کارکنان، ایجاد زمینه ارتقاء کمی و کیفی امر پژوهش در شرکت و تاکید بر پژوهش‌های کاربردی و مبتنی بر اولویت‌های اعلام شده تدوین شده است.
دبیر همایش مدیریت ریسک و بیمه درخصوص برگزاری نهمین همایش مدیریت ریسک در تاریخ ۲۵‌دی ماه ۱۴۰۱ اشاره داشت که بدین منظور، شورای سیاست گذاری همایش از اردیبهشت ماه سال جاری جلسات اولیه خود را تشکیل و از میان موضوعات پیشنهاد شده موضوع بکارگیری ظرفیت‌های نوآورانه در صنعت بیمه با هفت محور حسب اهمیت آن انتخاب نمود و همچنین برای نخستین بار برگزاری پیش رویداد را با همکاری پژوهشکده بیمه خواهیم داشت.
در آخر ایشان افزود با هدف اهمیت دادن هر چه بیشتر برای نخستین بار مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر در روز همایش انجام می­شود.

 
برچسب ها: بیمه کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر