کد خبر: ۹۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸

دستمزد کی‌روش در ایران به روایت رسانه عربستانی

رسانه عربستانی دستمزد کارلوس کی روش در تیم ملی ایران را اعلام کرد.
دستمزد کی‌روش در ایران به روایت رسانه عربستانی

نشریه «الاقتصادیه» عربستان امروز در گزارشی با تیتر «۳ مربی گران قیمت جام جهانی رفتنی شدند» به دستمزد مربیان در مسابقات پرداخت. براساس گزارش رسانه سعودی هانسی فلیک با دستمزد سالیانه ۶.۵ میلیون یورو گران‌ترین مربی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به شمار می‌آید که در آستانه برکناری قرار دارد.

روایت عربستانی‌ها از دستمزد کی‌روش در ایران

مخاطب ۲۴- گرت ساوت گیت سرمربی انگلیس با دستمزد ۵.۸ میلیون یورو در رده دوم و دیدیه دشان سرمربی فرانسه با دستمزد ۳.۸ میلیون یورو در رده سوم قرار دارند.
در این گزارش دستمزد کارلوس کی روش نسبت به خبر فدراسیون فوتبال ایران متفاوت بود. این رسانه عربستانی دستمزد سرمربی ایران را ۵۸۰ هزار یورو دانست.

پیش از فدراسیون فوتبال کشورمان قرارداد کی روش را ۳ ماهه معرفی کرد که دستمزدش ماهیانه ۵۰ هزار دلار است.

منبع: خبرگزاری فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال محدودیت‌های جدید گوگل برای کاربران زیر ۱۸ سال
گوگل به‌زودی با استفاده از فناوری تخمین سن خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، کاربران کم سن و سال را شناسایی و آنها را محدود خواهد کرد.
شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه کاغذی خواهد شد
رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه هویت دیجیتال، از آغاز فرآیند صدور شناسنامه الکترونیک خبر داد و گفت: گام‌های اولیه برای صدور این نوع شناسنامه برداشته شده و در آینده‌ای نزدیک، شناسنامه الکترونیک جایگزین شناسنامه‌های کاغذی خواهد شد.
جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی
معاون اجرایی رئیس جمهور پزشکیان گفت: ملاقات این عضو دولت با آقای موسوی یک ساعت و نیم به طول کشید. این ملاقات و همینطور دیدار اخیر دوستان میرحسین با او نشانگر این است که رئیس جمهور در پی رفع حصر به عنوان خواسته‌ی بخشی از مردم است.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
اجرای «طرح فرزندآوری جهانی» برای مقابله با آمریکا و اسرائیل اجرای «طرح فرزندآوری جهانی» برای مقابله با آمریکا و اسرائیل
رئیس مجمع نمایندگان طلاب حوزه‌های علمیه گفت: طرح جهانی فرزندآوری، وظیفه هر خانواده مسلمان در جهان اسلام است. جهت مقابله با نسل‌کشی مسلمانان توسط آمریکا و اسرائیل، عملیات‌سازی این اقدام امیدآفرین برای امت اسلام و مایوس‌کننده دشمنان است.
برگزیده
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد
وقتی جام جهانی ۲۰۲۶، یک تله بزرگ برای تیم‌های سید دوم می‌سازد!
فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی! فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی!
مبینا نعمت‌زاده، دارنده مدال برنز المپیک پاریس، نه با افتخار خود که با حواشی و گستاخی‌اش خبرساز شده است؛ آن هم در شرایطی که برخورد سال ۱۳۹۹ خودِ هادی ساعی با دبیر سازمان لیگ، حالا به الگویی برای اطرافیانش تبدیل شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر