کد خبر: ۹۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳

عضو هیات عامل بانک ملی ایران:تحول دیجیتال،تحول در کسب و کار و فرهنگ سازمانی است

محمد شیریجیان در همایش سراسری امور سازمان و روش ها الزامات و ویژگی های استراتژی برای پویایی بانک ملی ایران را تشریح کرد.
عضو هیات عامل بانک ملی ایران:تحول دیجیتال،تحول در کسب و کار و فرهنگ سازمانی است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول بانک در این همایش با اشاره به تاریخچه شکل گیری استراتژی در بانک ملی ایران، گفت:معمولا در سازمان ها۶۰ تا ۸۰ درصد اهداف محقق نمی‌شوند.۷۰ درصد این مشکل ریشه در استراتژی‌ها و برنامه‌های سازمان‌ها دارد.

عضو هیات عامل بانک ملی ایران:تحول دیجیتال،تحول در کسب و کار و فرهنگ سازمانی است
وی افزود:استراتژی باید در سازمان جاری سازی شود تا آن سازمان به موفقیت برسد.
شیریجیان با اشاره به تغییر فضای بانکداری در جهان گفت: در آینده بانکداری در جهان وجود خواهد داشت، اما بانک به مفهوم کنونی وجود نخواهد داشت.
وی افزود: اکنون در طراحی محصول باید ابتدا بازار را شناسایی کرد و سپس به تولید محصول پرداخت به عبارت دیگر باید به اصطلاح به سفارشی سازی رو آورد در حالی که در گذشته محصولی به وجود می‌آمد و سپس برای بازاریابی آن به فکر چاره می‌افتادند.
معاون برنامه ریزی و تحول بانک ملی ایران، گفت:تحول دیجیتال بر خلاف تصور غالب، یک تحول سخت افزاری نیست و محدود به تولید پلتفرم‌ها یا اپ‌ها نمی‌شود بلکه به معنی تحول در کسب و کار و تحول فرهنگ سازمانی است.
وی افزود: در بانک ملی ایران نیز محصولات که برای تحول دیجیتال ارائه می‌شود باید منطبق با نیاز‌های کسب و کار‌ها و مشتریان باشد.

قرار داشتن نیمی از واحد‌های بانک در مناطق کم برخوردار

سید علی حسینی پور عزآبادی رئیس اداره کل سازمان و روش‌ها نیز در این همایش با ارائه گزارشی از وضعیت نیروی انسانی در بانک و وضعیت شعب در سراسر کشور گفت: نیمی از واحد‌های بانک ملی ایران در مناطق کم برخوردار قرار دارند.
وی افزود:تیپ بندی جدیدی از شعب خود را خواهیم داشت که نمونه آن شعب ملی پلاس هستند که به شرکت‌های دانش بنیان خدمت رسانی می‌کنند.
رئیس اداره کل سازمان و روش‌ها تاکید کرد: با توجه به سیاست‌های بانک، ۱۶ شعبه تمام ارزی در سطح تهران و ۴۲ شعبه تمام ارزی در شهرستان‌ها به عنوان هاب ارزی بانک عمل خواهند کرد و بقیه شعب ارزی، معین این شعب تمام ارزی خواهند بود. این شعب معین می‌توانند ارز غیر بازرگانی و ارز دانشجویی ارائه کنند.
وی با تشریح وضعیت ساختار ستاد و صف، تاکید کرد:تعریف ما از شعبه‌ها باید تغییر پیدا کند چرا که بسیاری از خدمات شعب به گوشی‌های تلفن همراه منتقل می‌شوند.
حسینی پور خبر داد: بزودی مشتریان همه صندوق‌های اجاره‌ای بانک ملی ایران، ملزم به بیمه اجباری این صندوق‌ها می‌شوند.

برگزاری پانل‌های تخصصی

در ادامه این همایش چند پانل تخصصی با حضور معاونان و کارشناسان اداره سازمان و روش‌ها برگزار شد و چگونگی سازماندهی واحد‌های صف و درجه بندی شعب تشریح شد.
بهبود روش‌های عملیاتی شعب و آیین نامه جدید نظام پیشنهاد‌ها از دیگر سرفصل‌هایی بود که در این پنل‌ها تشریح شدند.
در این پانل‌ها پروژه بازنگری مدل خدمت دهی نیز برای حاضران تشریح شد. هدف از این مدل بهبود تجربه مشتری در داخل شعب است. در این باره ۸۰ کارت ایده آماده شده است و نقشه سفر هر کدام از این فرآیند‌ها آماده شده اند که با اجرای این نقشه سفر، پیش بینی می‌شود تغییرات مهمی در نحوه خدمت رسانی بانک ایجاد شود.
گفتنی است مهمانان در این همایش به طرح مسائل مختلف از جمله درجه بندی شعب پرداختند و مسئولان و کارشناسان اداره سازمان و روش‌ها به این پرسش‌ها پاسخ دادند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر