کد خبر: ۹۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۵

بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از سرپرستی استان آذربایجان‌غربی

مدیرعامل بیمه کوثر در ادامه بازدیدهای میدانی خود به همراه هیئت‌‌همراه با سفر به استان آذربایجان‌غربی از نزدیک با کارکنان، نمایندگان و مشتریان دیدار و گفت‌وگو کرد.
بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از سرپرستی استان آذربایجان‌غربی

مخاطب ۲۴ به نقل از روابط‌ عمومی بیمه کوثر؛ مدیرعامل شرکت در نشست‌های هم‌اندیشی با کارکنان، نمایندگان و نیز گفتگو با مشتریان به بررسی مسائل آنان پرداخت. در این جلسات، کارکنان و شبکه فروش در صحبت‌های خود تا حد زیادی توانستند مشکلات و دغدغه‌های موجود در سطح استان را تشریح کنند. مدیرعامل شرکت نیز ضمن تبیین اهداف اصلی شرکت در دو بخش سودآوری و رضایت مشتری، به ارائه برخی راهکار‌ها و رهنمود‌ها برای رفع موانع و حل مشکلات پرداخت.

بازدید مدیرعامل بیمه کوثر از سرپرستی استان آذربایجان‌غربی
ابوالفضل آقادادی با تاکید بر تحقق شعار شرکت «کوثر، خیر کثیر»، گفت: سلامت، صداقت و خدمت‌رسانی به موقع به ذی‌نفعان از مصادیق این امر است که با تلاش و افزایش کار تیمی میان کارکنان و شبکه فروش توانستیم رضایت نسبی بیمه‌گذاران، بیمه‌شدگان و زیان‌دیدگان را به دست آوریم.
وی تفویض اختیار به مدیران ستادی و سرپرستی و نیز نمایندگان منتخب را یکی از عوامل موفقیت شرکت دانست و گفت: تصمیم‌های مناسب مدیران عملیاتی در زمان‌های حساس موجب افزایش رضایت مراجعین و بیمه‌گذاران می‌شود.
مدیرعامل شرکت، توسعه خدمات در بخش غیرحضوری را از اولویت‌های شرکت دانست و یادآورشد: بیمه کوثر با بهره‌مندی از توانایی مدیران و کارکنان و نیز ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان صدور معرفی‌نامه درمان و بیمه بدنه الکترونیک را راه‌اندازی کرده و اکنون با عملیاتی شدن سامانه «بیمه کوثر من» این خدمات افزایش یافته است.
‌گفتنی است در این سفر که معاونان بازاریابی، برنامه‌ریزی و نواوری، فنی و مالی و نیز مدیران اداری و پشتیبانی و بازرسی مدیرعامل شرکت را همراهی کردند، مدیر جدید استان آذربایجان‌غربی معارفه شد. آقادادی در این مراسم، با تشکر از زحمات محمدرضا قربانی در مدیریت سرپرستی آذربایجان‌غربی افزود: از رضا خبازی، مدیر جدید این سرپرستی انتظار دارم همسو با خط‌مشی و راهبرد‌های ابلاغی شرکت با بهره‌مندی از توان کارشناسان و اعضای شبکه فروش و شناسایی ظرفیت‌های موجود برای افزایش جایگاه سرپرستی در سهم بازار صنعت بیمه استان و همچنین جلب اعتماد و افزایش رضایت ذی‌نفعان بکوشد.

تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان: اگر با دلار معامله نکنند، می‌شود کالا به کالا معامله کرد! پزشکیان: اگر با دلار معامله نکنند، می‌شود کالا به کالا معامله کرد!
رئیس جمهور با تاکید بر دوری از هرگونه اختلاف در کشور گفت: نباید بدون اینکه علت مشکل یا موضوعی را بدانیم با آن مخالفت کنیم؛ تحت هیچ عنوانی نباید خود را حق بدانیم.
واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴ واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴
در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴، واریز یارانه نقدی خرداد به مرحله اجرا رسید؛ حالا جزئیات دقیق زمان و مبلغ واریز مشخص شده و حساب میلیون‌ها نفر شارژ خواهد شد.
اگر بدانید سکته مغزی نمی‌کنید! اگر بدانید سکته مغزی نمی‌کنید!
انجمن سکته مغزی آمریکا (ASA) با صدور دستورالعملی جدید، از کادر درمان در این کشور خواسته است عوامل خطر سکته مغزی همچون فشار خون بالا، کلسترول بالا، قند خون بالا و چاقی را به صورت منظم بررسی و پایش کنند.
اخبار جدید استیو ویتکاف چیست؟ اخبار جدید استیو ویتکاف چیست؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه در آستانه دور ششم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران - واشنگتن، بار دیگر با حمایت از اسرائیل، زیاده خواهی‌های کشورش درباره غنی سازی اورانیوم و نیز هراس از برنامه دفاعی موشکی جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.
توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی
مهدی طارمی، ستاره فوتبال ایران و عضو باشگاه اینتر، اولین توپ ‏طلای فوتبال ایران را به خود اختصاص داد. ‏
سیاه بازی جدید کاظم صدیقی سیاه بازی جدید کاظم صدیقی
رحمت الله بیگدلی: صدیقی به عزیزی گفته بود تو بگو خودسرانه باغ ازگل را به نام صدیقی زدم.
دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا
در گزارش پیش رو به بررسی جزئیاتی از زندگی، دارایی و فعالیت‌های اقتصادی برخی از کارآفرینان ایرانی ساکن آمریکا پرداخته‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر