کد خبر: ۶۲۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶

سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد

دادستان ارومیه گفت: با سگ‌گردانی برخورد قضایی می‌شود، چون مصداق تضییع حقوق عمومی است.
سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد

به گزارش مخاطب ۲۴: حسین مجیدی در نشست مقابله با پدیده سگ‌گردانی در معابر عمومی و وسائط نقلیه گفت: در راستای احیای حقوق عامه و توجه به مطالبات جدی مردم، هر گونه سگ‌گردانی در سطح شهر ارومیه اعم از پارک‌ها، اماکن عمومی و وسائط نقلیه ممنوع است و با آن برخورد جدی خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه در این جلسه به پلیس راه و عوامل انتظامی دستور داد با هماهنگی دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های متولی نسبت به توقیف سیستمی و فیزیکی خودرو‌ها و معرفی رانندگان متخلف، پلمپ مغازه‌های مرتبط و مطب‌های دامپزشکی غیرمجاز اقدام کرده و نتیجه اقدامات صورت گرفته به دادستانی اعلام شود.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: سگ‌گردانی مصادیقی از تضییع حقوق عمومی است و تهدیدی برای بهداشت، آسایش و آرامش شهروندان به شمار می‌آید؛ بر همین اساس نسبت به تشکیل پرونده قضایی و برخورد با عامل یا عاملان آن اقدام قاطع قضایی صورت خواهد پذیرفت.

وی گفت: با توجه به اینکه هرگونه تبلیغ، خرید و فروش این گونه حیوانات در فضای مجازی ممنوع و غیر قانونی است در این راستا پلیس فتا موظف است ضمن توقیف صفحات متخلف، با گردانندگان و صاحبان این صفحات مجازی برخورد و دادستانی نیز ضمن تشکیل پرونده، متخلفین را مورد پیگرد قانونی قرار خواهد داد.

مجیدی با اشاره به اینکه باید معضلات و مشکلات این پدیده اجتماعی برای همگان آشکار و نهادینه شود، از صدا و سیما و فعالان فضای مجازی خواست برنامه‌های فرهنگی و تولیدی درخصوص سگ‌گردانی و معضلات نگهداری از این حیوانات در منازل تهیه و در اختیار عموم جامعه قرار داده شود.

وی در ادامه به شهرداری ارومیه دستور داد نسبت به نصب تابلو در تفرجگاه‌ها، پارک‌ها و معابر عمومی مبنی بر ممنوعیت سگ‌گردانی اقدام و نتیجه اقدامات به دبیرخانه حقوق عامه ارسال شود.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه به ممنوعیت ورود حیوانات به ناوگان عمومی هم اشاره و اظهار کرد: شهرداری، نیروی انتظامی، سازمان پایانه‌های شهرداری و اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نظارت‌های لازم را در این‌باره انجام دهند.

وی در پایان یادآوری کرد: پدیده سگ‌گردانی در معابر عمومی و حمل آن در وسائط نقلیه ضد ارزش‌های مذهبی و اجتماعی بوده و امری مذموم است و از منظر بهداشتی هم تهدیدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شود، در این راستا دادستانی حمایت‌های لازم را از اقدامات دستگاه‌های متولی و اجرایی در مقابله با این پدیده اجتماعی خواهد داشت.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود بازداشتگاه اوین دانشگاه می‌شود
سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد انتقال زندان‌ها به خارج شهر ادامه دارد و تغییر کاربری زندان اوین به دانشگاه نیازمند بررسی دقیق است.
ارتش آمریکا آماده حمله به ونزوئلا شد ارتش آمریکا آماده حمله به ونزوئلا شد
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که ارتش ایالات متحده مجوز‌های لازم برای انجام عملیات زمینی علیه ونزوئلا را دریافت کرده و برنامه‌ریزی‌های اولیه آغاز شده است.
جنجال فریبا نادری ادامه دارد! جنجال فریبا نادری ادامه دارد!
ماجرا از یک گفت‌وگوی اینترنتی آغاز شد، اما به بحثی گسترده درباره جامعه امروز ایران انجامید. اظهارات فریبا نادری درباره طبقه اجتماعی خود، نه‌فقط واکنشی مجازی، که بازتاب نارضایتی در میان مردم بود و این پرسش را ایجاد کرد که آیا جامعه با شکاف و گسست مواجه شده است؟
کاهش شدید قیمت جهانی طلا کاهش شدید قیمت جهانی طلا
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد توافق اولیه تجاری با چین در راه است؛ این موضوع می‌تواند فشار نزولی قابل توجهی بر قیمت جهانی طلا وارد کند.
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری سال ۱۴۰۵ تا روز یکشنبه ۱۱ آبان ادامه دارد. در این دوره، سه نوع سهمیه برای داوطلبان ایثارگر، مربیان دانشگاهی و استعداد‌های درخشان در نظر گرفته شده است.
کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت کودک معلول در کلاردشت مورد آزار جنسی قرار گرفت
در پی انتشار خبر آزار جسمی «درسا» کودک ۷ ساله معلول در کلاردشت، سازمان بهزیستی مازندران با برگزاری جلسه فوق‌العاده، مجوز فعالیت مؤسسه خیریه متخلف را لغو کرد.
شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست شاکی پژمان جمشیدی سکوتش را شکست
شاکی پرونده پژمان جمشیدی از پیشنهاد ۵۰ میلیاردی برای صرف‌نظر از شکایت و ادعای صیغه محرمیت متهم در دادگاه پرده برداشت.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر