کد خبر: ۹۰۰۹
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲

پاسخ کی‌روش به خبرنگاران پرتغالی؛ از طارمی تا بازی با انگلیس

سرمربی ایران رو در روی خبرنگاران پرتغالی قرار گرفت. پاسخ کی‌روش به خبرنگاران پرتغالی را در ادامه بخوانید.
پاسخ کی‌روش به خبرنگاران پرتغالی؛ از طارمی تا بازی با انگلیس

مخاطب ۲۴- به نقل از روزنامه خراسان؛ کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران دیروز میزبان خبرنگاران پرتغالی بود و دقایقی به سوالات آن‌ها که بیشتر درباره وضعیت تیم ملی پرتغال و مهدی طارمی مهاجم پورتو بود، پاسخ داد.

پاسخ کی‌روش به خبرنگاران پرتغالی؛ از طارمی تا بازی با انگلیس

کی‌روش درباره مهدی طارمی که مورد انتقاد هواداران و رسانه‌های باشگاه‌های رقیب پورتو قرار می‌گیرد، می‌گوید: «یک معما در پرتغال وجود دارد، افراد کمی می‌دانند که باشگاه من به جز منچستریونایتد چیست. آن‌ها می‌دانند که در پرتغال، گلزنی برای پورتو قلب سه یا چهار میلیون هوادار بنفیکا و ۱.۵ میلیون هوادار تیم اسپورتینگ را متاثر می‌کند. وقتی برای اسپورتینگ گل می‌زنید، قلب دیگران را متاثر می‌کنید. در پرتغال برای بازیکنی که بعد از چند بار گلزنی در پورتو به یک‌باره این‌قدر موفق می‌شود و بازیکنی عالی است، طبیعی است که برخی مطبوعات در لیسبون این کار را چندان دوست نداشته باشند (می‌خندد). همیشه همین‌طور بوده و فکر نمی‌کنم تغییری کرده باشد.» سرمربی تیم ملی ایران در خصوص اخراج طارمی مقابل اتلتیکو مادرید در لیگ قهرمانان اروپا به خاطر فریب داور و تلاش برای گرفتن پنالتی هم می‌گوید: «این اتفاق یک بار رخ داد، اما در پنالتی‌های دیگر چنین چیزی نبود. همه آن‌ها پنالتی بود؛ این‌طور نیست؟ در لیگ قهرمانان فقط طارمی نبود که پنالتی را امتحان کرد، بسیاری قبلاً آن را امتحان کرده‌اند. او جریمه شد، اما سابقه‌ای وجود ندارد که دیگران جریمه شده باشند. این بخشی از بازی است و به همین دلیل فیفا پنالتی تعیین کرده است.» آیا طارمی بزرگ‌ترین ستاره ایران است؟ کی‌روش در پاسخ به این سوال می‌گوید: «نه، ما چیزی داریم که خیلی مهم‌تر و بهتر از اوست، یعنی «تیم». سرمربی پرتغالی ایران در واکنش به جنجال اعطای جام جهانی به قطر هم می‌افزاید: «هیچ اتفاقی در این سطح را ندیده بودم که تا زمان مسابقات، جنجالی نباشد، اما وقتی توپ شروع به چرخیدن می‌کند، هیچ‌کس اهمیتی نمی‌دهد... شما هم وقت ندارید. تا آن زمان، مردم درباره قطار، مهمانی‌ها و حقوق بشر صحبت می‌کنند، سپس همه چیز را فراموش می‌کنند.» کی روش گفت:بازی با انگلیس مهم‌ترین دغدغه من است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر