کد خبر: ۸۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸

همزمان با ۲۵ امین سالروز تاسیس SATRC نشست شورای رگولاتورهای جنوب آسیا در تهران برگزار شد

بیست و سومین نشست شورای رگولاتورهای جنوب آسیا (SATRC) به میزبانی ایران با حضور کشورهای مالدیو، نپال، پاکستان، افغانستان، بنگلادش، بوتان، هند، سریلانکا و کامبوج (به عنوان عضو ناظر) در تهران برگزار شد.
همزمان با ۲۵ امین سالروز تاسیس SATRC نشست شورای رگولاتورهای جنوب آسیا در تهران برگزار شد

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سید محمدامین آقامیری در این نشست ضمن خوشامدگویی به اعضای شرکت‌کننده گفت: شورای رگولاتور‌های جنوب آسیا موسوم به SATRC در طول بیست و پنج سال گذشته با ایجاد فرصت‌های مغتنم درباره مسایلی مانند طیف فرکانس و سیاستگذاری مقررات و خدمات کمک زیادی به رشد و گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه رگولاتوری بین کشور‌های عضو کرده است.

همزمان با ۲۵ امین سالروز تاسیس SATRC نشست شورای رگولاتورهای جنوب آسیا در تهران برگزار شد

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: اکنون اعضای SATRC با برخورداری از ظرفیت‌ها و فرصت‌های وسیع همکاری‌های چند جانبه می‌توانند از طریق همکاری و هم‌اندیشی با یکدیگر، نویدبخش آینده‌ای روشن برای منطقه باشند.

رئیس بیست و سومین نشست SATRC با اشاره به اینکه رگولاتور‌ها و سیاستگذاران نقش برجسته‌ای در تسریع رشد ICT به ویژه از طریق همکاری‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و ملی دارند، تصریح کرد: توسعه همکاری‌های چند جانبه و همکاری در زمینه‌های تبادل دانش، تجربیات و دیدگاهها، بویژه در مورد سیاستگذاری و مقررات‌گذاری در زمینه فناوری‌های جدید در دستیابی به تحول دیجیتال، بسیار با اهمیت است و جلسات SATRC فرصتی بی‌نظیر برای تحقق آن‌ها است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر