کد خبر: ۸۸۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶

برگزاری اولین نشست هم‌اندیشی حوزه منابع بیمه‌ای مناطق ۲ و ۳ تامین‌اجتماعی به میزبانی اردبیل

با هدف بررسی مسائل و مشکلات و چالش‌های حوزه منابع بیمه‌ای سازمان تامین‌اجتماعی، اولین نشست هم‌اندیشی حوزه منابع بیمه‌ای با حضور جمعی از مدیران کل ستادی، مدیران‌کل و مسئولین حوزه منابع بیمه‌ای و اجرائیات استان‌های مناطق دو و سه سازمان تامین‌اجتماعی به مدت دو روز به میزبانی اردبیل برگزار شد.
برگزاری اولین نشست هم‌اندیشی حوزه منابع بیمه‌ای مناطق ۲ و ۳ تامین‌اجتماعی به میزبانی اردبیل

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی؛ در این نشست مهرزاد اکبرپور مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: هدف از برگزاری همایش‌های منطقه‌ای، کاهش فاصله بین ادارات‌کل استان‌ها با ستاد مرکزی سازمان است. در قالب این همایش‌ها، مشکلات استان‌ها احصاء و به مدیران ارشد سازمان انعکاس می‌یابد و این هم‌اندیشی قطعاً می‌تواند شروعی بر سلسله نشست‌های تخصصی در سایر مناطق کشور باشد.

برگزاری اولین نشست هم‌اندیشی حوزه منابع بیمه‌ای مناطق ۲ و ۳ تامین‌اجتماعی به میزبانی اردبیل
اکبرپور تحول، گسترش عدالت و اعتماد‌افزایی را از راهبرد‌های موردتوجه مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی عنوان کرد و افزود: یکی از راه‌های تحقق سریع این اهداف، سفر‌های استانی مدیرعامل سازمان به نقاط مختلف کشور برای پیگیری نحوه خدمت‌رسانی به مردم و حل مشکلات احتمالی است.
در این نشست که در چهار گروه تخصصی مدیران‌کل، معاونین حوزه بیمه، اجرائیات و حوزه وصول مطالبات و با حضور استان‌های اردبیل، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، زنجان، قزوین، گلستان، گیلان و مازندران به میزبانی اداره‌کل تأمین‌اجتماعی استان اردبیل برگزار شد، مدیران‌کل استان‌های مناطق دو و سه به طرح مسائل و مشکلات استان و برنامه‌های تحولی خود در حوزه منابع بیمه‌ای پرداختند.
افشین شیرزاده مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان اردبیل نیز در افتتاحیه این همایش در سخنانی هدف از برگزاری این نشست را بررسی چالش‌ها و یافتن راهکار و افزایش انسجام و هماهنگی در بین ادارات‌کل استان‌ها و ستاد سازمان تأمین‌اجتماعی عنوان کرد و افزود: مهمترین هدف سازمان تأمین‌اجتماعی حرکت در راستای تدابیر نظام جمهوری اسلامی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه تأمین‌اجتماعی در مسیر خدمتگزاری به مردم و نیز حفظ و صیانت و پایداری صندوق تامین‌اجتماعی است.
مدیرکل تامین‌اجتماعی استان اردبیل افزود: افزایش اختیارات مدیران‌کل برای حل بسیاری از مسائل و مشکلات در داخل استان از اهداف و برنامه‌های مورد حمایت مدیرعامل تأمین‌اجتماعی است که اجرای آن در حال پیگیری و محقق شدن است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
چند رسانه ای
جعفر ول کن! + فیلم جعفر ول کن! + فیلم
مسعود پزشکیان در مقابل معاون خود واکنش جالبی ثبت کرد.
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اینجا غزه است + فیلم اینجا غزه است + فیلم
گرسنگی و قحطی غزه را فرا گرفته است. مردم جنگ زده، آواره و عموما داغدار غزه هر روز یک نوبت ظرف‌های خالی را در دست می گیرند و از ظالمترین مردمان زمانه تقاضای شفقت دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر