کد خبر: ۸۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲

دکتر موسوی: بانک‌ رفاه متعلق به کارگران و بازنشستگان است

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، بانک رفاه را ابزاری اطمینان‌بخش برای استمرار خدمات و تعهدات این سازمان در قبال بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران در شرایط مختلف توصیف کرد و گفت: بانک رفاه، در راستای تأمین منابع برای ایفای تعهدات و انجام خدمات مختلف به ذی‌نفعان و بازنشستگان معزز باید در کنار سازمان تأمین‌اجتماعی باقی بماند. این بانک متعلق به کارگران و بازنشستگان است و از ۶۲ سال پیش منابعش منابع عمومی بوده است.
دکتر موسوی: بانک‌ رفاه متعلق به کارگران و بازنشستگان است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ دکتر میرهاشم موسوی در یازدهمین جلسه شورای معاونین سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۱ که با حضور جمعی از معاونان و مدیران این سازمان و به میزبانی بانک رفاه برگزار شد، گفت: نظام بانکی دو کارکرد اصلی دارد که توفیق در این محور، تعیین کننده ارزش بانک در نظام اقتصادی و در نزد مردم است. یک کارکرد مهم بانک این است که در خدمت تولید کشور باشد و کارکرد دیگر هم خدماتی است که به مردم ارائه می‌کند. اگر این دو مؤلفه در هر بانکی برجسته باشد، نشان‌دهنده ثبات و سلامت بانک قلمداد می‌شود.

دکتر موسوی: بانک‌ رفاه متعلق به کارگران و بازنشستگان است
دکتر موسوی گفت: نکته بسیار مهم در مؤلفه سلامت و ثبات بانک، ایجاد اعتماد در مشتریان است. هر چقدر در هر بانکی اعتمادبخشی و جذب سپرده و سرمایه اتفاق بیافتد، ثبات و سلامت بانک را نشان می‌دهد که با اتکا به این ثبات و سلامت توانسته است اعتماد مردم و فعالان اقتصادی را جلب کند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به فراز‌هایی از عملکرد بانک رفاه گفت: بر اساس گزارش سال ۹۹ بانک رفاه، حدود ۳۰ درصد منابع بانک رفاه تسهیلات قرض‌الحسنه است و این حرکت بسیار خوبی است و معلوم می‌شود بانک در این زمینه سلامت و ثبات را دنبال می‌کند.
وی تأکید کرد: هر چقدر هزینه تمام‌شده پول در بانک کمتر باشد، یعنی خدمتی که در قالب پول به مردم ارائه می‌کنیم به بهره‌وری خوبی رسیده است.
دکتر موسوی در بخش دیگری از سخنانش در جلسه شورای معاونین سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: اصلاح ساختار مدیریتی، مالی و مسائل مربوط به آن یکی دیگر از نکاتی است که در نظام بانکی باید لحاظ شود. تحقق این موضوع، بخشی به توسعه خدمات الکترونیک و بخشی به منابع انسانی برمی‌گردد. از قضا در این رابطه ما در کشور الگو‌های خوبی داریم. به هر حال در جایی باید آثار خدمات الکترونیک یا بانکداری بدون شعبه در هزینه‌ها و منابع انسانی و در بخش‌های مختلف مربوط به بهره‌وری نظام بانکی خود را نشان بدهد.
وی افزود: بانک رفاه در عرصه ورود به تحولات دیجیتال خوب عملکرد قابل قبولی داشته است. زیرساخت‌های فن‌اوری و الکترونیکی‌اش نسبت به بانک‌های دیگر هم به‌روز است و هم سرعتش بالاست، اما آثار این حرکت باید در سایر بخش‌های ساختاری بانک نیز نمایان و قابل رصد باشد.
دکتر موسوی همچنین گفت: بانک رفاه برای سازمان تأمین‌اجتماعی، علاوه بر آنکه یک ابزار پولی و مالی است، ابزاری است برای آنکه در شرایط خاص، بتوانیم خدمات تأمین‌اجتماعی را استمرار بخشیم و معیشت و سلامت افراد تحت پوشش سازمان را مدیریت کنیم. به همین دلایل و در راستای تأمین منابع برای ایفای تعهدات و انجام خدمات مختلف به ذی‌نفعان و بازنشستگان معزز باید این بانک در کنار سازمان تأمین‌اجتماعی باقی بماند. این بانک متعلق به کارگران و بازنشستگان است و از ۶۲ سال پیش منابعش منابع عمومی بوده است.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر اهمیت انضباط مالی در بانک، گفت: افتخار ما در سازمان تأمین‌اجتماعی و زیرمجموعه‌های این سازمان ازجمله بانک رفاه خدمت به مردم و رفع دغدغه‌های ذی نفعان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر