کد خبر: ۸۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۲
بازدید وزیر بهداشت از کارخانجات داروپخش

ایجاد تسهیلات برای تولیدکنندگان دارو

وزیربهداشت در بازدید از شرکت کارخانجات داروپخش گفت: از مهم ترین سیاست‌های وزارت بهداشت، بی نیازی از واردات سرم و تولید آن در کشور است.
ایجاد تسهیلات برای تولیدکنندگان دارو

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی؛ دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با همراهی ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و نکویی نیا مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین از شرکت کارخانجات داروپخش بازدید و در جریان آخرین اقدامات و فعالیت‌های این شرکت دارویی قرارگرفت.

ایجاد تسهیلات برای تولیدکنندگان دارو
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در این بازدید، با بیان این که شرکت کارخانجات داروپخش یکی از بزرگترین تولیدکنندگان دارو و سرم در کشور است، گفت: شرکت کارخانجات داروپخش در حال حاضر ۷ قلم از انواع سرم‌ها را تولید می‌کند و خط جدید سرم این شرکت از تکنولوژی بسیار پیشرفته و کیفیت مطلوبی برخوردار است.
دکتر عین اللهی از افزایش یک میلیون عددی تولید سرم در ماه خبر داد و افزود: تا پایان سال این رقم به ۳ میلیون سرم در ماه افزایش خواهد یافت که توان تولید این شرکت را به ۶ میلیون سرم در ماه خواهد رساند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه از مهم‌ترین سیاست‌های وزارت بهداشت، بی نیازی از واردات سرم و تولید آن در کشور است، گفت: خوشبختانه امروز توان تولید سرم در کشور به میزان ۱۶ میلیون عدد در ماه رسیده است، که امیدواریم با افزایش تولید ۶۰۰ هزار عدد دیگر به این مهم دست خواهیم یافت.
عین اللهی ادامه داد: مهمترین ویژگی خط جدید سرم پرکنی شرکت کارخانجات داروپخش جنس با کیفیت و شفاف ظرف سرم و همچنین نوآوری بسیار جدید در محل تزریق سرم است، که مانع از ایجاد نشتی در آن می‌شود.
وزیر بهداشت یکی از مهمترین سیاست‌های دولت را ایجاد تسهیلات بیشتر برای تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: امیدواریم تولیدکنندگان بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی با بیان اینکه ما امیدوار هستیم بتوانیم بانک‌ها را تشویق کنیم که سرمایه گذاری بیشتری را در زمینه دارو انجام دهند، گفت: با توجه به اینکه دارو یک فناوری سودآور است که مردم نیز از آن منتفع خواهند شد، امیدواریم بانک‌ها در زمینه سرمایه گذاری در این صنعت حرکت کنند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.