کد خبر: ۸۷۷۶
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶

تصمیم عجیب مرد هندوستانی پس از دعوای زناشویی + فیلم

مرد هندوستانی که پس از دعوای زناشویی بسیار خشمگین بود از دکل فشار قوی برق محل سکونتش بالا رفت.
تصمیم عجیب مرد هندوستانی پس از دعوای زناشویی + فیلم

به گزارش مخاطب ۲۴- اقدام یک مرد محلی در هند پس از مشاجره با همسرش به سوژه رسانه‌ها تبدیل شده است. این مرد جوان که هویتش " هوری لعل " اعلام شده پس از آنکه همسرش از آمدن با او به خانه خودداری کرد اقدام به بالارفتن از دکل برق ولتاژ قوی کرد. بنا به گزارش رسانه‌های محلی هند ظاهرا این جوان برای بردن همسرش به خانه پدر او رفته بود که پدر دختر اجازه رفتن دخترش با دامادش را نداد.

تصمیم عجیب مرد هندوستانی پس از دعوای زناشویی + فیلم


این مرد که از اقدام پدر همسرش بسیار خشمگین شده بود تصمیم گرفت از دکل ۷۵ پایی بالا برود تا بدین وسیله پدر زنش را تحت فشار قرار دهد. در ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است این مرد جوان را در بالای دکل نشان می‌دهد.


مردم محلی با دیدن این صحنه بلافاصله با پلیس تماس گرفتند و پلیس در محل حاضر شد. با این حال تلاش ماموران پلیس برای متقاعدکردن مرد جوان به جایی نرسید. در ادامه هنگامی که پلیس به لعل قول داد که همسرش را به خانه خواهد فرستاد او از دکل پایین آمد. لعل پس از پایین آمدن از دکل به اداره پلیس منتقل شد. پلیس همچنین همسر وی را برای بررسی اختلاف این زوج فرا خواند. هنوز مشخص نیست چرا پدر دختر اجازه بازگشت دخترش به خانه اش را نداده بود. تحقیقات پلیس هند در این باره ادامه دارد.


گفتنی است؛ این اولین بار نیست که اقدام عجیب یکی از زوجین پس از مشاجره با همدیگر به سوژه رسانه‌ها تبدیل می‌شود. دو سال پیش نیز یک مرد ۴۸ ساله ایتالیایی که پس از مشاجره با همسرش اقدام به ۴۲۰ کیلومتر پیاده روی کرده بود خبرساز شده بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود
مصطفی کواکبیان با تمجید از صداقت رئیس جمهور، تحقق وفاق ملی، تعامل با احزاب، حل پایدار مسائل خارجی و رفع فیلترینگ را راه بازسازی اعتماد عمومی دانست.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو
در حالی که استقلال خود را برای آغاز فصل جدید لیگ برتر آماده می‌کند، غیبت ریکاردو ساپینتو روی نیمکت این تیم همچنان ادامه دارد. محرومیت چهارماهه‌ای که از فصل گذشته باقی مانده، سرمربی پرتغالی را از حضور در کنار شاگردانش محروم کرده و آبی‌ها باید در نخستین بازی فصل مقابل تراکتور، بدون فرمانده وارد میدان شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر