کد خبر: ۶۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲

پسر۸ساله و زن ۷۰ ساله از زیرآوار نجات یافتند

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از نجات معجزه آسای یک کودک ۸ ساله و زنی ۷۰ ساله از زیرآوار خبر داد.
پسر۸ساله و زن ۷۰ ساله از زیرآوار نجات یافتند

به گزارش مخاطب۲۴ _ سید جلال ملکی درباره این خبر گفت: در ساعت ۶:۱۱ صبح امروز خبر ریزش یک ساختمان دو طبقه قدیمی در خیابان ۱۷ شهریور، خیابان ابوفاضل به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان دو ایستگاه را به همراه تجهیزات مورد نیاز به محل اعزام کرد.

پسر۸ساله و زن ۷۰ ساله از زیرآوار نجات یافتند
وی با اشاره به حضور عوامل آتش‌نشانی در محل حادثه گفت: پس از حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که یک ساختمان دوطبقه قدیمی به مساحت حدود ۶۰ متر مربع که در مجاورت آن نیز عملیات گودبرداری به عمق حدود یک متر در حال انجام بود، ریزش کرده و به طورکامل تخریب شده است.

 

ملکی با بیان اینکه جنس ساختمان ریزش کرده خشتی و گلی بود، اظهارکرد: بنا به گفته ساکنان این ساختمان، ۱۳ نفر که از اتباع کشور افغانستان بودند در این ساختمان زندگی می‌کردند که در حین ریزش ساختمان دو نفر از آن‌ها یعنی یک پسربچه هشت ساله و پیرزنی حدودل ۷۰ ساله موفق به نجات خود نشده و در زیر آوار مانده بودند، به طوری که پیرزن تمامی بدنش و پسر هشت ساله نیز بیش از نیمی از بدنش در زیرآوار مانده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه این ساختمان در یک کوچه باریک قرار داشت و همین موضوع نیز عملیات امداد و نجات را با دشواری‌هایی روبه‌رو کرده بود، خاطرنشان کرد: عوامل آتش‌نشانی همزمان با ایمن‌سازی محل، اقدامات خود برای نجات این دو نفر را نیز آغاز کرده و دقایقی بعد موفق شدند هر دو نفر را در حالی که دچار آسیب‌دیدگی‌هایی شده، اما زنده بودند، از زیر آوار خارج کرده و به عوامل اورژانس مستقر در محل تحویل دهند. نجات این افراد و به خصوص پیرزن که به طورکامل در زیرآوار مانده بود، به نوعی یک نجات معجزه آسا محسوب می‌شود.

ملکی درباره علت وقوع این حادثه نیز به ایسنا گفت: هم قدیمی و فرسوده بودن ساختمان و هم گودبرداری انجام شده در مجاورت آن جزو مواردی محسوب می‌شود که در ریزش این ساختمان اثر داشته است، البته نظر نهایی را عوامل نظام مهندسی باید اعلام کنند.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانی پس از ایمنی سازی محل در ساعت ۷:۲۵ به ماموریت خود خاتمه داده و محل را به عوامل شهرداری تحویل دادند، گفت: این حادثه نشان می‌دهد که پیمانکاران و مجریان ساخت و ساز ساختمان باید به اصول ایمنی به هنگام خاک‌برداری و گودبرداری توجه ویژه‌ای داشته باشند.

منبع : ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان
کارشناسان هشدار می‌دهند گرمای شدید تابستان می‌تواند به باتری و عملکرد گوشی آسیب بزند و توصیه‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن آن ارائه کرده‌اند.
ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین
منابع آگاه می‌گویند آمریکا در محموله‌های تراشه‌های پیشرفته، ردیاب مخفی نصب کرده تا هرگونه انتقال غیرقانونی آنها به چین را شناسایی کند.
چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره
وانگ یی، وزیر خارجه چین ۱۸ اوت به دهلی نو می‌رود تا درباره کاهش تنش‌های مرزی، ازسرگیری تجارت و همکاری‌های دوجانبه با مقامات هند گفت‌و‌گو کند.
ایران از NPT خارج می شود ایران از NPT خارج می شود
نماینده تهران هشدار داد در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه، ایران از معاهده NPT خارج می‌شود؛ موضوعی که پیش‌تر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام شده است.
شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد
اسرائیل با اندونزی، سومالی‌لند، اوگاندا، سودان جنوبی و لیبی درباره پذیرش فلسطینیان غزه مذاکره می‌کند؛ اقدامی که با واکنش‌های تند روبه‌رو شده است.
طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین
تایمز فاش کرد روسیه و آمریکا مدلی شبیه اشغال کرانه باختری برای پایان جنگ اوکراین بررسی می‌کنند که کنترل مناطق اشغالی را به مسکو می‌سپارد.
بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد
سخنگوی دولت از نهایی شدن بسته حمایتی خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه خبر داد و گفت این طرح با پیگیری مسئولان به‌زودی اجرایی می‌شود.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر