کد خبر: ۸۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸

رکورد باورنکردنی تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۲

۳۶ هزار ایرانی نظاره گر بازی تیم ملی در برابر انگلیس؛ این نکته به طور حتم یک رکورد جالب توجه از سوی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ خواهد بود و ممکن است تیم ملی را در این جام جهانی به یکی از پرتماشاگران تیم‌ها تبدیل کند.
رکورد باورنکردنی تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۲

ممکن است تیم ملی فوتبال ایران یک رکورد جالب توجه از خود در جام جهانی ۲۰۲۲ به جا بگذارد.

رکورد باورنکردنی تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۲

مخاطب ۲۴- به نقل از خبرورزشی؛ تیم ملی فوتبال ایران در اولین بازی جام جهانی ۲۰۲۲ دوشنبه ۳۰ آبان ساعت ۱۶:۳۰ به وقت تهران رودرروی تیم انگلیس قرار می‌گیرد. بنا به گفته وزیر ورزش و جوانان ۲۲ هزار نفر از ایران بلیط دیدار‌های ایران را تهیه کرده اند. همچنین ۹ هزار بلیط از سوی ایرانیان مقیم قطر خریداری شده است و ۵ هزار نفر هم از سایر کشور‌های بلیط دیدار‌های ایران را تهیه کرده اند.
بدون شک یکی از اولویت تماشاگران ایرانی در جام جهانی ۲۰۲۲ تماشای بازی تیم ملی در برابر انگلیس است که مهمترین دیدار تیم ملی در جام جهانی به شمار می‌رود. به عبارت ساده‌تر اگر برخی از این تماشاگران تنها بلیط یک بازی تیم ملی را تهیه کرده باشند بلیط تیم ملی در بازی با انگلیس است، چون جذاب‌ترین بازی تیم ملی بشمار می‌رود.

۳۶ هزار ایرانی نظاره گر بازی تیم ملی در برابر انگلیس؛ این نکته به طور حتم یک رکورد جالب توجه از سوی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ خواهد بود و ممکن است تیم ملی را در این جام جهانی به یکی از پرتماشاگران تیم‌ها تبدیل کند.

پیش بینی می‌شود دیدار تیم ملی در برابر انگلیس پرتماشاگرترین بازی تیم ملی و دیدار با ولز کم تماشاگرترین بازی باشد. با این حال خرید ۳۶ هزار بلیط برای تماشای بازی‌های تیم ملی بدین معنی است که تیم ملی در یک فضای کاملا دراماتیک و احساسی به میدان می‌رود و در این بازی‌های سخت دست کم احساس غربت نخواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر