کد خبر: ۸۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
سید مهدی طالبیان معاون امور شرکت‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی:

ذوب آهن اصفهان پتانسیل استخراج و بهره برداری از معادن کشور را دارد

سید مهدی طالبیان معاون امور شرکت‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی و مهدی قربانی مدیرعامل موسسه عمران و توسعه رضوی و هیات همراه با حضور در ذوب آهن اصفهان از خط تولید بازدید و با مهندس ایرج رخصتی مدیرعامل، بهزاد کرمی معاون بازاریابی و فروش و حمید سرال مدیر روابط عمومی شرکت دیدار و در خصوص تعامل و همکاری بیشتر در جهت افزایش بهره وری هر دو مجموعه گفتگو کردند.
ذوب آهن اصفهان پتانسیل استخراج و بهره برداری از معادن کشور را دارد

مخاطب ۲۴- مهندس رخصتی با اشاره به توانایی‌های ذوب آهن اصفهان در امر اکتشاف و بهره برداری از معادن کشور گفت: در سال‌های گذشته ذوب آهن اصفهان با برخورداری از معدن، دارای زنجیره تولید کامل بود و تولید در این شرکت بدون دغدغه انجام می‌شد، ولی هم اکنون بدلیل برخی تصمیمات اشتباه این زنجیره قطع شده و تولید با مشکل مواجه شده است.

ذوب آهن اصفهان پتانسیل استخراج و بهره برداری از معادن کشور را دارد


وی یاد آور شد: ذوب آهن اصفهان آمادگی دارد تا با شرکت‌های که در زمینه معدن کاری فعالیت دارند همکاری داشته باشد و آستان قدس رضوی پتانسیل این همکاری را دارد.
مدیرعامل شرکت با اشاره به اینکه معدن کاری در کشور با تولد ذوب آهن آغاز شده است گفت: معادن کشور از ذوب آهن اصفهان جدا نیستند و هم کنون که استراتژی ذوب آهن با تولید ۱۲ محصول جدید از بهمن ماه بر مبنای افزایش تنوع محصول و تولید محصولات ارزش افزا شکل گرفته، معادن کشور نیز می‌توانند با حمایت خود از این سیاست بهره‌مند شوند. وی تفکر ذوب آهن در تولیدات خود را ملی دانست و افزود: در شرایط کنونی که کیفیت محصولات ذوب آهن اصفهان زبانزد است صادرات می‌تواند یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات باشد.
سید مهدی طالبیان به توسعه همکاری بین ذوب آهن اصفهان و آستان قدس رضوی اشاره کرد و گفت: شرکت عمران و توسعه رضوی یکی از شرکت‌های جدید در آستان قدس رضوی است که ظرفیت بسیار مناسبی برای کار‌های عمرانی، معدنی و صنعتی را دارد و می‌تواند بستر بسیار مناسبی برای تعاملات بیشتر هر دو مجموعه در جهت افزایش بهره وری باشد.
وی به پتانسیل ذوب آهن اصفهان در حوزه اکتشاف و بهره برداری از معادن کشور اشاره کرد و گفت: آستان قدس رضوی به دلیل نزدیکی به معادن خواف و سنگان می‌تواند همکاری خوبی در حوزه بهره برداری با ذوب آهن اصفهان داشته باشد که امید است این همکاری هر چه زودتر محقق گردد.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر