کد خبر: ۸۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۹
سید مهدی طالبیان معاون امور شرکت‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی:

ذوب آهن اصفهان پتانسیل استخراج و بهره برداری از معادن کشور را دارد

سید مهدی طالبیان معاون امور شرکت‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی و مهدی قربانی مدیرعامل موسسه عمران و توسعه رضوی و هیات همراه با حضور در ذوب آهن اصفهان از خط تولید بازدید و با مهندس ایرج رخصتی مدیرعامل، بهزاد کرمی معاون بازاریابی و فروش و حمید سرال مدیر روابط عمومی شرکت دیدار و در خصوص تعامل و همکاری بیشتر در جهت افزایش بهره وری هر دو مجموعه گفتگو کردند.
ذوب آهن اصفهان پتانسیل استخراج و بهره برداری از معادن کشور را دارد

مخاطب ۲۴- مهندس رخصتی با اشاره به توانایی‌های ذوب آهن اصفهان در امر اکتشاف و بهره برداری از معادن کشور گفت: در سال‌های گذشته ذوب آهن اصفهان با برخورداری از معدن، دارای زنجیره تولید کامل بود و تولید در این شرکت بدون دغدغه انجام می‌شد، ولی هم اکنون بدلیل برخی تصمیمات اشتباه این زنجیره قطع شده و تولید با مشکل مواجه شده است.

ذوب آهن اصفهان پتانسیل استخراج و بهره برداری از معادن کشور را دارد


وی یاد آور شد: ذوب آهن اصفهان آمادگی دارد تا با شرکت‌های که در زمینه معدن کاری فعالیت دارند همکاری داشته باشد و آستان قدس رضوی پتانسیل این همکاری را دارد.
مدیرعامل شرکت با اشاره به اینکه معدن کاری در کشور با تولد ذوب آهن آغاز شده است گفت: معادن کشور از ذوب آهن اصفهان جدا نیستند و هم کنون که استراتژی ذوب آهن با تولید ۱۲ محصول جدید از بهمن ماه بر مبنای افزایش تنوع محصول و تولید محصولات ارزش افزا شکل گرفته، معادن کشور نیز می‌توانند با حمایت خود از این سیاست بهره‌مند شوند. وی تفکر ذوب آهن در تولیدات خود را ملی دانست و افزود: در شرایط کنونی که کیفیت محصولات ذوب آهن اصفهان زبانزد است صادرات می‌تواند یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات باشد.
سید مهدی طالبیان به توسعه همکاری بین ذوب آهن اصفهان و آستان قدس رضوی اشاره کرد و گفت: شرکت عمران و توسعه رضوی یکی از شرکت‌های جدید در آستان قدس رضوی است که ظرفیت بسیار مناسبی برای کار‌های عمرانی، معدنی و صنعتی را دارد و می‌تواند بستر بسیار مناسبی برای تعاملات بیشتر هر دو مجموعه در جهت افزایش بهره وری باشد.
وی به پتانسیل ذوب آهن اصفهان در حوزه اکتشاف و بهره برداری از معادن کشور اشاره کرد و گفت: آستان قدس رضوی به دلیل نزدیکی به معادن خواف و سنگان می‌تواند همکاری خوبی در حوزه بهره برداری با ذوب آهن اصفهان داشته باشد که امید است این همکاری هر چه زودتر محقق گردد.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر