کد خبر: ۸۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵

دوره یکجانبه‌گرایی گذشته/ قدرت آمریکایی‌ها رو به افول است

رئیس‌جمهور کشورمان گفت: امروز دوره یکجانبه گرایی گذشته و قدرت آمریکایی‌ها در منطقه رو به افول است.
دوره یکجانبه‌گرایی گذشته/ قدرت آمریکایی‌ها رو به افول است

مخاطب24- حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز (سه‌شنبه ۳ آبان ماه) در اجلاس اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه، اظهار داشت: امید آفرین بودن برای یک رسانه شرط است و رسانه نه فقط باید حفظ هویت و استقلال ملت‌ها را صیانت کند و آزادی را برای ملت‌ها تضمین کند، بلکه باید ملت‌ها را در برابر هجمه‌ها صیانت کند و این رسالت رسانه‌ها است.

دوره یکجانبه‌گرایی گذشته/ قدرت آمریکایی‌ها رو به افول است

با تحریم به دنبال ترور اقتصاد ما هستند

رئیس‌جمهور عنوان کرد: ما اقسام ترورها را داریم، اعم از ترور شخص و ترور شخصیت همراه با توهین‌ها و تهمت‌ها. گاهی ترور، ترور اقتصاد یک کشور است. برای مثال، با تحریم به دنبال ترور اقتصاد ما هستند و امروز تحریم همان جنگ سابق است‌.

رئیسی اضافه کرد: گاهی ترور، فرهنگی است. تروریسم فرهنگی آن است که به حقایق نمی‌پردازد و تلاش می‌کنند حقایق حذف شود و در گردونه اطلاعات حقیقت وجود نداشته باشد. کار دیگر آن پنهان کردن حقیقت است و با دروغ و نیرنگ در این مسیر تلاش می‌کنند.

ترور فرهنگی نمی‌خواهد مردم در جریان حقایق قرار گیرند

رئیس‌جمهور بیان کرد: گاهی بخش کم اهمیتی از حقایق را بیان می‌کنند تا حقایق اصلی پنهان بماند. ترور فرهنگی نمی‌خواهد مردم در جریان حقایق قرار گیرند. در رسانه هم همین طور است. کار رسانه مأموریت خطیری برای اصحاب رسانه است تا هویت تمدنی و داشته‌های مطرح میان ملت‌ها از جهت ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و غیره را معرفی کند و به آنها بیاموزد که در مقابل ترورها ایستادگی و مقاومت کنند.

وی با تاکید بر اینکه جریان مقاومت و نگاه مقاومتی در برابر هجوم به ظرفیت‌ها و آثار تمدنی به ملت‌ها باید توسط رسانه صیانت شود، گفت: رسانه می‌تواند حفظ ارزش‌ها و کرامت‌های انسانی و مأموریت اجرای عدالت در جامعه را پیگیری و اجرا کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز استکبار به دنبال آن است تا ادراکات مورد نظر خود را به جامعه و مخاطبان تحمیل کند. اینکه برداشت درستی از وقایع صورت گیرد، کار رسانه‌های مستقل است نه اینکه آنچه رسانه‌های غربی می‌خواهد را القا کنند. امپراتوری رسانه‌ای امروز این است که آنچه آنها می‌خواهند بیان شود.

امروز جنگ، جنگ روایت‌ها است

 

 

 

رئیسی ادامه داد: نقش شما به عنوان رسانه این است که از خشونت، جرایم سازمان یافته، به راه انداختن اختلافات قومی و مذهبی و امور مربوط به قاچاق مواد مخدر و سایر مسائل در رسانه‌ها جلوگیری کنید. امروز به دنبال تفرقه افکنی میان ملت‌ها هستند. امروز جنگ، جنگ روایت‌ها است. از یک حادثه چند روایت متفاوت ارائه می‌شود و برای تشخیص درستی و نادرستی آن باید دنبال واقعیت‌ها رفت.

رئیس جمهور افزود: بعد از دوره یکجانبه گرایی امروز فصل جدیدی در حال بروز است و قدرت‌های جدیدی در حال خلق در دنیا است. امروز دوره یکجانبه گرایی گذشته است. امروز قدرت آمریکایی‌ها در منطقه رو به افول است.

رئیسی اظهار داشت: این ائتلاف رسانه‌ای می‌تواند بسیار خوب باشد و در جهت انجام کار حرفه‌ای و متعهدانه به کار گرفته شود و مجموعه متحدی به عنوان اتحادیه در برابر فرهنگ غربی فعالیت کند. نقش مدیریت این مجموعه که در اختیار جمهوری اسلامی قرار می‌گیرد، باید بتواند ائتلاف کشورها در منطقه و جهان را به همراه داشته باشد.‌

برچسب ها: رئیسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر