به گفته وی وقتی که بیماری پوکی استخوان بر روی ستون فقرات تاثیر می گذارد؛ منجر به درد، کاهش وزن و ایجاد قوز در پشت خواهد شد.
او گفت: درد و رنج ناشی از شکستگی ها زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث کاهش فعالیت های روزمره و وابستگی به سایرین می شود که افسردگی یکی از شایع ترین تاثیرات بیماری پوکی استخوان است.
حاجی ولی زاده گفت: مطالعات نشان می دهند که ۳۳ درصد از بیمارانی که مبتلا به شکستگی لگن ناشی از پوکی استخوان می شوند؛ در طول یک سال به طور کامل وابسته یا مقیم خانه سالمندان می شوند و متاسفانه حدود ۲۰ تا ۲۴ درصد از این بیماران در همان سال فوت می کنند.
او ادامه داد: بیماری پوکی استخوان عارضه ای است که در آن استخوان های افراد پوک، متخلخل و ضعیف می شود و خطر بالای شکستگی های خود به خودی استخوان وجود دارد. پوکی استخوان نامرئی است و تا زمانی که یک استخوان نشکند خود را نشان نداده و علائمی از خود بروز نمی دهد.
او افزود: در یک فرد مبتلا به بیماری پوکی استخوان، سقوط از یک ارتفاع کم یا چرخش و خم شدن به سمت راست و چپ باعث شکستگی استخوان ها خواهد شد. بیشترین شکستگی ها مربوط به پوکی استخوان در ناحیه های لگن، ستون مهره ها، مچ پا و قسمت بالای بازو است.
او گفت: در برخی از موارد شکستگی یک استخوان منجر به شکستن سایر استخوان ها در فرد مبتلا به بیماری پوکی استخوان می شود و به همین دلیل باید نسبت به تشخیص بیماری پوکی استخوان اقدام شود.