کد خبر: ۷۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
دکتر زارعیان:
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران با ۹ شرکت قرارداد BTS امضا کرده و همه امکانات را در اختیار شرکت‌های FCP قرار داده است و تمامی آن‌ها می‌توانند بدون پرداخت هزینه از شبکه استفاده کنند. در همین حال، اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

به گزارش مخاطب ۲۴، دکتر داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار سیتنا پیرامون نقد‌های مطروحه‌ی برخی شرکت‌های ارائه دهنده‌ی اینترنت ثابت به اصلاح تعرفه‌های تلفن ثابت شرکت مخابرات و شائبه‌ی تقویت انحصار در این حوزه، گفت: در کشور تنها شرکتی که سال‌ها خدمات مخابراتی ارائه می‌کرد، شرکت مخابرات ایران بوده است و دولت تا سال ۱۳۸۸ به فکر ورود جدی به عرصه واگذاری مجوز ارائه‌ی خدمات به سایر شرکت‌ها نیافتاده بود، در همین حال نمی‌توانیم شرکت مخابرات ایران را برای تنها بودن در این زمینه مقصر بدانیم.
تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات می‌شود

دکتر زارعیان ادامه داد: دولت برخی از مجوز‌های ارائه‌ی خدمات به سایر شرکت‌ها را تا قبل از سال ۱۳۸۸ و برخی دیگر را بعد این تاریخ صادر کرده بود. ۱۷ شرکت FCP مجوز ارائه تلفن ثابت داشتند، اما به علت نبود سرمایه‌گذاری لازم و هزینه‌بر بودن توسعه‌ی ارتباطات ثابت، هیچ شرکتی به صورت جدی وارد این عرصه نشد، در این شرایط به دلیل تعرفه‌های تعیین شده توسط سیاست‌گذاران، عملا شرکتی قدرت سرمایه‌گذاری نداشت.

دولت‌های گذشته با سرکوب تعرفه‌ی تلفن ثابت، موجب کندی روند توسعه شدند

وی، تاکید کرد: شرکت مخابرات ایران با توجه به پشتیبانی‌های مالی، فنی و نیروی انسانی که برخوردار بود، در سراسر کشور شبکه تلفن ثابت را گسترش داد و با ۳۰ میلیون مشترک، بزرگترین اپراتور منطقه بود، اما دولت سال‌ها با سرکوب تعرفه‌ی تلفن ثابت، موجب کندی روند توسعه شد. در اینجا چند فرضیه بدبینانه و خوشبینانه برای سرکوب تعرفه توسط دولت‌های گذشته مطرح است که نارضایتی از خصوصی‌سازی مخابرات، مشکلات با سهام داران این شرکت، درخواست دریافت پست مدیریتی و نادیده گرفتن توسعه تلفن ثابت در برنامه‌های تعیین شده از این جمله است و تنها فرضیه‌ی خوشبینانه این بود که آن‌ها معتقد به کار کردن در چارچوب منافع مردم و حرکت مخابرات به سمت سرویس‌های ارزش افزوده بودند، غافل از این که سرویس ارزش افزوده و استفاده از فناوری‌های جدید نیارمند سرمایه است و با سرکوب تعرفه از ورود سرمایه به شرکت مخابرات ایران جلوگیری کردند.


نارضایتی از خصوصی‌سازی مخابرات، مشکلات با سهام داران این شرکت، درخواست دریافت پست مدیریتی و نادیده گرفتن توسعه تلفن ثابت در برنامه‌های تعیین شده، از جمله دلایل سرکوب تعرفه توسط دولت‌های گذشته بود.

بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در ادامه‌ی گفتگو با سیتنا خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران بیشترین مشکلات خود را در زمینه‌ی جهش قیمت‌ها از چهار سال گذشته دارد. از سال ۱۳۹۷ تا به امروز ما شاهد تورم حدود ۳۰ درصدی بودیم و از آن تاریخ به بعد تورم حدود ۲۰۰۰ درصدی را تجربه کردیم که در چنین شرایطی هزینه‌های شرکت مخابرات ایران نیز متقابلا افزایش پیدا کرد، لذا اینکه امروز برخی ادعا دارند شبکه تلفن ثابت کشور توسعه‌ای پیدا نکرده است، بخشی از آن را قبول دارم و آن را با نبود سرمایه و اداره کردن شرکت با تعرفه‌های سال ۱۳۸۲مرتبط می‌دانم، اما در خصوص انحصاری بودن شرکت مخابرات ایران موافق نیستم و آن را ادعایی نادرست و غیرکارشناسی می‌دانم، زیرا در حال حاضر بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد و تا کنون سه میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ADSL توسط شرکت‌های FCP شبکه خود را دریافت کرده‌اند.

در حال حاضر بخش دسترسی شبکه‌ی مخابرات ایران به صورت تقریبا رایگان و بر بستر سیم مسی در اختیار FCP‌ها قرار دارد و تا کنون سه میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ADSL توسط شرکت‌های FCP شبکه خود را دریافت کرده‌اند.

تزریق سرمایه به ارتباطات ثابت، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات خواهد شد

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران با ۹ شرکت قرارداد BTS امضا کرده و همه امکانات را در اختیار شرکت‌های FCP قرار داده است و تمامی آن‌ها می‌توانند بدون پرداخت هزینه از شبکه استفاده کنند. در همین حال، اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

اگر سرمایه‌ای به حوزه‌ی ارتباطات ثابت تزریق شود، منجر به توسعه‌ی شرکت‌های کوچک و طرف قرارداد با مخابرات نیز خواهد شد.

واگذاری امکانات حاصل از توسعه‌ی دیتا به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP از برنامه‌های شرکت مخابرات است

وی در خصوص برنامه‌های آتی شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتا به سیتنا گفت: شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتا چندین برنامه دارد که مهم‌ترین آن، توسعه‌ی شبکه‌ی انتقال با هدف توسعه‌ی دیتا توسط شرکت و واگذاری امکانات به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP است، همچنین مخابرات بنا دارد که حوزه‌ی توسعه و واگذاری FTTH را سرعت دهد و در همین راستا طبیعی است که در آینده بسیاری از درآمد اپراتور‌ها و شرکت مخابرات ایران از طریق دیتا خواهد بود.

توسعه‌ی شبکه‌ی انتقال با هدف توسعه‌ی دیتا توسط شرکت مخابرات و واگذاری امکانات به اپراتور‌ها و شرکت‌های FCP از جمله برنامه‌های شرکت مخابرات ایران در حوزه‌ی دیتاست.

دکتر زارعیان در پایان اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران توسعه‌ی ADSL و VDSL و قراداد‌های بیت استریم را نیز در برنامه‌های آتی خود در این حوزه در نظر دارد.

برچسب ها: مخابرات ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
کتانی قرمز، صداوسیما را به هم ریخت title
ژیلا صادقی، مجری تلویزیون با حضور در برنامه برمودا درباره سانسور کتونی‌ قرمز رنگش روی آنتن زنده گفت.
عوارض خطرناک استفاده از رژلب‌های قاچاقی title
کارشناس فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های آرایشی با اشاره به عوارض و اثرات جبران‌ناپذیر استفاده از رژلب‌های قاچاق گفت: استفاده مداوم از این فرآورده‌های آرایشی می‌تواند جذب فلزات سنگین را در بدن هنگام بلع رژلب افزایش دهد.
آموزشگاه‌های رانندگی سوالات گواهینامه را می‌فروشند؟ title
در کنار همه بازار‌ها سیاه‌های شناخته‌شده کشور، عجیب نیست که اخیرا شایعاتی درباره فروش سوالات گواهینامه به‌صورت غیرقانونی نیز مطرح شده است!
تفاوت قاضی ایستاده و قاضی نشسته چیست؟ title
در یک تقسیم‌بندی کلی قضات به دو عنوان قاضی ایستاده و قاضی نشسته تقسیم می‌شود. قاضی ایستاده به دادیار، دادستان و بازپرس، گفته می‌شود و قاضی نشسته به قاضی صدور حکم گفته می‌شود.
از بیماری‌های شایع فصل بهار چی می‌دونید؟ title
حساسیت‌های بهاری، آلرژی فصلی، سرماخوردگی و آنفلوآنزا، آبله مرغان شایع‌ترین بیماری‌های دیده شده در فصل بهار هستند.
شما هم استرس جنگ با اسراییل را دارید؟ title
استرس باعث تغییرات فیزیولوژیکی مانند افزایش سطح هوشیاری، تنفس و ضربان قلب سریع‌تر، فشار خون بالا، افزایش کلسترول خون و افزایش تنش عضلانی می‌شود.
خاله شادونه درباره حمله دیشب ایران به اسراییل چی نوشت؟ title
ملیکا زارعی در صفحه خود در اینستاگرام نسبت به حمله ایران به اسرائیل نوشت: امشب کودکان غزه در آرامش می‌خوابند...
برگزیده
رئیسی: ایستادگی یمن معادلات را به‌نفع غزه رقم خواهد زد title
رئیس‌جمهور با اشاره به ابتکارات دلاورانه مجاهدان یمنی در جهت توقف نسل‌کشی ملت فلسطین تصریح کرد: ایستادگی و مقاومت ملت قهرمان یمن کنار ملت فلسطین قطعاً در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی مؤثر است و معادلات را به‌نفع مردم مظلوم غزه رقم خواهد زد.
رئیسی: ماجراجویی جدید علیه ایران پاسخ سنگین‌تر خواهد داشت title
رئیس‌جمهور تصریح کرد: اینجانب به‌پیروی از رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و به‌پشتوانه حمایت ملت سرافراز و نیرو‌های مسلح مقتدر ایران اسلامی تأکید می‌کنم که هرگونه ماجراجویی جدید علیه منافع ملت ایران با پاسخ سنگین‌تر و پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد.
گزارش ارتش رژیم صهیونیستی از جزئیات حمله ایران title
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت: ایران شب گذشته بیش از ۳۰۰ موشک بالستیک و پهپاد و موشک کروز شلیک کرد.
سقوط بازار‌های مالی جهان پس از پاسخ ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی title
پاسخ گسترده موشکی و پهپادی ایران به اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی، بازار‌های مالی دیجیتال را دچار نوسان شدید کرده است.
واکنش سردار حاجی زاده به حمله پهپادی سپاه به اسرائیل title
سردار حاجی زاده به حمله پهپادی سپاه به اسرائیل واکنش نشان داد.
برخورد پلیس با زنان بی‌حجاب با عنوان طرح نور title
طرح نور با هدف حفظ حریم عفاف و حجاب و مقابله با ناهنجاری‌های در سراسر کشور و از سوی فرماندهی انتظامی کل کشور از امروز اجرا می‌شود.