کد خبر: ۷۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷

نابغه‌ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

پروفسور ملک زاده که از مفاخر ایران و دارای نشان ملی خدمت و نشان شیخ بهائی میباشد، بعنوان خالق تئوری MFT توانست با ثبت این اختراع مهم که مبتنی بر ارتقا روح و روان انسانهاست، اولین مخترع صنعت گردشگری جهان باشد.
نابغه‌ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

مخاطب24 - دکتر محمد شریف ملک زاده در سال ۱۳۹۵ از سوی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران بعنوان مفاخر ایران انتخاب شد و از سوی رئیس اتحادیه بین المللی روسای دانشگاه‌های جهان بخاطر نو آوری در صنعت گردشگری به ایشان دکترای افتخاری داده شد. 

نابغه ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

پروفسور ملک زاده  از مفاخر ایران و دارای نشان ملی خدمت و نشان شیخ بهائی میباشد

تئوری پردازی‌های پروفسور محمدشریف ملک زاده در بخش گردشگری و ثبت اولین اختراع او در این صنعت، اتحادیه بین المللی رؤسای دانشگاه‌های جهان را مجبور کرد تا به این محقق ایرانی، عنوان «بنیانگذار و پدر علم مدیریت نوین گردشگری جهان» را اعطا کند.

ایشان نظریه پرداز و صاحب تئوری MFT است که دبیرخانه دائمی جایزه جهانی  MFT  در دانشگاه پرزیدنت اندونزی بنام پرفسور محمد شریف ملک زاده تشکیل شده است.  

دکتر محمد شریف ملک زاده در سال ۲۰۲۰ بعنوان پدر علم نوین مدیریت گردشگری جهان از سوی اتحادیه روسای دانشگاه‌های جهان انتخاب شد، وی که یکی از نوابغ گردشگری جهان است از سوی نشریه وورد پرس بعنوان یکی از ۳۰۰۰ دانشمند برتر جهان معرفی شد.

ایشان در حال حاضر رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه اتحادیه بین المللی روسای دانشگاه‌های جهان و عضو شورای اجرای این اتحادیه در جهان می‌باشد.

ایشان فرزند مرحوم حاج غلامعباس ملک زاده  که اولین مخترع سنگ آسیاب در منطقه سیستان و بلوچستان می‌باشد.

 

کتاب زندگینامه پروفسور محمد شریف ملک‌زاده

نابغه ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

کتاب زندگینامه پروفسور محمد شریف ملک‌زاده شامل چکیده شرح حال، نگاهی بر خاطرات کودکی و نوجوانی، خاطرات ایام تحصیل و بزرگسالی، ویژگی‌های اخلاقی، ازدواج و فرزندان، اساتید و معلمان، جوایز و نشان‌ها، آثار مکتوب و غیر مکتوب، کتاب‌های در دست چاپ، فعالیت‌های اجتماعی، فعالیت‌های تحقیقاتی، به روایت دیگران، نظرات و دیدگاه‌های خاص، گذری کوتاه بر اندیشه‌ها و آثار علمی، به همراه ضمائم و عکس‌ها است.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی اکبر محمدخانی
|
Germany
|
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
0
comments icon امیدوارم که قدر این نوابغ را بدانیم و شاهد موفقیتهای بیشتر این اساتید ایرانی باشیم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر