کد خبر: ۷۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷

نابغه‌ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

پروفسور ملک زاده که از مفاخر ایران و دارای نشان ملی خدمت و نشان شیخ بهائی میباشد، بعنوان خالق تئوری MFT توانست با ثبت این اختراع مهم که مبتنی بر ارتقا روح و روان انسانهاست، اولین مخترع صنعت گردشگری جهان باشد.
نابغه‌ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

مخاطب24 - دکتر محمد شریف ملک زاده در سال ۱۳۹۵ از سوی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران بعنوان مفاخر ایران انتخاب شد و از سوی رئیس اتحادیه بین المللی روسای دانشگاه‌های جهان بخاطر نو آوری در صنعت گردشگری به ایشان دکترای افتخاری داده شد. 

نابغه ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

پروفسور ملک زاده  از مفاخر ایران و دارای نشان ملی خدمت و نشان شیخ بهائی میباشد

تئوری پردازی‌های پروفسور محمدشریف ملک زاده در بخش گردشگری و ثبت اولین اختراع او در این صنعت، اتحادیه بین المللی رؤسای دانشگاه‌های جهان را مجبور کرد تا به این محقق ایرانی، عنوان «بنیانگذار و پدر علم مدیریت نوین گردشگری جهان» را اعطا کند.

ایشان نظریه پرداز و صاحب تئوری MFT است که دبیرخانه دائمی جایزه جهانی  MFT  در دانشگاه پرزیدنت اندونزی بنام پرفسور محمد شریف ملک زاده تشکیل شده است.  

دکتر محمد شریف ملک زاده در سال ۲۰۲۰ بعنوان پدر علم نوین مدیریت گردشگری جهان از سوی اتحادیه روسای دانشگاه‌های جهان انتخاب شد، وی که یکی از نوابغ گردشگری جهان است از سوی نشریه وورد پرس بعنوان یکی از ۳۰۰۰ دانشمند برتر جهان معرفی شد.

ایشان در حال حاضر رئیس منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه اتحادیه بین المللی روسای دانشگاه‌های جهان و عضو شورای اجرای این اتحادیه در جهان می‌باشد.

ایشان فرزند مرحوم حاج غلامعباس ملک زاده  که اولین مخترع سنگ آسیاب در منطقه سیستان و بلوچستان می‌باشد.

 

کتاب زندگینامه پروفسور محمد شریف ملک‌زاده

نابغه ترین فرد جهان در حوزه گردشگری یک ایرانی اهل زابل است

کتاب زندگینامه پروفسور محمد شریف ملک‌زاده شامل چکیده شرح حال، نگاهی بر خاطرات کودکی و نوجوانی، خاطرات ایام تحصیل و بزرگسالی، ویژگی‌های اخلاقی، ازدواج و فرزندان، اساتید و معلمان، جوایز و نشان‌ها، آثار مکتوب و غیر مکتوب، کتاب‌های در دست چاپ، فعالیت‌های اجتماعی، فعالیت‌های تحقیقاتی، به روایت دیگران، نظرات و دیدگاه‌های خاص، گذری کوتاه بر اندیشه‌ها و آثار علمی، به همراه ضمائم و عکس‌ها است.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی اکبر محمدخانی
|
Germany
|
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
0
comments icon امیدوارم که قدر این نوابغ را بدانیم و شاهد موفقیتهای بیشتر این اساتید ایرانی باشیم
آخرین اخبار
اخبار داغ
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر