کد خبر: ۷۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۲

جواد نکونام سرمربی بعدی تیم ملی شد

مهدی تاج در نشست مطبوعاتی امروز خبر مهمی به خبرنگاران داد؛ به گفته او جواد نکونام در برنامه درنظر گرفته شده، سرمربی احتمالی تیم ملی در جام ملت‌های ۲۰۲۳ خواهد بود.
جواد نکونام سرمربی بعدی تیم ملی شد

مهدی تاج در نشست مطبوعاتی امروز خبر مهمی به خبرنگاران داد؛ به گفته او جواد نکونام در برنامه درنظر گرفته شده، سرمربی احتمالی تیم ملی در جام ملت‌های ۲۰۲۳ خواهد بود.

جواد نکونام سرمربی بعدی تیم ملی شد

به گزارش مخاطب24 به نقل از ورزش سه، کنفرانس مطبوعاتی امروز رئیس فدراسیون پس از صحبت‌های اولیه درباره پرونده‌های قضایی به جایی رسید که او درباره موضوع "مربی ایرانی" تیم ملی اظهارنظر کند؛ چیزی که مطلوب فضای این روز‌های کشور هم هست.

مهدی تاج: احتمالا در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳، کی روش مدیرفنی تیم خواهد بود و نکونام به عنوان سرمربی در این تورنمنت حضور خواهد یافت.

رئیس فدراسیون در این نشست گفت: در بعضی از صحبت‌های بزرگان است که از مربی داخلی استفاده شود. ما یک مربی داخلی بسیار عالی را کنار آقای کارلوس کی‌روش قرار خواهیم داد که بتوانیم بعد‌ها امیدوار باشیم از سرمربی داخلی استفاده کنیم. در هر صورت این رویه بسیار خوبی است که انجام شده است. من از همه مربیان داخلی تشکر می‌کنم که یک روز تیم ملی را اداره کردند. مانند آقای مهاجرانی، مایلی کهن، قلعه نویی، دایی، شاهرخی، فرکی، پروین، قطبی و سایرین. این‌ها مربی داخلی بودند و تیم ملی را به بهترین شکل اداره کردند. امیدوارم روزی بتوانیم مربی داخلی موفقی را بالای سر تیم ملی داشته باشیم و اکنون این را مدیریت می‌کنیم؛ به همین دلیل قرارداد آقای کی‌روش را یک قراردادی موقت تلقی کردیم.

او افزود: قرارداد او ماهی ۵۰ هزار یورو است، چون می‌دانم اگر این‌ها را نگوییم روز‌های دیگر می‌گویند شفاف سازی کنید. ایشان ۵ دستیار دارد که قراردادشان ۳۰ هزار یورو است و مدت آن سه ماهه و تا پایان جام جهانی است. البته برای هر دو طرف این امکان وجود دارد که اگر خواستیم تا جام ملت‌ها ادامه دهیم. من از آقای کی روش بسیار تشکر می‌کنم. ایشان این مسئولیت را با همین مدت پذیرفت. برای آقای کی روش این حسن را داشت و دارد که برای پنجمین بار روی نیمکت یک تیم در جام جهانی می‌نشیند. برای ایشان حسن است و برای ما نیز این حسن را دارد که مربی‌ای را استخدام می‌کنیم که چند سال با تیم ملی ما کار کرده است، همه شرایط تیم ملی را می‌داند، ضوابط تیم ملی را می‌داند. من مطمئنم یک نظم خیلی قوی و منسجمی به نیمکت، رختکن و اردو‌های تیم ملی بر می‌گردد. ما شاید در آینده بتوانیم از آن استفاده بهینه ببریم.

تاج در بخش دیگری از صحبت هایش به رونمایی از مدلی پرداخت که او به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال در نظر دارد. مدل آلمانی که پیش از این در تیم‌های ملی استفاده می‌شد و دستیار سرمربی تیم ملی به مرور زمان جای سرمربی را می‌گرفت. چیزی که او به آن اشاره کرد، حضور جواد نکونام در تیم ملی و تغییر تدریجی سرمربی تیم ملی از کی روش به وی بود. تاج حتی گفت که احتمالا در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳، کی روش مدیرفنی تیم خواهد بود و نکونام به عنوان سرمربی در این تورنمنت حضور خواهد یافت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
کی‌روش روش به عمان رفت کی‌روش روش به عمان رفت
کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی عمان معرفی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر