کد خبر: ۶۷۷۴۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰

دلایلی که نباید استرس داشته باشید

در واقع وفور استرس در زندگی روزمره باعث شده است تا برخی از مردم استرس را به عنوان بخش لاینفک زندگی مدرن محسوب کنند غافل از آن که استرس می‌تواند به صورت مرگباری بر سلامت انسان تاثیر بگذارد.
دلایلی که نباید استرس داشته باشید

مخاطب ۲۴، زندگی مدرن دشوار است. انسان انواع و اقسام فشار‌ها را تجربه می‌کند. در واقع وفور استرس در زندگی روزمره باعث شده است تا برخی از مردم استرس را به عنوان بخش لاینفک زندگی مدرن محسوب کنند غافل از آن که استرس می‌تواند به صورت مرگباری بر سلامت انسان تاثیر بگذارد.

استرس می‌تواند سطح انرژی بدن شما را پایین بیاورد و پر نتیجه انگیزه و شوق شما را برای ورزش کردن از شما بگیرد. این سندروم متابولیسمی به عنوان چاقی در نواحی مرکزی بدن هم شناخته می‌شود. ریسک ابتلا به این نوع چاقی در افرادی که استرس را تجربه می‌کنند بسیار بالاتر از دیگر افراد است.

سردرد‌های عصبی

استرس عامل اصلی در بروز این گونه سردرد است. گرچه ممکن است این نوع سردرد‌ها خیلی هم شدید نباشند، اما بروز آن‌ها می‌تواند تجربه تلخی برای فرد مبتلا باشد.

حمله و سکته قلبی

استرس باعث نوسان و نیز بالارفتن فشار خون می‌شود که این خود می‌تواند در ادامه باعث بروز حمله یا سکته قلبی شود.

بروز مشکلات در خوابیدن

اگر شما احساس استرس بکنید، این می‌تواند باعث کاهش توانایی بدن شما در خواب مناسب در شب باشد؛ و نکته مهم‌تر این که نگرانی در مورد بروز بی خوابی حتی می‌تواند باعث بدتر شدن این مشکل شود.

خطر ابتلا به دیابت

استرس می‌تواند باعث بروز اختلال در تغذیه مناسب و در نتیجه پرخوری در مورد برخی مواد غذایی شود. این می‌تواند باعث بالارفتن میزان قند خون شود که خود عاملی مهم در بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت نوع دوم شود.

برچسب ها: استرس
اخبار داغ
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر