کد خبر: ۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶

هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند

محسن زهرایی، درباره برخی گزارش‌ها مبنی بر تزریق واکسن‌های تاریخ مصرف‌گذشته آسترازنکا در برخی مراکز واکسیناسیون، گفت: هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند.
هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند

به گزارش مخاطب۲۴ _ رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره برخی گزارش‌ها مبنی بر تزریق واکسن‌های تاریخ مصرف‌گذشته آسترازنکا در برخی مراکز واکسیناسیون، گفت: هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند و سامانه الکترونیکی واکسیناسیون هم اصلا اجازه ثبت واکسن تاریخ‌مصرف گذشته را نمی‌دهد.

هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند

محسن زهرایی، درباره برخی گزارش‌ها مبنی بر تزریق واکسن‌های تاریخ مصرف‌گذشته آسترازنکا در برخی مراکز واکسیناسیون، گفت: هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند. باید توجه کرد که مراکز اصلا نمی‌توانند واکسن تاریخ‌مصرف‌گذشته را در سامانه ثبت کند.

 

وی با بیان اینکه سامانه الکترونیکی واکسیناسیون اصلا اجازه ثبت واکسن تاریخ‌مصرف گذشته را نمی‌دهد، افزود: اینکه در کشور‌های دیگر چه اقدامی انجام می‌شود، اطلاعی ندارم، اما در ایران اصلا امکان ثبت واکسن تاریخ مصرف گذشته وجود ندارد.

زهرایی با بیان اینکه واکسن آسترازنکا نیز مدتی است که محدود تزریق می‌شود و بیشتر افرادی که قرار است سفر خارجی داشته باشند این واکسن را تزریق کرده‌اند، گفت: واکسن آسترازنکا عملا در حال جمع شدن از مراکز است، به زودی تاریخ انقضای آخرین محموله این واکسن هم می‌رسد. به طوری که سه روز دیگر تاریخ مصرف آخرین محموله آسترازنکا هم تمام می‌شود.

وی گفت: اگر مردم در جایی با تزریق واکسن تاریخ مصرف گذشته مواجه شدند، حتما درباره آن از مرکز سوال کنند، روی واکسن‌ها را بخوانند و از افراد تزریق‌کننده درباره آن سوال کنند؛ بنابراین از نظر وزارت بهداشت واکسن تاریخ‌مصرف گذشته نباید تزریق شود و تزریق هم نمی‌شود. در عین حال اصلا امکان ثبت واکسن تاریخ مصرف‌کننده هم در سامانه وجود ندارد.

وی درباره نوع واکسن دز یادآور واکسن کرونا برای افرادی که دز‌های قبلی را واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند، گفت: افرادی که در نوبت‌های قبلی واکسیناسیون علیه کرونا، واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند، در حال حاضر برای تزریق دز یادآور مانند سایر افراد می‌توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و همه انواع واکسن‌ها برایشان قابل تزریق است.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر