کد خبر: ۶۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۴

سرنوشت افزایش قیمت دارو و اجرای طرح دارویار

محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در باره سرنوشت افزایش قیمت دارو و اجرای طرح دارویار گفته که تا پیش از این یارانه دارو و ارز به تولید و واردات تخصیص می‌یافت که این شرایط همواره مورد توجه افراد سود جو و قاچاق معکوس بود.

به گزارش مخاطب۲۴ _ اعلام اجرای «طرح دارویار» از سوی وزیر بهداشت باعث شد تا موضوع افزایش قیمت دارو بار دیگر سر زبان‌ها بیفتد. اما مقامات وزارت بهداشت این موضوع را رده کرده و می‌گویند که هدف طرح دارویارکه از امروز پنج شنبه ۲۳ تیر ماه آغاز شده، افزایش قیمت دارو‌ها نیست.

سرنوشت افزایش قیمت دارو و اجرای طرح دارویار

 در گام نخست بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت در رابطه با اجرای طرح دارویار اعلام کرد که هدف از این طرح افزایش تعداد دارو‌های تحت پوشش بیمه است و باید هزینه‌های مربوط به بیماران (به نوعی پرداخت از جیب مردم) کاهش یابد.

 


او اشاره کرد که مبلغ پرداختی بیماران ثابت می‌ماند و دولت مخارج مربوط به داروی بیماران را تامین می‌کند. اما جزئیات دقیقی از نحوه اجرای این طرح اعلام نکرد.

این موضوع باعث شد تا مردم از اجرای طرح دارویار این گونه برداشت کنند، که افزایش قیمت دارو در راه است. برخی رسانه‌ها هم مدعی شدند که نشستی در روز پنج شنبه در ‎سازمان غذا و دارو برگزار می‌شود و شرکت‌های دارویی می‌توانند از ۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۲۰ تا ۳۰ درصد به قیمت محصولات خود اضافه کنند.

در نهایت، اما پاک آئین، سخنگوی وزارت بهداشت در صفحه توئیتر این موضوع را رد کرد و گفت که سیاست وزارت بهداشت، تکمیل پوشش بیمه‌ای دارو و بهبود دسترسی مردم به آن است. با این سیاست قیمت دارو برای مصرف‌کننده همچنان ثابت می‌ماند.

وزارت بهداشت با طرح دارویار به دنبال چیست؟

محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در باره سرنوشت افزایش قیمت دارو و اجرای طرح دارویار گفته که تا پیش از این یارانه دارو و ارز به تولید و واردات تخصیص می‌یافت که این شرایط همواره مورد توجه افراد سود جو و قاچاق معکوس بود. اما در این طرح طبق گفته او، ارز ترجیحی دارو به جای پرداخت به تولید کننده‌ها و وارد کننده ها، به شرکت‌های بیمه‌ای پرداخت می‌شود.

به عبارت دیگر و به زبان ساده تر، طرح به این شکل اجرا می‌شود که وقتی فرد به داروخانه مراجعه می‌کند تا دارو دریافت کند، فقط سهم و درصد خود را پرداخت می‌کند. باقی مبلغ را شرکت بیمه‌ها به داروخانه دار‌ها می‌پردازند.

البته مسئولان وزارت بهداشت و مدیرعامل سازمان بیمه سلامت هم می‌گویند که قرار است سهم بیماران از قیمت دارو زیاد نشود، اما دارو با قیمت معمول بازار (قیمت آزاد) خریداری شود و شرکت بیمه مابه التفاوت ارز را روی دارو اعمال می‌کند و به داروخانه پرداخت خواهد کرد.

با اجرای چنین طرحی وزیر بهداشت معتقد است که هدف اصلی این طرح یعنی افزایش پوشش بیمه‌ای دارو‌ها محقق می‌شود. دیگر مسئولان وزارت بهداشت نیز می‌گویند که این طرح از قاچاق دارو و هدر رفت ارز ترجیحی دارو جلوگیری می‌کند و به صورت مستقیم به دست مردم می‌رسد.

منبع: فرارو 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر