کد خبر: ۶۷۵۲۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
صالحی‌امیری در پیامی به همایش سراسری معاونان صنایع‌دستی کشور:

صنایع‌دستی ایران نماد انسجام ملی و سرمایه فرهنگی ملت است.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پیامی به همایش سراسری معاونان صنایع‌دستی کشور، با تاکید بر نقش محوری صنایع‌دستی در انسجام ملی و توسعه پایدار، خواستار بازتعریف راهبردی چشم‌انداز این حوزه بر پایه داده‌محوری، نوآوری مدیریتی و هم‌افزایی نهادی شد.
صنایع‌دستی ایران نماد انسجام ملی و سرمایه فرهنگی ملت است.

مخاطب ۲۴، سیدرضا صالحی‌ امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در پیامی به مناسبت برگزاری همایش سراسری معاونان صنایع‌دستی کشور که صبح امروز (چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار شد، صنایع‌دستی ایران را «نماد انسجام ملی، سرمایه فرهنگی و هویت جمعی ملت ایران» دانست و تاکید کرد: صنایع‌دستی ایران، با تنوع بی‌نظیر جغرافیایی و فرهنگی در ۳۱ استان کشور، نماد انسجام ملی، سرمایه فرهنگی و هویت جمعی ماست. انتظار می‌رود با رویکردی راهبردی و مبتنی بر تحلیل‌های علمی، چشم‌انداز کلان این حوزه بازتعریف و تحکیم شود.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به شرایط پیچیده امروز و ضرورت مدیریت دانش‌بنیان در عرصه صنایع‌دستی افزود: موفقیت در این حوزه نیازمند ادغام خرد جمعی، نوآوری مدیریتی و بهره‌گیری هوشمندانه از منابع انسانی و مادی است. تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد صنایع‌دستی، ایجاد یک‌میلیون فرصت شغلی پایدار و افزایش صادرات غیرنفتی به ارزش ۴۹۰ میلیون یورو تنها از مسیر هم‌افزایی نهادی، بازتولید سبک زندگی اصیل و اقتصاد هویت‌بنیان ممکن خواهد بود.

صالحی‌امیری با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی منطقه‌محور و شناخت ظرفیت‌های بوم‌شناختی کشور گفت: برنامه‌ریزی‌ها باید بر پایه شناخت دقیق ظرفیت‌های هر رشته و مزیت‌های منطقه‌ای استوار باشد تا مسیر توسعه پایدار، عدالت منطقه‌ای و ارتقای کیفیت زندگی جوامع محلی تضمین شود.

وی نیروی انسانی را ارزشمندترین سرمایه وزارتخانه دانست و بر لزوم آموزش پیشرفته، تشویق هدفمند و پایش مستمر توانمندی‌ها تاکید کرد و افزود: قاطعیت مدیریتی و رویکرد نوآورانه در تصمیم‌سازی، رمز پویایی و موفقیت در صنایع‌دستی است.

وزیر میراث‌فرهنگی در ادامه، تعامل فعال با بخش خصوصی و تشکل‌های حرفه‌ای را یکی از ارکان توسعه این بخش دانست و تصریح کرد: تعامل مؤثر با بخش خصوصی، نهاد‌های مولد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرابخشی، امکان ایجاد شبکه‌ای منسجم از همکاری‌های بین‌سازمانی را فراهم می‌آورد و محدودیت‌ها را به فرصت تبدیل می‌کند.

صالحی‌امیری در پایان با قدردانی از تلاش‌های معاونان و مدیران صنایع‌دستی کشور، خاطرنشان کرد: تلاش‌های متعهدانه و اثرگذار شما، پیشقراولان توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور، منشأ اثرات پایدار و راهبردی خواهد بود. با خرد مدیریتی، تعهد حرفه‌ای و همکاری جمعی، آینده‌ای درخشان و الهام‌بخش برای صنایع‌دستی ایران رقم خواهد خورد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار
دوربین‌های تله‌ای تصویر حیوان در حال انقراض را در این منطقه ثبت کردند؛ صدای زیبای این موجود ارزشمند را بشنوید
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.