کد خبر: ۶۰۸۷۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲

صالحی امیری در ارزروم درخت کاشت

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر مشارکت در کاشت درخت نمادین شهر ارزروم، به طور ویژه درختی به نام جمهوری اسلامی ایران غرس کرد. این اقدام نمادی از حضور مؤثر و اراده جدی کشورمان در مسیر توسعه همکاری‌های فرهنگی، صیانت از محیط زیست و تقویت دیپلماسی گردشگری منطقه‌ای بود.
صالحی امیری در ارزروم درخت کاشت

مخاطب۲۴- در پایان ششمین اجلاس وزرای گردشگری کشور‌های عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، وزرای گردشگری این کشور‌ها در مراسمی نمادین و معنادار به کاشت درخت یادبود «ارزروم، شهر گردشگری ۲۰۲۵» پرداختند.

این رویداد با هدف تحکیم پیوند‌های فرهنگی، ارتقای همکاری‌های منطقه‌ای و تأکید بر توسعه گردشگری پایدار برگزار شد و نمایانگر تعهد جمعی کشور‌های عضو به آینده‌ای روشن و پویا برای صنعت گردشگری خاورمیانه و آسیای مرکزی بود.

بیشتر بخوانید

در این مراسم، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر مشارکت در کاشت درخت نمادین شهر ارزروم، به طور ویژه درختی به نام جمهوری اسلامی ایران غرس کرد. این اقدام نمادی از حضور مؤثر و اراده جدی کشورمان در مسیر توسعه همکاری‌های فرهنگی، صیانت از محیط زیست و تقویت دیپلماسی گردشگری منطقه‌ای بود.

درختان کاشته‌شده در این مراسم، به عنوان پیام‌آوران صلح، دوستی، همبستگی فرهنگی و احترام به طبیعت، بیانگر اهمیت حفاظت از میراث طبیعی و بهره‌برداری مسئولانه از منابع گردشگری در سطح منطقه‌ای و جهانی هستند.

وزرای گردشگری کشور‌های عضو اکو با این حرکت نمادین، بار دیگر بر عزم خود برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری، ترویج ارزش‌های مشترک و معرفی هرچه شایسته‌تر میراث فرهنگی و طبیعی ملت‌های منطقه به جهانیان تأکید کردند.

برچسب ها: گردشگری
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
خرس زخمی دنا تلف شد خرس زخمی دنا تلف شد
یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.
اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند! اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند!
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان پایتخت با اولویت متروی تهران خبر داد و گفت: اتباع دستفروش از مترو و سطح شهر طرد می‌شوند.
ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان
با همت مسئولین روند بازگرداندن اتباع بیگانه شدت گرفته است. ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان را می‌بینید.
ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد! ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد!
رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد: «در طول مذاکرات، ایران خواستار ادامه یافتن برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود شد. اما من اجازه آن را ندادم و نخواهم داد.»
برگزیده
تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی
اسرائیل این‌بار صراحتاً تاریخ ایران را هدف قرار داده است. دقیقاً امری که خودش از نبود آن در رنج است. ابنیه تاریخی ایران یادگار تاریخ چند هزارساله این کشور است و در این سال‌ها علی‌رغم تمام بالا و پایین شدن‌ها و کم و کاستی‌ها و بی‌مهری‌ها، سازمان‌های فرهنگی تمام تلاش خود را کرده‌اند تا آثار و ابنیه تاریخی را سالم نگه دارند و نسل جدید از وجود این تاریخ بی‌بهره نماند.
شرق کشور با خشکسالی درگیر است شرق کشور با خشکسالی درگیر است
حجم بارندگی‌ها در کل کشور روند کاهشی دارد و خشکسالی، وارد پنجمین سال پیاپی شده است. در عین حال، برخی استان‌ها شرایط هشدارآمیزتری را تجربه می‌کنند. سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی در این دسته قرار دارند.
پایان سلطه GPS پایان سلطه GPS
چین پس از دو دهه وابستگی به سیستم موقعیت‌یابی جهانی جی‌پی‌اس، موفق به ساخت جایگزینی قابل اطمینان به جای این فناوری آمریکایی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر