کد خبر: ۶۶۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹

برابری ارزش دلار و یورو پس از دو دهه!

دیروز بازارهای جهانی شاهد رخداد بی‌ سابقه‌ای بودند،در این روز پس از دو دهه ارزش یورو در آستانه برابری با ارزش دلار قرار گرفت.

به گزارش مخاطب۲۴ _ دیروز ارزش دلار در برابر دلار باز هم افت کرد و تا نرخ برابری ۱.۰۰۵۳ افت کرد تا به پایین‌ترین حد بیست سال اخیر قرار بگیرد. آخرین بار نرخ یورو در برابر دلار در ماه دسامبر سال ۲۰۰۲ میلادی پایین‌تر از این عدد بوده است. در آن ماه برای آخرین بار ارزش نرخ برابری یورو در برابر دلار زیر سطح یک واحد بوده است و به مدت بیست سال پس از آن همواره ارزش یورو از دلار بیشتر بوده است.

برابری ارزش دلار و یورو پس از دو دهه!

در دوازده ماه گذشته نرخ برابری یورو در برابر دلار ۱۰ ماه بازهی ماهانه منفی داشته است و فقط دو ماه در محدوده مثبت بوده است.

 

دلار که این روز‌ها علاوه بر چشم انداز اتقباضی که فدرال رزرو ترسیم کرده است از سوی سرمایه‌هایی که به دنبال پناه گاهی امن می‌گردند نیز پشتیبانی می‌شود با افزایش قابل توجه ارزش مواجه شده است. شاخص دلار که ارزش پول ملی آمریکا را در برابر ارز‌های معتبر جهانی اندازه می‌گیرد به سطح کم سابقه ۱۰۸ واحدی رسیده است. اکتبر سال ۲۰۰۲ آخرین باری بود که ارزش دلار بالاتر از این به ثبت رسیده بود.

همچنین روز دوشنبه ارزش طلا نیز مجددا کاهش پیدا کرد تا طلا مرز ۱۷۴۰ واحدی را هم از دست دهد. این پایین‌ترین ارزش طلا در نه ماه اخیر بوده است. شانس مجدد افزایش ۷۵ صدم درصدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو و همچنین افزایش ارزش دلار روز‌های سختی را برای طلا رقم زده است.

در حالی که هم طلا و هم دلار به عنوان پناه گاه‌های امن سرمایه شناخته می‌شوند، ولی عملکرد این دو بازار نشان می‌دهد این روز‌ها دلار گوی سبقت را از رقیب قدیمی خود ربوده است.

منبع: اقتصادنیوز 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر