کد خبر: ۶۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳

ترمز قیمت دلار و طلا کشیده شد

قیمت طلا امروز سه‌شنبه با دور ماندن سرمایه‌گذاران به دلیل کاهش چشم‌انداز تورم و افزایش قریب‌الوقوع نرخ بهره از سوی بانک‌های مرکزی، عمدتا بدون تغییر بود.
ترمز قیمت دلار و طلا کشیده شد

به گزارش مخاطب۲۴ _ بهای هر اونس طلا تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۳.۳ درصد افزایش به ۱۸۱۰ دلار و ۸۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۱۸ درصد افزایش به ۱۸۱۱ دلار و ۸۰ سنت رسید.

ترمز قیمت دلار و طلا کشیده شد

استفان اینس، شریک مدیریت دارایی SPI، گفت که جذابیت محافظ تورمی طلا با چشم‌انداز تورمی ملایم‌تر خدشه‌دار می‌شود و افزایش نرخ‌های جهانی در آینده نیز چشم‌انداز دارایی‌های بدون بازده را کاهش می‌دهد.

 

طلا در چند ماه گذشته تحت فشار قرار گرفته است، زیرا بانک‌های مرکزی بزرگ در سراسر جهان در تلاش برای مهار تورم بی‌سابقه، نرخ بهره را افزایش می‌دهند. قیمت شمش پس از سقوط به پایین‌ترین سطح پنج ماهه ۱۷۸۳ دلار و ۵۰ سنت در روز جمعه، عمدتا بالای سطح حمایت ۱۸۰۰ دلار شناور بوده است.

اینس گفت: در حالی که ما در محدوده ۱۷۹۰ تا ۱۸۳۰ دلار گیر کرده‌ایم، طلا می‌تواند به دلیل نگرانی‌های رکود اقتصادی حمایت شود و احتمالا فدرال رزرو موضع سیاست خود را کاهش دهد، زیرا بازار از نگرانی‌های تورمی منحرف می‌شود. طلا در مواقع بحران‌های اقتصادی، مانند رکود، به عنوان یک ذخیره امن ارزش در نظر گرفته می‌شود.

با از سرگیری تجارت پس از پایان تعطیلات روز استقلال در روز دوشنبه، بازدهی شاخص ۱۰ ساله خزانه‌داری ایالات‌متحده تقویت شد و بر قیمت شمش تاثیر گذاشت.

به نقل از رویترز، دلار امروز سه شنبه نزدیک به بالاترین حد خود در دو دهه گذشته ثابت ماند و همچنان خریداران ارز‌های دیگر را از طلای با قیمت دلار دور نگه داشته است. در همین حال، سهام آسیایی افزایش یافت، اما نگرانی‌های مداوم در مورد رشد جهانی و افزایش سطح تورم، سود‌ها را کاملا محدود نگه داشت.

با نگاهی به آینده، داده‌های ایالات‌متحده در مورد اشتغال و تورم به سرمایه‌گذاران، تصویری از اقتصاد پس از ۱۵۰ واحد افزایش نرخ که قبلا توسط فدرال رزرو ارائه شده است، ارائه می‌دهد. یک گزارش شغلی ناامیدکننده می‌تواند نگرانی‌های مربوط به رکود بالقوه را تشدید کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۷ درصد افزایش به ۲۰.۰۹ دلار رسید، در حالی که پلاتین ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۸۸۳ دلار و ۳۹ سنت رسید و پالادیوم با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۹۲۴ دلار و ۶۰ سنت رسید.

منبع : ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر