کد خبر: ۶۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳

ترمز قیمت دلار و طلا کشیده شد

قیمت طلا امروز سه‌شنبه با دور ماندن سرمایه‌گذاران به دلیل کاهش چشم‌انداز تورم و افزایش قریب‌الوقوع نرخ بهره از سوی بانک‌های مرکزی، عمدتا بدون تغییر بود.
ترمز قیمت دلار و طلا کشیده شد

به گزارش مخاطب۲۴ _ بهای هر اونس طلا تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۳.۳ درصد افزایش به ۱۸۱۰ دلار و ۸۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۱۸ درصد افزایش به ۱۸۱۱ دلار و ۸۰ سنت رسید.

ترمز قیمت دلار و طلا کشیده شد

استفان اینس، شریک مدیریت دارایی SPI، گفت که جذابیت محافظ تورمی طلا با چشم‌انداز تورمی ملایم‌تر خدشه‌دار می‌شود و افزایش نرخ‌های جهانی در آینده نیز چشم‌انداز دارایی‌های بدون بازده را کاهش می‌دهد.

 

طلا در چند ماه گذشته تحت فشار قرار گرفته است، زیرا بانک‌های مرکزی بزرگ در سراسر جهان در تلاش برای مهار تورم بی‌سابقه، نرخ بهره را افزایش می‌دهند. قیمت شمش پس از سقوط به پایین‌ترین سطح پنج ماهه ۱۷۸۳ دلار و ۵۰ سنت در روز جمعه، عمدتا بالای سطح حمایت ۱۸۰۰ دلار شناور بوده است.

اینس گفت: در حالی که ما در محدوده ۱۷۹۰ تا ۱۸۳۰ دلار گیر کرده‌ایم، طلا می‌تواند به دلیل نگرانی‌های رکود اقتصادی حمایت شود و احتمالا فدرال رزرو موضع سیاست خود را کاهش دهد، زیرا بازار از نگرانی‌های تورمی منحرف می‌شود. طلا در مواقع بحران‌های اقتصادی، مانند رکود، به عنوان یک ذخیره امن ارزش در نظر گرفته می‌شود.

با از سرگیری تجارت پس از پایان تعطیلات روز استقلال در روز دوشنبه، بازدهی شاخص ۱۰ ساله خزانه‌داری ایالات‌متحده تقویت شد و بر قیمت شمش تاثیر گذاشت.

به نقل از رویترز، دلار امروز سه شنبه نزدیک به بالاترین حد خود در دو دهه گذشته ثابت ماند و همچنان خریداران ارز‌های دیگر را از طلای با قیمت دلار دور نگه داشته است. در همین حال، سهام آسیایی افزایش یافت، اما نگرانی‌های مداوم در مورد رشد جهانی و افزایش سطح تورم، سود‌ها را کاملا محدود نگه داشت.

با نگاهی به آینده، داده‌های ایالات‌متحده در مورد اشتغال و تورم به سرمایه‌گذاران، تصویری از اقتصاد پس از ۱۵۰ واحد افزایش نرخ که قبلا توسط فدرال رزرو ارائه شده است، ارائه می‌دهد. یک گزارش شغلی ناامیدکننده می‌تواند نگرانی‌های مربوط به رکود بالقوه را تشدید کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۷ درصد افزایش به ۲۰.۰۹ دلار رسید، در حالی که پلاتین ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۸۸۳ دلار و ۳۹ سنت رسید و پالادیوم با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۹۲۴ دلار و ۶۰ سنت رسید.

منبع : ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر