کد خبر: ۶۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵

خطری بزرگ که سکه بازان را تهدید می کند

ارزش ذاتی فلز گران بهای داخلی روز دوشنبه در محدوده ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قرار داشت و طبیعی است که با افت این ارزش به مرز ۱۳ میلیون، در بازار نیز تمایل برای خرید تا حدی کاهش پیدا کند.
خطری بزرگ که سکه بازان را تهدید می کند

به گزارش مخاطب۲۴ _ ارزش اونس طلا در بازار‌های جهانی به زیر مرز هزار و ۸۰۰ دلار رفت و حتی در مقطعی زیر محدوده هزار و ۷۷۰ دلار قرار گرفت. این اتفاق می‌تواند فضای بازار سکه در روز جاری را به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار دهد و زمینه ساز نزول بهای فلز گران بهای داخلی شود.

خطری بزرگ که سکه بازان را تهدید می کند

دیشب با در نظر گرفتن افت بهای اونس طلا، ارزش ذاتی فلز گران بهای داخلی تا ابتدای مرز ۱۳ میلیون تومان پایین رفته بود. این محدوده قیمتی ۲ میلیون تومان با نرخ فروش بازار فاصله داشت و می‌تواند زمینه ساز عقب نشینی بازیگران بازار فلز گران بهای داخلی ازموقعیت خریدار شود.

 

ارزش ذاتی فلز گران بهای داخلی روز دوشنبه در محدوده ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قرار داشت و طبیعی است که با افت این ارزش به مرز ۱۳ میلیون، در بازار نیز تمایل برای خرید تا حدی کاهش پیدا کند. با این حال، سکه در شرایط خاصی می‌تواند از وضعیت قیمتی خود دفاع کند. این شرایط خاص بستگی به روند قیمت اسکناس آمریکایی دارد. در صورتی که دلار بتواند خود را به بالای سطح ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومانی ببرد، تا حدی سکه می‌تواند از قیمت خود در بازار دفاع کند. با این حال هم چنان حفظ مرز ۱۵ میلیون تومانی بسیار دشوار خواهد بود.

به باور تحلیل گران فنی، سکه در صورتی که زیر محدوده ۱۴ میلیون و ۸۰۰هزار تومان قرار بگیرد، با قدرت نمایی فروشندگان رو به رو خواهد شد و رفتن به بالای محدوده ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌تواند افزایشی‌ها را امیدوار کند.

منبع : دنیای اقتصاد

برچسب ها: بازار سکه سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر