کد خبر: ۶۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵

خطری بزرگ که سکه بازان را تهدید می کند

ارزش ذاتی فلز گران بهای داخلی روز دوشنبه در محدوده ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قرار داشت و طبیعی است که با افت این ارزش به مرز ۱۳ میلیون، در بازار نیز تمایل برای خرید تا حدی کاهش پیدا کند.
خطری بزرگ که سکه بازان را تهدید می کند

به گزارش مخاطب۲۴ _ ارزش اونس طلا در بازار‌های جهانی به زیر مرز هزار و ۸۰۰ دلار رفت و حتی در مقطعی زیر محدوده هزار و ۷۷۰ دلار قرار گرفت. این اتفاق می‌تواند فضای بازار سکه در روز جاری را به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار دهد و زمینه ساز نزول بهای فلز گران بهای داخلی شود.

خطری بزرگ که سکه بازان را تهدید می کند

دیشب با در نظر گرفتن افت بهای اونس طلا، ارزش ذاتی فلز گران بهای داخلی تا ابتدای مرز ۱۳ میلیون تومان پایین رفته بود. این محدوده قیمتی ۲ میلیون تومان با نرخ فروش بازار فاصله داشت و می‌تواند زمینه ساز عقب نشینی بازیگران بازار فلز گران بهای داخلی ازموقعیت خریدار شود.

 

ارزش ذاتی فلز گران بهای داخلی روز دوشنبه در محدوده ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قرار داشت و طبیعی است که با افت این ارزش به مرز ۱۳ میلیون، در بازار نیز تمایل برای خرید تا حدی کاهش پیدا کند. با این حال، سکه در شرایط خاصی می‌تواند از وضعیت قیمتی خود دفاع کند. این شرایط خاص بستگی به روند قیمت اسکناس آمریکایی دارد. در صورتی که دلار بتواند خود را به بالای سطح ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومانی ببرد، تا حدی سکه می‌تواند از قیمت خود در بازار دفاع کند. با این حال هم چنان حفظ مرز ۱۵ میلیون تومانی بسیار دشوار خواهد بود.

به باور تحلیل گران فنی، سکه در صورتی که زیر محدوده ۱۴ میلیون و ۸۰۰هزار تومان قرار بگیرد، با قدرت نمایی فروشندگان رو به رو خواهد شد و رفتن به بالای محدوده ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می‌تواند افزایشی‌ها را امیدوار کند.

منبع : دنیای اقتصاد

برچسب ها: بازار سکه سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر