کد خبر: ۶۶۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
رئیس پلیس راهور:

پلتفرم جامع خدمات خودرویی به زودی راه‌اندازی می‌شود

سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا از راه‌اندازی پلتفرم جامع خدمات خودرویی خبر داد و گفت: این پلتفرم به زودی در دسترس مردم قرار می‌گیرد تا شهروندان بتوانند هنگام خرید اینترنتی وسایل نقلیه، از اصالت و صحت اطلاعات درج‌شده اطمینان حاصل کنند.
پلتفرم جامع خدمات خودرویی به زودی راه‌اندازی می‌شود

مخاطب ۲۴، سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور روز چهارشنبه اظهار کرد: پلیس طرح جامعی را در قالب پلتفرم جامع خدمات خودرویی دنبال می‌کند و به محض آماده شدن و فراهم شدن دسترسی، آن را به اطلاع عموم خواهد رساند. وی افزود: هدف از ایجاد این پلتفرم آن است که همه مردم بتوانند در خرید‌های اینترنتی، به‌ ویژه در حوزه وسایل نقلیه، با مراجعه به این سامانه از کم‌ وکیف کامل هرگونه تبلیغ مطلع شوند و استعلام‌های لازم را انجام دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: راه‌اندازی سکوی جامع خدمات خودرویی می‌تواند به شکل چشمگیری از وقوع کلاهبرداری‌های اینترنتی در زمینه خرید و فروش وسایل نقلیه جلوگیری کرده و سطح امنیت معاملات در بستر فضای مجازی را افزایش دهد.

در سال‌های اخیر با گسترش آگهی‌ها و معاملات خرید و فروش وسایل نقلیه از طریق سایت‌ها و اپلیکیشن‌های آنلاین مانند دیوار، شیپور و پلتفرم‌های تخصصی خودرو، موارد متعددی از کلاهبرداری‌های اینترنتی گزارش شده است. یکی از شیوه‌های رایج، درج آگهی فروش فوری خودرو به قیمت غیرواقعی، دریافت بیعانه از خریداران بدون تحویل خودرو یا پاسخ‌دهی پس از واریز وجه است.

برای مثال، در اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد که سه کلاهبردار با درج آگهی فروش فوری خودرو در سایت دیوار بیش از چهار میلیارد تومان از حدود صد نفر از مالباختگان دریافت کرده‌اند. همچنین، دولت و پلیس راهور وعده داده‌اند که قانون معاملات برخط خودرو با استعلامات شفاف در مورد وضعیت بیمه، تخلفات راهور و وکالت‌نامه، تا تابستان ۱۴۰۴ اجرا شود تا امنیت معاملات خودرو در فضای مجازی افزایش یابد. این طرح به‌عنوان یکی از راهکار‌ها برای جلوگیری از سوءاستفاده از آگهی‌های جعلی و کمبود شفافیت در معاملات خودرو پیشنهاد شده است

برچسب ها: پلیس راهور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
درگیری مرگبار در روز عروسی! درگیری مرگبار در روز عروسی!
پرونده مرگ نظافتچی یک مرکز خرید در تهران که پس از درگیری با داماد بر سر خیس شدن لباس عروس جان باخت، با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
سرنوشت بدهی کلان بابک زنجانی سرنوشت بدهی کلان بابک زنجانی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد رقم دقیق بدهی بابک زنجانی روشن نیست، اما تأکید کرد که این بدهی متعلق به بیت‌المال است و باید بدون استثناء بازگردانده شود.
بحران در کشاورزی با وجود تخصیص ارز کلان بحران در کشاورزی با وجود تخصیص ارز کلان
با وجود تزریق ۴.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی به بخش کشاورزی، این بخش در نیم‌سال گذشته نه‌تنها رشد نکرده بلکه ۴ درصد نیز کوچک‌تر شده و با تورم بالای غذایی مواجه است.
نوسان شدید قیمت خودرو در نیمه آبان ۱۴۰۴ نوسان شدید قیمت خودرو در نیمه آبان ۱۴۰۴
بازار خودرو در ۱۵ آبان با نوسان‌های قابل‌توجه همراه شد؛ برخی مدل‌ها افزایش‌های سنگین و برخی دیگر کاهش قیمت چشمگیر را در یک ماه اخیر تجربه کردند.
ایست دلار و رشد دوباره قیمت طلا ایست دلار و رشد دوباره قیمت طلا
در پی کاهش ارزش دلار و افزایش فضای ریسک‌گریزی در بازار‌های مالی، بهای جهانی طلا بیش از یک درصد رشد کرد و اونس تا محدوده ۳۹۷۵ دلار بالا رفت.
خبر خوش برای بازنشستگان خبر خوش برای بازنشستگان
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد براساس طرح جدید بیمه رانندگان، فعالیت بازنشستگان در تاکسی‌های اینترنتی بدون قطع مستمری مجاز است و افزایش کرایه‌ها نیز صحت ندارد.
تاریخ آزمون استخدامی جدید مشخص شد تاریخ آزمون استخدامی جدید مشخص شد
رییس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد آزمون جدید استخدامی دولت در نیمه دوم سال با هدف تقویت نیرو‌های انسانی در شهرستان‌ها و واحد‌های عملیاتی برگزار خواهد شد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر