کد خبر: ۶۴۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۷

سرعت بخاطر لایک!

کارشناس پلیس راهور فراجا با اشاره به گسترش رفتار‌های پرخطر رانندگی در میان برخی جوانان، گفت: متأسفانه یک رفتار غلط و شایع که امروز در بین قشر جوان رواج یافته، انجام حرکات خطرناک در رانندگی با هدف جذب دنبال‌کننده و دیده‌شدن در فضای مجازی است.
سرعت بخاطر لایک!

مخاطب۲۴- سرهنگ روح‌الله روزبه افزود: کاملاً مشخص است که این افراد برای چه دست به چنین اقداماتی می‌زنند، اما باید بدانند که این رفتار‌ها در درجه نخست به خودشان آسیب می‌زند و هر لحظه خطر در کمین آنهاست. افزون بر این، جان و ایمنی دیگر شهروندانی که قانونمند رانندگی می‌کنند نیز با تهدید روبه‌رو می‌شود.

بیشتر بخوانید

به گفته وی، راننده‌ای که با سرعت و سبقت غیرمجاز فقط به قصد تصویربرداری و انتشار آن در فضای مجازی رانندگی می‌کند، به راحتی می‌تواند منجر به بروز حادثه‌ای مرگ‌بار شود. ما موارد متعددی را ثبت کرده‌ایم که چنین رانندگانی حین تصویربرداری، دچار سانحه شده و جان خود را از دست داده‌اند.

سرهنگ روزبه ادامه داد: مسئله نگران‌کننده دیگر، واکنش برخی کاربران به این محتواهاست. کافی است نگاهی به نظرات ثبت شده پای ویدیو‌های این افراد بیندازید؛ راننده‌ای که با سرعت ۱۸۰ یا ۲۰۰ کیلومتر در حال رانندگی است یا حرکات مارپیچ خطرناک انجام می‌دهد، از سوی کاربران تحسین و تشویق می‌شود و حتی دنبال کننده‌های بیشتری به‌دست می‌آورد.

کارشناس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: ما نباید این نوع رفتار‌ها را تأیید یا ترویج کنیم. اگر در شبکه‌های اجتماعی با چنین محتوا‌هایی روبه‌رو شدیم، باید فوراً آن را به پلتفرم مربوطه گزارش دهیم. پلتفرم‌ها نیز معمولاً در برابر گزارش‌های معتبر، اقدام به مسدودسازی محتوا می‌کنند. جامعه باید واکنشی هوشیارانه نسبت به این افراد داشته باشد، چراکه یقین بدانید، همان فردی که با حرکات خطرناک خود در حال جذب دنبال‌کننده است، روزی به همان دنبال کنندگان، مستقیم یا غیرمستقیم آسیب خواهد زد.

وی با بیان اینکه پلیس نیز این فعالیت‌ها را رصد می‌کند، گفت: این فیلم‌ها به دست پلیس می‌رسد و با همکاری پلیس فتا و پلیس راهور، افراد متخلف شناسایی، احضار و برایشان پرونده تشکیل می‌شود. همچنین پس از ارجاع به مرجع قضایی، مجازات‌هایی نیز مطابق قانون برای آنها تعیین خواهد شد.

سرهنگ روزبه در ادامه گفت: ما در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی ترافیک، اقدامات گسترده‌ای در فضای مجازی، رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی انجام داده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به برنامه‌هایی همچون «کنترل نامحسوس» اشاره کرد. همکاران ما در سراسر کشور، به صورت شبانه‌روزی، چه در شب و روز، تعطیل و غیرتعطیل، زمستان و تابستان، در جاده‌ها حضور دارند و با تخلفات برخورد می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد: فضای مجازی نباید به جولانگاه امنی برای متخلفان تبدیل شود. کسانی که با علم به خطرات، اقدام به رانندگی پرخطر می‌کنند، آگاهانه جامعه را در معرض آسیب قرار می‌دهند و مطمئن باشند که پلیس با آنها به طور قاطع و قانونی برخورد خواهد کرد.

برچسب ها: رانندگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر