کد خبر: ۶۴۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۷

سرعت بخاطر لایک!

کارشناس پلیس راهور فراجا با اشاره به گسترش رفتار‌های پرخطر رانندگی در میان برخی جوانان، گفت: متأسفانه یک رفتار غلط و شایع که امروز در بین قشر جوان رواج یافته، انجام حرکات خطرناک در رانندگی با هدف جذب دنبال‌کننده و دیده‌شدن در فضای مجازی است.
سرعت بخاطر لایک!

مخاطب۲۴- سرهنگ روح‌الله روزبه افزود: کاملاً مشخص است که این افراد برای چه دست به چنین اقداماتی می‌زنند، اما باید بدانند که این رفتار‌ها در درجه نخست به خودشان آسیب می‌زند و هر لحظه خطر در کمین آنهاست. افزون بر این، جان و ایمنی دیگر شهروندانی که قانونمند رانندگی می‌کنند نیز با تهدید روبه‌رو می‌شود.

بیشتر بخوانید

به گفته وی، راننده‌ای که با سرعت و سبقت غیرمجاز فقط به قصد تصویربرداری و انتشار آن در فضای مجازی رانندگی می‌کند، به راحتی می‌تواند منجر به بروز حادثه‌ای مرگ‌بار شود. ما موارد متعددی را ثبت کرده‌ایم که چنین رانندگانی حین تصویربرداری، دچار سانحه شده و جان خود را از دست داده‌اند.

سرهنگ روزبه ادامه داد: مسئله نگران‌کننده دیگر، واکنش برخی کاربران به این محتواهاست. کافی است نگاهی به نظرات ثبت شده پای ویدیو‌های این افراد بیندازید؛ راننده‌ای که با سرعت ۱۸۰ یا ۲۰۰ کیلومتر در حال رانندگی است یا حرکات مارپیچ خطرناک انجام می‌دهد، از سوی کاربران تحسین و تشویق می‌شود و حتی دنبال کننده‌های بیشتری به‌دست می‌آورد.

کارشناس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: ما نباید این نوع رفتار‌ها را تأیید یا ترویج کنیم. اگر در شبکه‌های اجتماعی با چنین محتوا‌هایی روبه‌رو شدیم، باید فوراً آن را به پلتفرم مربوطه گزارش دهیم. پلتفرم‌ها نیز معمولاً در برابر گزارش‌های معتبر، اقدام به مسدودسازی محتوا می‌کنند. جامعه باید واکنشی هوشیارانه نسبت به این افراد داشته باشد، چراکه یقین بدانید، همان فردی که با حرکات خطرناک خود در حال جذب دنبال‌کننده است، روزی به همان دنبال کنندگان، مستقیم یا غیرمستقیم آسیب خواهد زد.

وی با بیان اینکه پلیس نیز این فعالیت‌ها را رصد می‌کند، گفت: این فیلم‌ها به دست پلیس می‌رسد و با همکاری پلیس فتا و پلیس راهور، افراد متخلف شناسایی، احضار و برایشان پرونده تشکیل می‌شود. همچنین پس از ارجاع به مرجع قضایی، مجازات‌هایی نیز مطابق قانون برای آنها تعیین خواهد شد.

سرهنگ روزبه در ادامه گفت: ما در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی ترافیک، اقدامات گسترده‌ای در فضای مجازی، رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی انجام داده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به برنامه‌هایی همچون «کنترل نامحسوس» اشاره کرد. همکاران ما در سراسر کشور، به صورت شبانه‌روزی، چه در شب و روز، تعطیل و غیرتعطیل، زمستان و تابستان، در جاده‌ها حضور دارند و با تخلفات برخورد می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد: فضای مجازی نباید به جولانگاه امنی برای متخلفان تبدیل شود. کسانی که با علم به خطرات، اقدام به رانندگی پرخطر می‌کنند، آگاهانه جامعه را در معرض آسیب قرار می‌دهند و مطمئن باشند که پلیس با آنها به طور قاطع و قانونی برخورد خواهد کرد.

برچسب ها: رانندگی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.