کد خبر: ۶۴۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰

مردی که پلیس را آتش زد و سپس خودکشی کرد!

رئیس پلیس راه راهور فراجا، جزئیات حادثه حمله راننده یک خودرو به مامور پلیس راه در مشهد را بازگو کرد.
مردی که پلیس را آتش زد و سپس خودکشی کرد!

مخاطب ۲۴- رئیس پلیس راه راهور فراجا، جزئیات حادثه حمله راننده یک خودرو به مامور پلیس راه در مشهد را بازگو کرد.

بیشتر بخوانید

سرهنگ احمد کرمی اسد گفت: در ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه یکم مرداد ۱۴۰۴، تیم گشت پلیس راه مشهد-چناران مستقر در محوطه دوربرگردان خانه‌سازی به سرپرستی و رانندگی گروهبان یکم ترابی، در حال کنترل ترافیک و بررسی تخلفات خودرو‌های عبوری بود که یک دستگاه وانت پراید به رانندگی فردی به نام «ا. ا» متوقف شد.

وی افزود: راننده متخلف که ظاهراً در وضعیت غیرطبیعی قرار داشت، در لحظه‌ای غافلگیر کننده با مأمور درگیر شده و با ریختن مایعات اشتعال‌زا از نوع بنزین بر روی لباس مأمور، اقدام به آتش‌زدن وی کرد.

با واکنش سریع مأمور و کمک فوری شهروندان و رانندگان خودرو‌های عبوری، حریق مهار و خاموش شد.

مأمور مجروح بلافاصله توسط عوامل اورژانس به بیمارستان طالقانی و سپس به بیمارستان امام رضا (ع) مشهد منتقل گردید.

طی بازدید رئیس پلیس راه استان خراسان رضوی از روز حادثه تا کنون وی در بخش سوختگی بستری شده و حال عمومی‌اش رضایت‌بخش گزارش شده است.

راننده متخلف توسط پلیس دستگیر شد، اما پیش از حضور نیرو‌های انتظامی و بر اساس شواهد موجود، با استفاده از قرص‌هایی که از قبل همراه داشت، اقدام به خودکشی کرد.

وی پس از انتقال به بیمارستان، جان خود را از دست داد.

رسیدگی به این موضوع از سوی بازرسی فرماندهی انتظامی استان و سایر مراجع ذی‌ربط در دست پیگیری و بررسی است.

برچسب ها: پلیس راهور
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.