مخاطب ۲۴، به گزارش سی ان ان، چارلی کرک، فعال سیاسی محافظهکار و یکی از بنیانگذاران Turning Point USA، در جریان یک رویداد در دانشگاه یوتا ولی (Utah Valley University) با شلیک گلوله کشته شد.
طبق گفتهی اداره امنیت عمومی یوتا، تیرانداز فقط یک بار از پشتبام نزدیک شلیک کرده و این یک «حمله هدفمند» بوده است. FBI هم در تحقیقات مشارکت دارد.
عملیات جستوجوی مظنون همچنان ادامه دارد. دو نفر که ابتدا بهعنوان مظنون بازداشت شده بودند، بعداً آزاد شدند.
از هر دو حزب سیاسی (جمهوریخواه و دموکرات) واکنشهای محکومیتآمیزی منتشر شده است. دونالد ترامپ مرگ کرک را «روزی تاریک برای آمریکا» خوانده و گفت لفاظیهای «چپ رادیکال» باعث خشونت سیاسی شده است.
در دوران تغییرات حزب جمهوریخواه توسط ترامپ، کرک نماد محافظهکاری پوپولیستی جدید در عصر شبکههای اجتماعی بود. خود ترامپ بارها از کرک بهخاطر جذب رأی جوانان برای او تقدیر کرده است.
منبع: سی ان ان