کد خبر: ۶۶۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱

F-47 چه زمانی وارد خدمت نظامی می‌شود؟

در حالی که چندین کشور روی توسعه جنگنده‌ نسل ششمی خود کار می‌کنند، به نظر می‌رسد آمریکا با جنگنده بوئینگ F-47 از همه پیشی خواهد گرفت. این پرنده پیشرفته که جانشین F-22 خواهد بود، تحت برنامه «سلطه هوایی نسل بعد» (NGAD) نیروی هوایی آمریکا توسعه یافته است.
F-47 چه زمانی وارد خدمت نظامی می‌شود؟

مخاطب ۲۴، پرواز‌های آزمایشی این جنگنده نسل ششمی از سال ۲۰۲۰ در حال انجام است و طبق جدول زمانی نیروی هوایی، انتظار می‌رود تولید انبوه آن تا پایان دهه جاری میلادی آغاز شود. ژنرال دیوید دابلیو. آلوین، رئیس ستاد نیروی هوایی، بازه زمانی ورود به خدمت جنگنده بوئینگ F-47 را بین سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹ اعلام کرده است.گفته می‌شود نام F-۴۷ توسط دونالد ترامپ، به افتخار احتمال کسب جایگاه چهل و هفتمین رئیس‌جمهور این کشور، انتخاب شده است؛ هرچند این عدد می‌تواند اشاره‌ای به جنگنده معروف P-۴۷ تاندربولت در جنگ جهانی دوم نیز باشد. در حال حاضر، نیروی هوایی آمریکا تنها قصد خرید بیش از ۱۸۵ فروند F-۴۷ را دارد، اما اگر این جنگنده شایستگی خود را اثبات کند، این تعداد احتمالا افزایش خواهد یافت.

از آنجایی که برنامه F-۴۷ همچنان در حال توسعه است و فناوری‌های مرتبط با هوانوردی نظامی به‌شدت طبقه‌بندی‌شده هستند، اطلاعات زیادی درباره آن در دسترس نیست. جزئیات اندکی که از زمان رونمایی برنامه در مارس ۲۰۲۵ منتشر شده، نشان می‌دهد F-۴۷ یک جنگنده برتری هوایی با سرعت بیش از ۲ ماخ (بیش از ۲۴۶۰ کیلومتر بر ساعت) و برد عملیاتی بیش از ۱۸۵۰ کیلومتر خواهد بود.

یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های ذکر شده برای این جنگنده، قابلیت Stealth++ است. اگرچه این یک اصطلاح استاندارد نظامی نیست، اما اینفوگرافیک منتشر شده توسط ژنرال آلوین نشان می‌دهد که توانایی پنهان‌کاری F-۴۷ به طور تصاعدی از قابلیت Stealth+ در F-۲۲ Raptor بیشتر خواهد بود. می‌توان حدس زد که این جهش فناوری از طریق مواد جاذب رادار جدید، زوایای بهینه‌سازی‌شده برای انحراف امواج راداری و اصلاحات دیگر ممکن شده است.

با اینکه به دلیل پنهان‌کاری شدید پروژه هیچ عکس واقعی از این جنگنده وجود ندارد، اما جزئیات موجود تأیید می‌کنند که F-۴۷ یک تغییردهنده بزرگ در عرصه هوانوردی خواهد بود. این جنگنده نماینده یک جهش پویا در فناوری جت‌های جنگنده است و به آمریکا کمک می‌کند تا پس از معرفی آن تا سال ۲۰۲۹، رهبری خود را در این حوزه تا اواسط قرن حفظ کند.

برچسب ها: جنگنده
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.