کد خبر: ۶۵۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸

ایران توان تولید قدرت دارد

سرلشکر موسوی، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار گفت: در سایه هدایت‌های رهبری و هوشیاری ملت ایران برگ جدیدی در تاریخ انقلاب اسلامی گشوده شد و نشان داد این ملت توان تولید قدرت حتی در پیچیده‌ترین میدان‌ها را دارد.
ایران توان تولید قدرت دارد

مخاطب ۲۴، سرلشکر موسوی، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدارگفت: امروز چهلمین روز شهادت شهدای اقتدار را گرامی می‌داریم در حالی که در آستانه اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام هستیم.

وی افزود: امروز شاهد حماسه بزرگ یوم الله عظیم پیاده روی به سوی خورشید هدایت و کشتی نجات بشریت و نجات دهنده بشریت برای زندگی عزتمندانه هستیم.

امیر موسوی با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: دنیا دید ایران را نمی‌شود شکست داد چرا که روح این ملت از باور الهی شکست گرفته و در عقبه تاریخی خود به یاد آمریکا و در پیش رو ظهور منجی عالم بشریت را دارد.

وی تاکید کرد: در سایه هدایت‌های رهبر انقلاب اسلامی و هوشیاری ملت ایران برگ جدیدی در تاریخ انقلاب اسلامی گشوده شد و پیامد خود شهدا سند زنده‌ای شد که نشان داد این ملت توان تولید قدرت حتی در پیچیده‌ترین میدان‌ها را دارد، امیر موسوی با اشاره به ایستادگی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه، بیان کرد: ایستادگی ملت هم هراس بازدارندگی دارد و هم مقاومت در برابر هر یورش خارجی را بیش از پیش تقویت می‌کند.

تا پای جان برای عزت ایران عزیز ایستادیم، ما در جریان مشکلات هستیم می‌دانیم رسالت مسئولان نسبت به آسایش ملت سنگین است و نیازمند تدابیر اساسی است، اما هوشیار باشیم جنگ ترکیبی توسط دشمنان روحیه ملت ما را نشانه گرفته است، وی ادامه داد: همه فهمیدند هدف رژیم صهیونیستی آنچه به دروغ به زبان می‌آورد نیست بلکه هدف آن سوق دادن کشور به سمت آشوب و جنگ داخلی است. [دشمنان]نفهمیدند وقتی پای دشمن به ایران برسد ملت ما یکپارچه با هر عقیده‌ای در برابر او خواهند ایستاد.

امیر موسوی گفت: رژیم نامشروع صهیونی همواره منفورترین بوده است، آمریکایی با این همراهی که کردند در سطح نفرت با آنها هم‌سطح شدند. صهیونیست‌ها از آینده خود خبر دارند و این وحشی گری ناشی از آن آگاهی است. جای تعجب است که چرا برخی کشور‌های غربی سرنوشت خود را به صهیونیست‌ها سپردند.وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی قتل عام می‌کند، این اسمش قدرت نیست اسمش افسار گسیختگی است. نتانیاهو برای نجات خود جنگ افروزی می‌کند. از کشور‌های غربی می‌پرسم آیا می‌خواهید آینده خود را خرج نتانیاهو کنید. ملت ایران زخم ناجوانمردانه آمریکا را هرگز فراموش نخواهند کرد.

امیر سرلشکر موسوی گفت: [دشمنان در جنگ]، اولِ آن را زدید، آیا استراتژیست‌های آمریکا فکر می‌کنند آینده‌ای وجود ندارد و امروز، روز آخر دنیاست؟ آیا آنان گمان دارند که فردا، گریبانشان در منطقه به دست فرزندان این ملت نخواهد افتاد، حتی اگر تنها یک نفر باقی بماند؟ رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خطاب به آمریکایی‌ها، اظهار کرد: شما، آمریکایی‌ها، از سیلی انتقام او در امان نخواهید بود. کودکان و نوجوانان، صدای بمب‌های منتظران و زنان سرزمین شما را در برابر اشک داغ‌دیدگان ما دیدند.

امیر موسوی تصریح کرد: فرزندانی را پرورش خواهم داد که لبخند را از لب‌های شما کرمانی بزدایند. آینده، در دست فرزندان مقاومت است.

منبع: مهر

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»