کد خبر: ۶۵۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸

ایران توان تولید قدرت دارد

سرلشکر موسوی، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار گفت: در سایه هدایت‌های رهبری و هوشیاری ملت ایران برگ جدیدی در تاریخ انقلاب اسلامی گشوده شد و نشان داد این ملت توان تولید قدرت حتی در پیچیده‌ترین میدان‌ها را دارد.
ایران توان تولید قدرت دارد

مخاطب ۲۴، سرلشکر موسوی، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدارگفت: امروز چهلمین روز شهادت شهدای اقتدار را گرامی می‌داریم در حالی که در آستانه اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام هستیم.

وی افزود: امروز شاهد حماسه بزرگ یوم الله عظیم پیاده روی به سوی خورشید هدایت و کشتی نجات بشریت و نجات دهنده بشریت برای زندگی عزتمندانه هستیم.

امیر موسوی با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: دنیا دید ایران را نمی‌شود شکست داد چرا که روح این ملت از باور الهی شکست گرفته و در عقبه تاریخی خود به یاد آمریکا و در پیش رو ظهور منجی عالم بشریت را دارد.

وی تاکید کرد: در سایه هدایت‌های رهبر انقلاب اسلامی و هوشیاری ملت ایران برگ جدیدی در تاریخ انقلاب اسلامی گشوده شد و پیامد خود شهدا سند زنده‌ای شد که نشان داد این ملت توان تولید قدرت حتی در پیچیده‌ترین میدان‌ها را دارد، امیر موسوی با اشاره به ایستادگی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه، بیان کرد: ایستادگی ملت هم هراس بازدارندگی دارد و هم مقاومت در برابر هر یورش خارجی را بیش از پیش تقویت می‌کند.

تا پای جان برای عزت ایران عزیز ایستادیم، ما در جریان مشکلات هستیم می‌دانیم رسالت مسئولان نسبت به آسایش ملت سنگین است و نیازمند تدابیر اساسی است، اما هوشیار باشیم جنگ ترکیبی توسط دشمنان روحیه ملت ما را نشانه گرفته است، وی ادامه داد: همه فهمیدند هدف رژیم صهیونیستی آنچه به دروغ به زبان می‌آورد نیست بلکه هدف آن سوق دادن کشور به سمت آشوب و جنگ داخلی است. [دشمنان]نفهمیدند وقتی پای دشمن به ایران برسد ملت ما یکپارچه با هر عقیده‌ای در برابر او خواهند ایستاد.

امیر موسوی گفت: رژیم نامشروع صهیونی همواره منفورترین بوده است، آمریکایی با این همراهی که کردند در سطح نفرت با آنها هم‌سطح شدند. صهیونیست‌ها از آینده خود خبر دارند و این وحشی گری ناشی از آن آگاهی است. جای تعجب است که چرا برخی کشور‌های غربی سرنوشت خود را به صهیونیست‌ها سپردند.وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی قتل عام می‌کند، این اسمش قدرت نیست اسمش افسار گسیختگی است. نتانیاهو برای نجات خود جنگ افروزی می‌کند. از کشور‌های غربی می‌پرسم آیا می‌خواهید آینده خود را خرج نتانیاهو کنید. ملت ایران زخم ناجوانمردانه آمریکا را هرگز فراموش نخواهند کرد.

امیر سرلشکر موسوی گفت: [دشمنان در جنگ]، اولِ آن را زدید، آیا استراتژیست‌های آمریکا فکر می‌کنند آینده‌ای وجود ندارد و امروز، روز آخر دنیاست؟ آیا آنان گمان دارند که فردا، گریبانشان در منطقه به دست فرزندان این ملت نخواهد افتاد، حتی اگر تنها یک نفر باقی بماند؟ رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خطاب به آمریکایی‌ها، اظهار کرد: شما، آمریکایی‌ها، از سیلی انتقام او در امان نخواهید بود. کودکان و نوجوانان، صدای بمب‌های منتظران و زنان سرزمین شما را در برابر اشک داغ‌دیدگان ما دیدند.

امیر موسوی تصریح کرد: فرزندانی را پرورش خواهم داد که لبخند را از لب‌های شما کرمانی بزدایند. آینده، در دست فرزندان مقاومت است.

منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم
عضو هیات‌مدیره استقلال اعلام کرد هیچ مهلت قانونی برای انتخاب مدیرعامل وجود ندارد و شایعه مهلت ۲۲ آبان را رد کرد؛ تمرکز فعلاً روی مسائل مالی است.
تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران
در دهه ۱۳۲۰، جاده شمیران (که بعدها خیابان کوروش کبیر و سپس خیابان شریعتی نام گرفت)، یک مسیر ارتباطی اصلی میان تهران و منطقه ییلاقی شمیران بود.
سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد
لیونل مسی فوق ستاره آرزانتینی که به همراه تیم ملی آرژانتین در اسانیا بسر میبرد، شب گذشته به طور مخفیانه وارد ورزشگاه نیوکمپ شده و تجدید خاطره کرد. او در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از حضور خود در ورزشگاه نیوکمپ را منتشر کرد.
صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶ صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶
باشگاه پرسپولیس بعد از گمانه زنی های فراوان در خصوص میزبان دربی، تصمیمش را گرفت؛ دربی ۱۰۶ پایتخت به اراک منتقل شد.اراک برای دومین بار میزبان سرخابی ها در دربی خواهد بود.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی بازیهای هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس می پردازیم
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر