کد خبر: ۶۳۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳

اسراییل آتش بس را نقض کند چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟

پس از حمله هوایی ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران که به دستور ترامپ و بدون اجازه کنگره آمریکا صورت گرفت، ایران با شلیک چند موشک به پایگاه العدید آمریکا در قطر پاسخ این اقدام هیجانی ترامپ را داد و پس از ساعاتی آتش بس میان ایران و اسرائیل برقرار شد، اما با توجه به عدم صداقت دشمن، ممکن است نقض آتش بس از سوی جبهه صهیونیستی صورت بگیرد.
اسراییل آتش بس را نقض کند چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟

مخاطب ۲۴- از ابتدای جنگ ایران و اسرائیل، بسیاری از مقامات خارجی خواهان عدم ورود آمریکا به این جنگ بودند و حتی رسانه‌های معتبر انگلیسی از هزینه بالا و معایب ورود ایالات متحده به این جنگ سخن گفتند و به ترامپ درباره پاسخ‌های متنوع ایران به آمریکا هشدار دادند.

بهنام سعیدی، دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس، با تأکید بر اینکه «جمهوری اسلامی پاسخ عملیاتی به حمله آمریکا به تاسیسات ایران را داد»، از بررسی گزینه‌های مختلف از جمله «بستن تنگه هرمز» خبر داد. وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار آرمان امروزهشدار داد: «آمریکا باید پاسخگو باشد، نه ایران که مورد حمله قرار گرفته است.»

بیشتر بخوانید

حالا گزینه‌های پاسخ ایران در صورت نقض آتش بس از سوی دشمن، مختلف است، ایران می‌تواند سناریو‌های جدیدی را بازی کند. از سمتی دیگر جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با مسدود کردن تنگه هرمز و خروج از NPT به نحوی منطقه را متشنج‌تر کند.

سارا فلاحی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه فوق العاده این کمیسیون با حضور مقامات ذی‌صلاح خبر داد که در آن پاسخ متقابل جمهوری اسلامی ایران به اقدام رژیم آمریکا مورد بررسی قرار گرفت. او تأکید کرد جمهوری اسلام ایران حتماً پاسخ‌های مکمل و چندلایه را در دستور کار قرار خواهد داد، از جمله بررسی خروج از معاهده NPT و بستن تنگه هرمز که می‌تواندپیام‌های روشنی برای طرف متجاوز داشته باشد.

بهنام سعیدی با اشاره به حمله شبانه آمریکا به تاسیسات ایران، به روزنامه آرمان امروز اظهار کرد: گزینه‌های مختلفی درصورت نقض آتش بس در حال بررسی هستند و نیرو‌های مسلح در حال کار کارشناسی هستند. وی گفت: درباره تنگه هرمز نیز باید بگویم که این یکی از گزینه‌های ماست. ممکن است روزی تصمیم به بستن آن بگیریم.

سعیدی تأکید کرد: ایران از عواقب احتمالی یا فشار‌های کشور‌های همسایه هراسی ندارد. آمریکا متجاوز است و باید پاسخگو باشد، نه ایران. آنچه جمهوری اسلامی انجام می‌دهد، دفاع مشروع است.

در بخش دیگری از این مصاحبه، سعیدی درباره امکان بازگشت به مذاکرات با آمریکا می‌گوید که آمریکا در بحبوحه مذاکرات نیز خیانت کرد. وی معتقد است: به فرموده مقام معظم رهبری، ما نه جنگ تحمیلی را می‌پذیریم و نه صلح تحمیلی را. اینکه توافق یا آتش‌بس دور یا نزدیک است، باید دید که تحرکات دشمن به کجا ختم می‌شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان با اشاره به نقض احتمالی آتش افزود: باید جلو رفت و نتیجه را دید. آنچه مهم است، مقاومت و اقدام عملی در برابر تجاوز است.

برچسب ها: ایران و اسرائیل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
حکم اعدام بهمن چوبی اصل، یکی از مهم‌ترین جاسوسان اسرائیل اجرا شد حکم اعدام بهمن چوبی اصل، یکی از مهم‌ترین جاسوسان اسرائیل اجرا شد
بهمن چوبی جاسوس اسرائیل، از متخصصین حوزه پایگاه داده (دیتابیس) بود که به واسطه حضور در یک شرکت دانش‌بنیان وارد پروژه‌های حساس و مخابراتی کشور شد
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
ترامپ در نشست فوق‌سری با ۹۰۰ ژنرال ارتش آمریکا ترامپ در نشست فوق‌سری با ۹۰۰ ژنرال ارتش آمریکا
ترامپ قصد دارد در نشستی بی‌سابقه با حضور حدود ۹۰۰ ژنرال و دریاسالار آمریکا در پایگاه کوانتیکو شرکت کند؛ جلسه‌ای که به دستور وزیر دفاع برگزار می‌شود.
اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است
روزنامه اسرائیل هیوم مدعی شد جنگ دوم با ایران نزدیک است و این درگیری احتمالی به‌مراتب سخت‌تر و پیچیده‌تر از نبرد‌های پیشین خواهد بود.
روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان
روایت فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور را در این ویدئو می بینید.
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
برگزیده
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
بازگشت مجازات اعدام به واشنگتن پس از ۴۰ سال با دستور ترامپ بازگشت مجازات اعدام به واشنگتن پس از ۴۰ سال با دستور ترامپ
به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، مجازات اعدام پس از چهار دهه بار دیگر در ایالت واشنگتن اجرا خواهد شد؛ تصمیمی که واکنش‌های گسترده‌ای برانگیخته است.
روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان
روایت فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور را در این ویدئو می بینید.
صفحه خبر بالای تصاویر