کد خبر: ۶۴۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۴

کسانی که با کلیت نظام همراه نبودند اطراف رهبری جمع شده‌اند

حجت‌الاسلام والمسلمین دیرباز، عضو مجلس خبرگان رهبری: نفوذ و محبوبیت مقام معظم رهبری علیرغم خواست دشمنان، افزایش چشمگیری یافت. حتی کسانی که ممکن است با کلیت نظام جمهوری اسلامی همراه نباشند، اما دل در گروی ایران دارند، در این برهه حساس، گرد محور رهبری جمع شدند.
کسانی که با کلیت نظام همراه نبودند اطراف رهبری جمع شده‌اند

به گزارش مخاطب 24: حجت‌الاسلام والمسلمین دیرباز عضو مجلس خبرگان رهبری به تشریح اقدامات آیت الله خامنه ای در جنگ اخیر پرداخت و گفت: «کسانی که با کلیت نظام همراه نبودند در جنگ اطراف محور رهبری جمع شدند»

بنابر گزارش دیده بان ایران حجت‌الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز عضو مجلس خبرگان رهبری به ارگان اطلاع رسانی حوزه های علمیه کشور گفت: با اشاره به عشق و علاقه عمیق ملت ایران به مقام معظم رهبری، این محبت را ریشه‌دار در فطرت الهی مردم دانست و آن را پرتوی از محبت به اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و امام زمان(عج) توصیف کرد و گفت: امروز مردم ایران، مدیون رهبری داهیانه امام خامنه‌ای هستند.

کسانی که با کلیت نظام همراه نبودند در جنگ اطراف محور رهبری جمع شدند

وی با اشاره به نمونه تاریخی تحریم تنباکو توسط مرحوم میرزای شیرازی، افزود: قدرت مرجعیت دینی آن‌چنان نافذ و تعیین‌کننده است که یک فتوای کوتاه توانست بزرگ‌ترین کمپانی اقتصادی آن روزگار را با شکست مواجه کند. در ماجرای فتوای تحریم تنباکو، مرحوم میرزای شیرازی تنها با چند کلمه توانست روزی را برای ملت شریف ایران رقم بزند که طی آن یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آن دوره که نفوذ فراوانی در کشور داشت از گردونه اثرگذاری ساقط شود. این رخداد نشان داد که مرجعیت تا چه اندازه می‌تواند در برابر استعمار ایستادگی کند و موج‌آفرین باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تبیین انواع مؤلفه‌های قدرت در جامعه، خاطرنشان کرد: ما در جامعه اسلامی با قدرت‌های مختلفی همچون سیاسی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مواجه هستیم، اما نکته مهم اینجاست که همه این مولفه‌ها به نوعی در پرتو و تحت تأثیر قدرت دینی و مذهبی قرار دارند. این مسئله ریشه در فطرت الهی انسان دارد؛ چرا که انسان ذاتاً به دنبال خدا و وابستگی به مبدأ هستی است و او را رب و مالک خویش می‌داند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دیرباز در ادامه افزود: خداوند متعال بخشی از ربوبیت خویش را به پیامبر اکرم(ص) تفویض کرده و این اختیار، پس از ایشان به ائمه اطهار علیهم‌السلام واگذار شده است. در دوران غیبت نیز این نیابت شرعی و مسئولیت سنگین به عهده نواب عام امام عصر(عج) یعنی فقها و مراجع تقلید قرار داده شده است.

افتخار امت اسلامی به ولی‌فقیه

وی در ادامه با تأکید بر جایگاه ولی‌فقیه در ساختار نظام اسلامی، گفت: ما افتخار می‌کنیم که در عصر غیبت جامعه اسلامی از رهبری فقیهی جامع‌الشرایط برخوردار است که مسئولیت نظارت، هدایت و رهبری امت اسلامی را بر عهده دارد. این نعمت عظیم، ضامن بقا و عزت امت اسلامی در برابر تهدیدها و توطئه‌های دشمنان است.

تأثیر مرجعیت و رهبری در بحران اخیر / پیام آرام‌بخش رهبر انقلاب در ساعات اولیه بحران

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تحولات اخیر اظهار داشت: در همان ساعات ابتدایی وقوع حوادث، مقام معظم رهبری با صدور پیامی حکیمانه، آرامش را به جامعه بازگرداندند. این پیام همچون آب بر آتش، فضای ملتهب را کنترل کرد و موجب اطمینان خاطر مردم شد.

وی افزود: انتصابات و تصمیم‌گیری‌های رهبر معظم انقلاب پس از شهادت برخی از فرماندهان عالی‌رتبه، همراه با پیام‌های روشنگرانه ایشان بار دیگر جایگاه محوری و وحدت‌آفرین رهبری را در جامعه اسلامی ما برجسته کرد.

ملت ایران، متحد در اطراف محور رهبری

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: نفوذ و محبوبیت مقام معظم رهبری علیرغم خواست دشمنان، افزایش چشمگیری یافت. حتی کسانی که ممکن است با کلیت نظام جمهوری اسلامی همراه نباشند، اما دل در گروی ایران دارند، در این برهه حساس، گرد محور رهبری جمع شدند.

وی تصریح کرد: در روزهای اخیر بارها شاهد ابراز محبت گسترده مردم به رهبر انقلاب بودیم که نشان‌دهنده تعمیق پیوند بین ملت و رهبری است.

مواضع صریح مراجع تقلید در برابر تهدید رهبری

حجت‌الاسلام والمسلمین دیرباز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در پی یاوه‌گویی‌های ترامپ و استفاده او از تعابیر توهین‌آمیز و تهدید رهبر معظم انقلاب، مراجع عالی‌قدر شیعه در ایران و نجف از جمله آیت‌الله مکارم شیرازی و آیت‌الله نوری همدانی موضعی قاطع اتخاذ کردند.

وی ادامه داد: مراجع اعلام کردند که اهانت به مرجعیت و تهدید مقام معظم رهبری حکم محاربه دارد و هرکس که توانایی داشته باشد موظف است با چنین فردی برخورد کند. همچنین تأکید کردند که اگر کسی در راه دفاع از رهبری آسیب ببیند، مأجور است و اگر جان خود را از دست بدهد، شهید محسوب می‌شود.

محبوبیت رهبری در جنگ اخیر افزایش پیدا کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین دیرباز در ادامه اظهار کرد: ما شاهد موج گسترده‌ای از حمایت‌ها از جایگاه رهبری و مرجعیت هستیم؛ حمایتی که نه‌تنها در داخل کشور، بلکه در سراسر جهان اسلام گسترش یافته و نشان‌دهنده اقتدار روزافزون رهبر معظم انقلاب و مرجعیت شیعه است.

ملت ایران مدیون رهبری داهیانه امام خامنه‌ای است

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عشق و علاقه عمیق ملت ایران به مقام معظم رهبری، این محبت را ریشه‌دار در فطرت الهی مردم دانست و آن را پرتوی از محبت به اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و امام زمان(عج) توصیف کرد و گفت: امروز ملت ایران، مدیون رهبری داهیانه امام خامنه‌ای هستند.

علاقه ملت ایران به رهبری ناشی از فطرت الهی است

استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: آنچه در قلب‌های ملت شریف ایران وجود دارد، محبتی الهی است که خداوند متعال در دل‌های آنان نهاده است؛ محبتی که سبب شده مردم عشق و ارادت خود به مقام معظم رهبری را پرتوی از محبت به امام زمان(عج)، حضرت امیرالمؤمنین(ع) و پیامبر اکرم(ص) بدانند. این محبت از فطرت الهی نشأت می‌گیرد که در نهاد همه ما نهفته است.

پاسداری از کشور و نظام اسلامی وظیفه‌ای همگانی است

وی با تأکید بر مسئولیت همگانی نسبت به حفظ و حراست از کشور و نظام اسلامی، گفت: همه ما وظیفه داریم با جان و دل از کشور عزیزمان و از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کنیم و پاسدار آرمان‌های بلند شهدای گران‌قدر باشیم. باید نه تنها همواره پشتیبان مقام معظم رهبری باشیم بلکه گوش و چشم ما همواره به بیانات و فرامین ایشان باشیم، چرا که فرمان معظم‌له برای ما حکم امر امام زمان(عج) را دارد و اطاعت از ایشان را اطاعت از حضرت حجت(عج) می‌دانیم.

قدردانی از مراجع تقلید برای حمایت از رهبری

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حمایت مراجع معظم تقلید از رهبر انقلاب، گفت: به سهم خودم از مراجع عالی‌قدری که در این روزها به میدان آمدند و از رهبری حمایت کردند و با صدور بیانیه، پشتیبانی خود را از جایگاه مرجعیت و شخص مقام معظم رهبری اعلام کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم. این حمایت‌ها برای ملت ایران بسیار ارزشمند است و همه ما از این موضع‌گیری حکیمانه مراجع، قدردان هستیم.

مقام معظم رهبری محور وحدت امت اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین دیرباز در پایان با اشاره به جایگاه برجسته رهبری در جهان اسلام، بیان کرد: ما ملت ایران مدیون رهبری‌های حکیمانه مقام معظم رهبری هستیم. ایشان همواره محور وحدت امت اسلامی و ملت شریف ایران بوده‌اند. از خداوند متعال مسئلت داریم که در این ایام عزاداری سیدالشهدا(ع)، به مقام معظم رهبری طول عمر با عزت عنایت فرماید.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر