کد خبر: ۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۵
با هدف افزایش احساس امنیت در محلات شهر؛

پایگاه‌های اجتماعی پلیس در پایتخت افتتاح شد

جانشین رئیس پلیس پایتخت با اشاره به آغاز فعالیت پایگاه‌های اجتماعی پلیس تهران بزرگ در محلات شهر تهران، گفت: این پایگاه‌ها با ارائه مشاوره های روانشناختی و اجتماعی سعی دارند با تعامل بیشتر پلیس با مردم احساس امنیت را بیش از پیش افزایش دهند.


به گزارش روابط عمومي جبهه تدبير و توسعه ايران اسلامي و به نقل از ایلنا از پایگاه خبری پلیس، پایگاه یکم اجتماعی پلیس پایتخت بانام "شهیدان آزادگان" با حضور سردار "قادر کریمی" جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ، سرهنگ " امیر فراستی " معاون اجتماعی فاتب، روسای کلانتری های سرکلانتری یکم،نمایندگان فرماندار و سازمان تعزیرات حکومتی شهرستان شمیرانات و.... در محله دربند تهران افتتاح و آغاز به کار کرد.

سردار کریمی در حاشیه افتتاح پایگاه یکم اجتماعی پلیس پایتخت با اشاره به آغاز فعالیت پایگاه های اجتماعی پلیس تهران بزرگ در محلات شهر تهران، گفت: این پایگاه ها با ارائه مشاوره های روانشناختی و اجتماعی سعی دارند تا با تعامل بیشتر پلیس با مردم احساس امنیت را بیش از پیش افزایش دهند.

وی ادامه داد: احساس امنیت در جامعه یکی از دغدغه ها و وظایف اصلی پلیس در شهر تهران است که این کار بدون برنامه ریزی ممکن نخواهد بود.

این مقام ارشد انتظامی، تحول در نگاه پلیس به جامعه از رویکرد سلبی و تهدید محور به رویکرد ایجابی و اجتماعی و محله محور را یکی از ارکان این نگرش عنوان کرد و افزود: پلیس به دنبال افزایش امنیت عمومی و ارتقاء احساس آن است که این امر مستلزم سیاست گذاری و تدوین اهدافی است که منجر به تحقق چنین تفکری شود.

جانشین رئیس پلیس پایتخت، ایجاد پلیس اجتماعی را بستری مساعد برای تعامل پلیس با لایه های مختلف جامعه و همچنین بازسازی اعتماد عمومی در راستای تحکیم نظم اجتماعی برشمرد و اظهار داشت:" پلیس اجتماعی با رویکرد تعاملی در لایه های مختلف اجتماع به دنبال استقرار نظم اجتماعی در عرصه محلات است که در این مسیر نظم اجتماعی، در سطح محلات مطرح می شود.

وی با اشاره به رویکرد پلیس اجتماعی در مواجهه با آسیب های اجتماعی بزهکاری ها و تهدیدات مخل نظم و امنیت عمومی، عنوان داشت:"توجه پلیس به فرد و کرامت والای انسانی باعث شده تا پلیس پایتخت از طریق راه اندازی پایگاه های اجتماعی درصدد حل مشکلات افراد از طریق مشاوره و مددکاری و آموزش های چهره به چهره برآید.

کریمی، همچنین ایجاد تعاملات و ارتباطات مناسب و مطلوب و متقن بین اقشار مختلف مردم و پلیس با سازمان های دولتی و مردم نهاد را از اهداف تاسیس پایگاه های اجتماعی خواند و بیان داشت:" این امر می تواند موجب تسهیل و روانی تعاملات مردمی شده و در ایجاد نظم، به جامعه کمک نماید.

جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ به تعریف پایگاه اجتماعی پرداخت و افزود:" ایجاد پایگاه های اجتماعی در پلیس پایتخت، ساز و کاری است که در راستای تحقق نظم اجتماعی خرد، در سطح محلات تشکیل می شود که مأموریت آن ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی و اعتماد آمیز با مردم،  شناسایی زمینه ناهنجاری ها و بزهکاری ها و تلاش برای از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی است.

سردار کریمی با اشاره به وظایف پایگاه اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت:" این پایگاه ها دارای وظایف مختلفی از جمله برنامه ریزی به منظور هماهنگی بین دوایر کلانتری ها و پایگاه های پلیس های تخصصی، برقراری تعامل با مساجد، سرای محلات، مراکز آموزشی، صنوف، تعامل با شوریاران محلات و بررسی بسترهای اجتماعی و فرهنگی، تجزیه و تحلیل آسیب ها و جرائم، نظرسنجی، ارزیابی میزان تحقق تعاملات پلیس با مردم، آسیب شناسی و ارائه آموزش های همگانی هستند.

وی تشکیل بانک اطلاعاتی محلات در پایگاه های اجتماعی، ارائه خدمات مشاوره ای، برنامه ریزی به منظور کاهش آسیب های اجتماعی محلات، ایجاد هماهنگی و تعامل با دانشگاه ها و مؤسسات علمی پژوهشی- آموزشی در حوزه های مشاوره، روانشناسی، مددکاری و اجرای طرح امنیت محله محور را از اهداف تشکیل این پایگاه ها برشمرد.

جانشین رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: به کارگیری کارشناسان ارشد روانشناسی و علوم اجتماعی در این پایگاه ها برای ارائه خدمات مشاوره ای اجتماعی و روانشناختی به شهروندان، برگزاری آزمون های روانسنجی، ارائه مشاوره فعال و آموزش های بهداشت روانی، می تواند ضمن یاری رساندن به شهروندان در شناسایی و حل مسائل فردی و اجتماعی به پلیس در خصوص پیشگیری از وقوع جرم کمک شایانی کند.

سردار کریمی در پایان ضمن ابراز امیدواری در خصوص فعالیت های منظم و هماهنگی های لازم میان پلیس و شهروندان برای افزایش امنیت در محلات شهر تهران، گفت:" در این راستا، پلیس های تخصصی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در راستای اجرای هر چه بهتر فعالیت های این پایگاه های اجتماعی دارای شرح وظایف خاص خود هستند که در این زمینه اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.

گفتنی است، پایگاه های یازده گانه اجتماعی پلیس پایتخت که شامل پایگاه های اجتماعی شهیدان آزادگان واقع در محله تجریش(دربند)، پایگاه شهید محمد جلال کاشانی واقع در مرزداران، پایگاه شهید علی خرسند نیا واقع در کارگر شمالی، پایگاه شهید جعفر الله وردی زاده واقع در تهرانپارس، پایگاه شهید هادی جوان دلاور واقع در یافت آباد، پایگاه شهید منوچهر وطن خواه واقع در خاوران، پایگاه شهید میثم ملایی واقع در میدان بهمن، پایگاه شهید احمد طالبی واقع در محله کمیل، پایگاه شهید حسین فتحی واقع در کوی 13 آبان، پایگاه شهید ابوالفضل رستم زاده واقع در نعمت آباد و پایگاه شهید محمد علی دولت آبادی واقع در محله نامجو صبح امروز همزمان افتتاح و آغاز به کار کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر