کد خبر: ۶۳۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹

بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و تقدیر از پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران
بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

مخاطب۲۴- بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و تقدیر از پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران

ملت شریف ایران!

در روز‌های اخیر شاهدبودیم که رژیم متجاوز و کودک‌کش صهیونیستی بار دیگر، با نقض آشکار تمامی قوانین و مقررات بین‌المللی از جمله منشور ملل متحد، دست به تجاوز نظامی علیه منافع و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران زد. این اقدام خصمانه، نه تنها نقض حاکمیت ملی کشور ماست، بلکه امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است.

حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران با قاطعیت تمام، این تجاوز را محکوم نموده و آن را نشانه‌ای دیگر از ماهیت جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی می‌داند. ما همچنین، از حق دفاع مشروع کشورمان بر اساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و پاسخ قاطع، حکیمانه و بازدارنده نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران که با اتکا به ظرفیت‌های بومی و اراده ملی صورت گرفت، تقدیر و تشکر نموده و از آن قاطعانه حمایت می‌نماییم.

امروز بیش از هر زمان دیگر، وحدت و انسجام ملی یک ضرورت تاریخی است. در مقابل دشمنی که هدفش نابود کردن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دفاعی و اقتصادی کشور و تفرقه‌افکنی، ناامیدسازی و ایجاد گسست اجتماعی است، ایستادگی، همبستگی و همدلی ملی تنها راه مقابله با دشمن متجاوز است.

حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش در داخل کشور و هوشیاری در برابر سناریو‌های رسانه‌ای دشمن، از تمام جریان‌های سیاسی، نخبگان، دانشگاهیان و اقشار مختلف مردم دعوت می‌نماید تا در مسیر صیانت از استقلال، عزت و امنیت ملی گام بردارند.

در پایان، بار دیگر تأکید می‌کنیم که تجاوز و تهدید هیچ‌گاه نمی‌تواند اراده ملت ایران را در دفاع از تمامیت ارضی، کرامت انسانی و آرمان‌های ملی سست نماید. ما بر اصول مقاومت، عقلانیت و همبستگی ملی پای می‌فشاریم و بر حمایت از نیرو‌های مسلح و دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران تأکید می‌ورزیم. از مسئولین نیز می‌خواهیم تا تمام اقدامات خود را بر اساس تدبیر، دور اندیشی و منافع ملی تنظیم نمایند.

حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران

۱۴۰۳/۰۳/۲۵

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر