کد خبر: ۶۳۱۵۳
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۳

پزشکیان: ما متجاوز نیستیم

رئیس جمهور با اشاره به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونسیتی علیه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم و همه مردم ایران باید دست به دست هم دهند و در برابر تجاوزی که شکل گرفته با قدرت بایستند.
پزشکیان: ما متجاوز نیستیم

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه امروز دوشنبه صحن مجلس در جریان بررسی صلاحیت علی مدنی زاده وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونسیتی در به شهادت رساندن تعدادی از فرماندهان نظامی و دانشمندان و مردم ایران گفت: دشمن نمی‌تواند ما و ملت را با زدن، کشتن و ترور کردن، از صحنه خارج کند؛ چراکه هر قهرمانی که پرچم از دستش بیفتد صد‌ها قهرمان دیگر هستند که پرچم را به دست خواهند گرفت و در مقابل ظلم و جور و جنایت و خیانتی که این نامردان می‌کنند، خواهند ایستاد؛ این آن چیزی است که مردم ما تاکنون نشان دادند و با قدرت در مقابل تمام این نامردی‌ها ایستاده‌اند.

وی با بیان اینکه «ما متجاوز نیستیم» عنوان کرد: ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم و همه مردم ایران باید دست به دست هم دهند و در برابر تجاوزی که شکل گرفته با قدرت بایستند؛ هر اختلاف، گره و مشکلی که وجود داشته امروز باید همه را کنار گذاشت و با وحدت و انسجام در مقابل این تجاوز جنایتکار نسل کش با قدرت ایستاد.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است
یک مقام ارشد امنیتی اعلام کرد: ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است.
صداوسیما مورد حمله قرار گرفت صداوسیما مورد حمله قرار گرفت
صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران دقایقی قبل هدف حمله قرار گرفت.
شرایط «اضطراری» لغو سفر اعلام شد شرایط «اضطراری» لغو سفر اعلام شد
«شرایط اضطراری» یا «فورس ماژور» لغو سفر و اقامت در پی توقف پرواز‌ها از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام و ابلاغ شد.
اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند
از آنجا که کشف قیمت در بازار طلا بر اساس معاملاتی است که فعالان صنعت طلا روزانه انجام می‌دهند، وقتی معامله‌ای انجام نمی‌شود و یا حداقلی است، نرخ‌ها دقیق نیست و به همین دلیل اعلام نرخ برای هر گرم طلا سندیت ندارد.
NPT چیست؟ NPT چیست؟
اخیراً در شورای حکام سازمان بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای ضدایرانی به تصویب رسیده است و همین موضوع دست‌مایه اظهارنظر برای برخی از سیاسیون کشور شده است. با این حال کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امورخارجه در مصاحبه‌ای اعلام کرد که پاسخ ایران در قبال قطعنامه ضدایرانی شورای حکام خروج از NPT نیست، اما معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای یا NPT چیست و خروج از آن چه عواقبی برای کشور‌ها دارد؟
اطلاعیه پلیس درباره چگونگی شناسایی و گزارش خانه‌های تیمی تروریستی اطلاعیه پلیس درباره چگونگی شناسایی و گزارش خانه‌های تیمی تروریستی
پلیس در اطلاعیه‌ای نحوه شناسایی خانه‌های تیمی تروریستی توسط مردم را اعلام کرد.
نانوایی‌ها اجازه تعطیلی ندارند نانوایی‌ها اجازه تعطیلی ندارند
عضو هییت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت:هیچ‌یک از واحد‌های نانوایی سنتی در سطح تهران تعطیل نشده‌اند و طبق معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند. در صورت مشاهده هر گونه تخلفی برخورد می‌شود.
برگزیده
ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است
یک مقام ارشد امنیتی اعلام کرد: ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است.
صداوسیما مورد حمله قرار گرفت صداوسیما مورد حمله قرار گرفت
صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران دقایقی قبل هدف حمله قرار گرفت.
علت کاهش سرعت اینترنت مشخص شد؟ علت کاهش سرعت اینترنت مشخص شد؟
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت اعلام کرد کاهش سرعت اینترنت به‌دلیل حملات سایبری دشمن صورت گرفته و این وضعیت موقتی است. این اقدام با تصمیم‌های مدیریتی، کنترل‌شده، هدفمند و فنی انجام شده و با هدف حفظ پایداری و امنیت شبکه در حال اجراست.
صفحه خبر بالای تصاویر