کد خبر: ۲۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۴

حجت الاسلام نقد علی: سگ گردانی برای مردم تبدیل به «کلاس» شده، جلوی این کار‌ها را می‌گیریم

حجت الاسلام نقد علی نماینده مجلس یازدهم و امضاء کننده طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک و مضر» به دیده بان ایران گفت: اخیراً باب شده است که در آپارتمان‌ها سوسمار، شیر، پلنگ، مار و لاک‌پشت‌های خطرناک به‌عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شود. در برخی از مواقع حتی این حیوان‌ها در سطح آپارتمان رها می‌شوند و موجب آزار و اذیت و آسیب‌های جدی جانی برای اشخاص می‌شود؛ به دلیل این‌که قانون خاصی هم در این زمینه وجود ندارد متاسفانه این روند هر روز در حال گسترش است تا آن‌جا که این کار برای برخی تبدیل به «کلاس» شده است! جلوی این کار‌ها را می‌گیریم. نمونه مشهود آن را در حمله سگ‌های خانگی به بچه‌ها در یکی از پارک‌های تهران بود که موجب زخمی شدن عده‌ای و حتی کشته شدن برخی شدند!
حجت الاسلام نقد علی: سگ گردانی برای مردم تبدیل به «کلاس» شده، جلوی این کار‌ها را می‌گیریم

جنجال‎‌های طرح‌های عجیب مجلس یازدهم با پیشوند «صیانت» تمامی ندارد. چند روز پیش طرحی در مجلس انقلابی به نام طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات خطرناک و مضر» اعلام وصول شد! طرحی که مانند هزاران طرحی دیگری که به نام مردم و به کام برخی قرار است در مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

حجت الاسلام نقد علی: سگ گردانی برای مردم تبدیل به «کلاس» شده، جلوی این کار‌ها را می‌گیریم/ مجلس با کلیات طرح صیانت از حقوق عامه مقابل حیوانات موافق است
در این طرح آمده است که کسانی که دارای حیواناتی نظیر: مار، تمساح، موش، لاک پشت، خرگوش، گربه و سگ هستند حق نگهداری آن را در خانه‌های خود ندارند و در صورت مشاهده به جریمه ۱۰ الی ۳۰ برابری حقوق کارگری محکوم و حیوان مروبطه ضبط خواهد شد. البته این فقط یکی از مواد تعجب برانگیز این طرح است! یکی دیگر از موادی که در این طرح بدان ذکر شده است این است که مشاورین املاک ۳ ماه بعد از اجرایی شدن این طرح باید در قرارداد‌های خود این مورد را ذکر کردهکنند.

در همین راستا، محمد تقی نقدعلی، یکی از نماینده‌های امضاکننده این طرح در گفتگو با خبرنگار دیده‌بان ایران گفت:

متاسفانه اخیراً باب شده است که در آپارتمان‌ها سوسمار، شیر، پلنگ، مار و لاک‌پشت‌های خطرناک به‌عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شود. در برخی از مواقع حتی این حیوان‌ها در سطح آپارتمان رها می‌شوند و موجب آزار و اذیت و آسیب‌های جدی جانی برای اشخاص می‌شود؛ به دلیل این‌که قانون خاصی هم در این زمینه وجود ندارد متاسفانه این روند هر روز در حال گسترش است تا آن‌جا که این کار برای برخی تبدیل به «کلاس» شده است! جلوی این کار‌ها را می‌گیریم. نمونه مشهود آن را در حمله سگ‌های خانگی به بچه‌ها در یکی از پارک‌های تهران بود که موجب زخمی شدن عده‌ای و حتی کشته شدن برخی شدند! این روند بدون وجود قانون و مقررات آسیب‌های بیشتری را در پی دارد لذا بنا شد که در مجلس شورای اسلامی چارچوب‌هایی مشخص شود تا از تکرار چنین وقایعی جلوگیری به عمل آید تا ان‌شاءالله حقوق مردم رعایت شود.

وی در ادامه در رابطه با مواد این طرح خاطرنشان کرد: این متن اولیه طرح است. شما مستحضر هستید که طرح وقتی به مجلس ورود می‌کند همه زمینه‌هایی که به آن طرح مربوط می‌شود در آن گنجانده می‌شود. بعد از این مرحله، طرح در کمیسیون تفهیم و در کارتابل نمایندگان بارگذاری خواهد شد، نمایندگان هم ۱۰ روز فرصت دارند که پیشنهادات تکمیلی و اصلاحی خود را ارائه دهند بنابراین در کمیسیون و صحن علنی تمام مسائلی که دغدغه‌های مردم است در آن لحاظ خواهد شد.

نقدعلی ضمن تاکید بر اینکه این طرح قابل تغییر است و در پاسخ به این سوال که این طرح باعث نگرانی خانواده‌هایی که دارای حیوانات خانگی بی آزاری هستند، گفت: فعلا، چون طرح در مرحله ابتدایی قرار دارد و هنوز به کمیسیون ارجاع داده نشده است نمی‌شود در خصوص جزئیات آن صحبتی کرد، نمایندگان امضا کننده با کلیت حیوانات خطرناک موافقت کرده‌اند، لذا اجازه دهید که این طرح به داخل کمیسیون ارجاع داده شود آن‌موقع تصمیم‌گیری خواهد شد. قطعا حیواناتی که باعث آزار و اذیت می‌شوند شامل این مواد خواهند بود و در بقیه موارد هم کمیسیون با در نظر گرفتن همه حقوق عامه مورد بحث و بررسی قرار خواهد کرد فعلا، چون هیچ‌گونه قطعیتی در مواد این طرح نیست نمی‌شود اظهارنظر کاملی را ارائه داد. در هر صورت ما با متن ابتدایی این طرح موافقت خود را اعلام کرده‌ایم.

نماینده مردم خمینی‌شهر در رابطه با لزوم بررسی این طرح در شرایط اسفناک اقتصادی کشور گفت: شما خبرنگارها، چون از طرح‌های موجود در مجلس اطلاع ندارید فکر می‌کنید که این طرح‌ها در چنین شرایطی نباید مورد بررسی قرار گیرد. فعلا اولویت ابتدایی مجلس مسائل اقتصادی است و در انتها به بقیه موارد هم رسیدگی خواهد کرد.

نقدعلی در پایان در رابطه با جزئیات این طرح اظهارکرد: فعلا جزئیات مطرح نیست و شما هم فعلا بر روی جزئیات مانور ندهید. جزئیات قابل تغییر است فعلا کلیت مدنظر است که نمایندگان با آن موافقت کرده‌اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر