کد خبر: ۶۲۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶

سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد

دادستان ارومیه گفت: با سگ‌گردانی برخورد قضایی می‌شود، چون مصداق تضییع حقوق عمومی است.
سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد

به گزارش مخاطب ۲۴: حسین مجیدی در نشست مقابله با پدیده سگ‌گردانی در معابر عمومی و وسائط نقلیه گفت: در راستای احیای حقوق عامه و توجه به مطالبات جدی مردم، هر گونه سگ‌گردانی در سطح شهر ارومیه اعم از پارک‌ها، اماکن عمومی و وسائط نقلیه ممنوع است و با آن برخورد جدی خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه در این جلسه به پلیس راه و عوامل انتظامی دستور داد با هماهنگی دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های متولی نسبت به توقیف سیستمی و فیزیکی خودرو‌ها و معرفی رانندگان متخلف، پلمپ مغازه‌های مرتبط و مطب‌های دامپزشکی غیرمجاز اقدام کرده و نتیجه اقدامات صورت گرفته به دادستانی اعلام شود.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: سگ‌گردانی مصادیقی از تضییع حقوق عمومی است و تهدیدی برای بهداشت، آسایش و آرامش شهروندان به شمار می‌آید؛ بر همین اساس نسبت به تشکیل پرونده قضایی و برخورد با عامل یا عاملان آن اقدام قاطع قضایی صورت خواهد پذیرفت.

وی گفت: با توجه به اینکه هرگونه تبلیغ، خرید و فروش این گونه حیوانات در فضای مجازی ممنوع و غیر قانونی است در این راستا پلیس فتا موظف است ضمن توقیف صفحات متخلف، با گردانندگان و صاحبان این صفحات مجازی برخورد و دادستانی نیز ضمن تشکیل پرونده، متخلفین را مورد پیگرد قانونی قرار خواهد داد.

مجیدی با اشاره به اینکه باید معضلات و مشکلات این پدیده اجتماعی برای همگان آشکار و نهادینه شود، از صدا و سیما و فعالان فضای مجازی خواست برنامه‌های فرهنگی و تولیدی درخصوص سگ‌گردانی و معضلات نگهداری از این حیوانات در منازل تهیه و در اختیار عموم جامعه قرار داده شود.

وی در ادامه به شهرداری ارومیه دستور داد نسبت به نصب تابلو در تفرجگاه‌ها، پارک‌ها و معابر عمومی مبنی بر ممنوعیت سگ‌گردانی اقدام و نتیجه اقدامات به دبیرخانه حقوق عامه ارسال شود.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه به ممنوعیت ورود حیوانات به ناوگان عمومی هم اشاره و اظهار کرد: شهرداری، نیروی انتظامی، سازمان پایانه‌های شهرداری و اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نظارت‌های لازم را در این‌باره انجام دهند.

وی در پایان یادآوری کرد: پدیده سگ‌گردانی در معابر عمومی و حمل آن در وسائط نقلیه ضد ارزش‌های مذهبی و اجتماعی بوده و امری مذموم است و از منظر بهداشتی هم تهدیدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شود، در این راستا دادستانی حمایت‌های لازم را از اقدامات دستگاه‌های متولی و اجرایی در مقابله با این پدیده اجتماعی خواهد داشت.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر